κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Όταν βγει παιδια θα σας ειδοποιήσω και αν δεν μου το ξανά κάνει
flogerakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά δουλεύουν τα 10αρια στα κινητά που έχω στις επίσημες εκδόσεις και στην πριβιού. Στις φαστ εκδόσεις έχουμε προβλήματα και λογικό είναι γιατί είναι δοκιμαστικές. Από εκεί και πέρα οποίος έχει πρόβλημα μπορεί να πάει αλλού. Μια χαρά δουλεύουν τα 10αρια στα κινητά είναι άψογα και εχεις δίκιο. Έχουν ενα - δυο θεματακια οπως ολα τα λειτουργικά αλλα σε γενικές γραμμές πλέον ειναι σε μεγάλο ποσοστό σαν τα 8.1 και σε επιδόσεις και σε αυτονομία. Κάτοχος 930, 650 ο αδερφός μου και 640xl ο κολλητος μου ολα άψογα. Σαν λειτουργικό αναφέρομαι ομως. Ετσι εχει γινει πλέον και το android φιλε, κ καλύτερο μην σου πω, και με έναν τονο εφαρμογές.... καλά φιλε άμα πιστεύεις ότι δουλεύουν σωστά και δεν τα κανεις κριτική μόνο εσύ θα μείνεις ,φιλικά πάντα ,παρα πολλά προβλήματα έχουν όχι λίγα άμα θες μπορώ να σου αναφέρω μια ντουζίνα Πάρα πολλα προβλήματα? Μια ντουζίνα? Όπα ρε φιλε μην μας τρελαίνεις... Και σε μας που δεν έχουμε ουτε ενα προβληματάκι τι έχουμε κανει ταμα στην Παναγία? Είχαν μια ντουζίνα πριν εναν, άντε μισο χρόνο. Τώρα πλέων δεν εχουν κανένα θέμα απολύτως. Έχουν 2 - 3 ψιλοθεματακια γενικά αλλα ειπαμε κανένα λειτουργικό δεν ειναι τέλειο. Αντε παλι με τις εφαρμογες. Κουρασε αυτό το θεμα. Τι δεν μπορω να κανω με το 640 σχετικα με ένα android? Εχω ρωτησει πολλες φορες και απαντηση δεν πηρα Όχι φίλε δεν κούρασε καθόλου το θέμα. Ενα smartphone το παίρνεις καθαρά για της εφαρμογές. Και οταν σε πολλές περιπτώσεις το εχεις πάρει 400 - 500+ euro εχεις απαιτήσεις φιλε μου οπως και ο ο άλλος που εχει σκάσει τα ίδια ευρό για android και εχει εναν σκασμό εφαρμογές και συνεχείς αναβαθμίσεις. Πολλά δεν μπορείς να κάνεις. πχ βίντεο κλήση μεσω messenger, Για σένα? Άχρηστο ίσως. Για κάποιον αλλο πολυ χρήσιμο, δεν έχουμε ολοι τις ιδες ανάγκες. Είπαμε να είμαστε φαν αλλα να μιλάμε στα ισια. Οι εφαρμογές ειναι ανύπαρκτες, κ αυτες που υπάρχουν ηδη ειναι επιεικώς για τον π**τσο. Το ξέρεις οτι 2 ήμερες προσπαθούσα να ανοίξω της cosmote το Whats Up για να δω το υπόλοιπο μου και σήμερα το άνοιξα τυχαία? Το ξέρεις οτι οι εφαρμογές της microsot ειναι 10 φορες καλύτερες στα αλλα λειτουργικά εκτός απο το δικό μας....??? Γιατι να εχω messager και όχι skype? Αυτό που κανει το snapchat το κανω με το outlook. Από τον πολύ καλο browser μπαινω στο facebook για ποιο λογο να εχω εφαρμογή? Στο σπιτι υπαρχει το a5 (που είναι πολύ καλο). Γιατί άπλα δεν έχουμε τις ιδιες ανάγκες φιλε, και αυτο ειναι γενικότερο στην ζωη σε όλους τους τομείς. Ενας επαγγελματιας γνωστός μου εγκατέστησε κάμερες στο μαγαζί επειδη μπορούσες να της παρακολουθεις μεσω smartphone. Μάντεψε... Η εφαρμογή ήταν συμβατή μόνο με Android και iOS...!!! Τι να του πω τώρα εγω που πριν εναν χρονο του πρότεινα windows κινητό και του έλεγα πως σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα στο θεμα εφαρμογών?? Ναι με πατέντα κ 3rd party ίσως γινόταν αλλά δεν ειναι εκει το θέμα. Παιδιά κάποιους εδώ μεσα τους εχει φαει η κλάψα σε υπερβολικό βαθμό λες και δεν υπάρχουν ενα σορό επιλογές εκει εξω. Κάποιοι αλλοι νομίζουν οτι ολα ειναι τελεία, ολα ειναι ρόδινα και οι υπόλοιποι ειναι τρελοί.... Καλο ειναι σε ενα σοβαρό φόρουμ σαν αυτο να τα λεμε τα πράγματα απλα με το ονομα τους, να κάνουμε πολιτισμένη κουβέντα και οι επιθέσεις μεταξύ μας, με 3-4 σελίδες γεμάτες στο topic απλα ειναι κατι το ανούσιο και άχρηστο. 2
evdometap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, ψηθείτε κάποιος να μου πουλήσει ένα 640 ή ακόμα καλύτερα 640xl, γιατί βαριέμαι να κοιτάξω τις αγγελίες!
conjure Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί οι developers δεν βγάζουν εφαρμογές? Βγάζουν σίγουρα όλοι για ios. Τι Market share έχει αυτη τη στιγμή το ios?
anamenos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί οι developers δεν βγάζουν εφαρμογές? Βγάζουν σίγουρα όλοι για ios. Τι Market share έχει αυτη τη στιγμή το ios? 14% , όπως και να το κάνουμε είναι αρκετά ικανοποιητικό, και οι λογική των devs λέει ότι οι περισσότεροι με iphone έχουν και βαθιές τσέπες.
tasos-e Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, ψηθείτε κάποιος να μου πουλήσει ένα 640 ή ακόμα καλύτερα 640xl, γιατί βαριέμαι να κοιτάξω τις αγγελίες!Κοίτα στις αγγελίες του φόρουμ θα βρεις πολλά και καλά γρήγορα.
conjure Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλώς, είχε η Microsoft γύρω στα 10% η κάνω λάθος. Και αν ναι θυμάμαι πολυ καλά ότι τα ίδια με τωρα λέγαμε και τοτε. Επίσης, ναι βαθιές τσέπες αλλα: Οι devs ξαφνικά αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο με πριν για να βγάλουν ακομα για ios εισπράττοντας από μέρος του 14%? Δηλαδή αυτο τους συμφέρει ξαφνικά? Και τελικά ας μας πουν οι ντιβελοπερς γιατί δεν βγάζαν τοτε η και τωρα για Windows.
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλώς, είχε η Microsoft γύρω στα 10% η κάνω λάθος. Και αν ναι θυμάμαι πολυ καλά ότι τα ίδια με τωρα λέγαμε και τοτε. Επίσης, ναι βαθιές τσέπες αλλα: Οι devs ξαφνικά αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο με πριν για να βγάλουν ακομα για ios εισπράττοντας από μέρος του 14%? Δηλαδή αυτο τους συμφέρει ξαφνικά? Ποτε δεν ειχε η ms με τα wp 10%..κανα 3-5% με τα χιλια ζορια. Ειπε και το παλικαρι πιο πανω πολυ σωστα ομως...το ios μπορει να ειναι 14% αλλα αποτελείται εδω και χρονια απο πανάκριβες συσκευές με οτι συνεπάγεται αυτο..επιπλεον το app store ειναι ακομα και σημερα πιο πληρες και ιδiως πιο ποιοτικο απο το play store..ασε που οι εφαρμογες του app store ειναι <<ιδανικα>> γραμμενες για τα Iphone ετσι? Τελος..το ποσοστο των wm ξερεις ποσο ειναι αυτη την στιγμη? Περιπου 0,2 - 0,3%..χωραει αλλη συζήτηση το πραγμα λοιπον? Δεν υπαρχουν λογια μετα απο αυτο..
anamenos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ποτε δεν ειχε η ms με τα wp 10%..κανα 3-5% με τα χιλια ζορια. Ειπε και το παλικαρι πιο πανω πολυ σωστα ομως...το ios μπορει να ειναι 14% αλλα αποτελείται εδω και χρονια απο πανάκριβες συσκευές με οτι συνεπάγεται αυτο..επιπλεον το app store ειναι ακομα και σημερα πιο πληρες και ιδiως πιο ποιοτικο απο το play store..ασε που οι εφαρμογες του app store ειναι <<ιδανικα>> γραμμενες για τα Iphone ετσι? Τελος..το ποσοστο των wm ξερεις ποσο ειναι αυτη την στιγμη? Περιπου 0,2 - 0,3%..χωραει αλλη συζήτηση το πραγμα λοιπον? Δεν υπαρχουν λογια μετα απο αυτο.. Στην Ευρωπαϊκή αγορά υπήρχαν τριμηνίες που είχε χτυπήσει αυτό το νούμερο.
conjure Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πρέπει να είχε το 2015 στις EU5 χώρες 9,6%. Αμερική-Ασία σίγουρα λιγότερο. Το απ στορ ποιοτικο και πλήρες οκ. Ο χρόνος που τρώνε τωρα για την ανάπτυξη και optimization που λένε, βγάζουν τα λεφτά τους μέσα από το 14% μεριδίου? Η απλα θέλουν να ειναι μέσα στο απ στορ για πρεστίζ.
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Στην Ευρωπαϊκή αγορά υπήρχαν τριμηνίες που είχε χτυπήσει αυτό το νούμερο. Μα μιλαμε για παγκοσμια ποσοστα..Αν και ουσιαστικα το οτι μονο Ευρωπη χτυπησαν 10% καποια στιγμη δεν λεει τιποτα..δειχνει ομως οτι κατι πηγαινε να γινει αλλα τελικα τα εκαναν μανταρα και εχασαν και αυτο το ποσοστο.. δες εδω ιστορικο market share απο το 2012-2015 στο πινακακι.. https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone#Windows_Phone_7_.282010.E2.80.932012.29 Βασικα το 5% ηταν πολυ που ειπα πριν...ουτε 4% καθαρο δεν επιασαν ποτε.. Αλλα τι νοημα εχουν αυτα τα ποσοστα που ψαχνεται? Το οτι αυτη την στιγμη εχει φτασει σε μηδενικοτατα ποσοστα πρεπει να μας απασχολει..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 To ios store κάνει περίπου το 70% των εισπράξεων που γίνεται από όλα τα stores μαζί, χώρια τα τεράστια ποσοστά κέρδους στις συσκευές. Το android επιβιώνει λόγω των διαφημίσεων και πολύ λιγότερο από το store. Η microsoft και 20% να είχε τα έσοδα θα ήταν μικρά στο mobile γιατί δεν είχε μεγάλο κομμάτι στην διαφήμιση και οι συσκευές πουλιόντουσαν στο κόστος.
conjure Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μα και τοτε στο κάτι πήγαινε να γίνει, γιατί δεν βγάζαν εξίσου εφαρμογές, αλλά όποιες βγαίναν τις βλεπαμε με μια καθυστέρηση τουλάχιστο 6 μηνών από τις άλλες πλατφόρμες? Τα κέρδη πάνε στις εταιρείες όχι στους ντεβς, οι ντεβς απο τα κοματια που πουλανε δεν πληρώνονται με κομισιόν? Και συμφωνώ ότι πρέπει να μας απασχολει το χαμηλό μαρκετ σερ τωρα, αλλα δεν πιστεύω στο ότι ειναι πρόβλημα της πλατφόρμας.
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 To ios store κάνει περίπου το 70% των εισπράξεων που γίνεται από όλα τα stores μαζί, χώρια τα τεράστια ποσοστά κέρδους στις συσκευές. Το android επιβιώνει λόγω των διαφημίσεων και πολύ λιγότερο από το store. Η microsoft και 20% να είχε τα έσοδα θα ήταν μικρά στο mobile γιατί δεν είχε μεγάλο κομμάτι στην διαφήμιση και οι συσκευές πουλιόντουσαν στο κόστος. Με απλα λογια Πολυ σωστη η αναλυση σου. Μα και τοτε στο κάτι πήγαινε να γίνει, γιατί δεν βγάζαν εξίσου εφαρμογές, αλλά όποιες βγαίναν τις βλεπαμε με μια καθυστέρηση τουλάχιστο 6 μηνών από τις άλλες πλατφόρμες? Αγαπητε conjure επειδη ειχα wp απο το 2013, καποιες στιγμες αναρωτιομουν και εγω το ιδιο με εσενα.. Θες να σου πω μονο ενα λογο για να μην ξαναγραφω ολοκληρα σεντονια παλι? Γιατι εκει στην Ms ακομα και αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν εχουν ενα σωστο πλανο για να υποστηριξουν σωστα τα mobile προιοντα τους..παντα το ενα λαθος μετα το αλλο..και παντα ετρεχαν απο πισω απο τις εξελιξεις..και παντα υποσχονταν κατι μεγαλο να ερχεται και στην πραξη ποτε δεν ολοκληρωνοταν αυτο που ελεγαν..απλα το εσβηναν και ξανα το ιδιο σκηνικο... Και παλι πολλα εγραψα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα