Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να συμφωνώ απόλυτα, το δέχομαι σαν αποψη, το θεωρώ πιθανό. Είχα σχέση με wp από εποχή 820 και βρηκα τη χρηστικότητα εξαιρετική. Θεωρώ ότι η επιρροή των γκουγκλ και απλ στις εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών έπαιξε τον κύριο λόγο σε καθυστερημενες εφαρμογές κτλ, λόγω θέσης τους στην αγορά και όχι το αν η Microsoft εταζε διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να συμφωνώ απόλυτα, το δέχομαι σαν αποψη, το θεωρώ πιθανό. Είχα σχέση με wp από εποχή 820 και βρηκα τη χρηστικότητα εξαιρετική. Θεωρώ ότι η επιρροή των γκουγκλ και απλ στις εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών έπαιξε τον κύριο λόγο σε καθυστερημενες εφαρμογές κτλ, λόγω θέσης τους στην αγορά και όχι το αν η Microsoft εταζε διαφορα.

Και εγω με το 820 ξεκινησα..και έκτοτε κολλησα με τα wp..δεν ηξερα τι παει να πει lag..ολα βουτυρο...

Και για να το κλεισουμε γιατι ξεφυγαμε..οταν βγαζεις τα wp7 και μετα απο 2 χρονια τα διαγραφεις βγαζοντας τα wp8..οταν μετα δαγραφεις τα 8 και βγαζεις τα 10 ρια και κρεμας ενα Τεραστιο ποσοστο που του ειχες υποσχεθει να παρει τα 10 ρια εσυ τι περιμενεις να κανει ο καθε σεβομενος τον εαυτο του developer? Περιμενεις να υποστηριξει μια πλατφορμα που δεν ξερει αν υπαρχει το επομενο αμεσο διαστημα? Ουτε καν..

• Like 1
Δημοσ.

για να απαντήσω πρώτα σε camer φιλε μου γλώσσα ελληνικά έχω ..,δεύτερον flogerakos μια ντουζίνα προβλήματα μπορώ να σου πω άμα θέλεις στείλε μνμ να στα πω δεν έχω θέματα σε όλα τα αλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ τα ίδια πειγα να εξηγήσω στα παιδεία ποιο πάνω ότι το τι καλύπτει τον καθένα μας δεν λέει τίποτα

,το κοινο πρέπει να καλύπτεται απο τις απαιτήσεις της εποχής

• Like 2
Δημοσ.

για να απαντήσω πρώτα σε camer φιλε μου γλώσσα ελληνικά έχω ..,δεύτερον flogerakos μια ντουζίνα προβλήματα μπορώ να σου πω άμα θέλεις στείλε μνμ να στα πω δεν έχω θέματα σε όλα τα αλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ τα ίδια πειγα να εξηγήσω στα παιδεία ποιο πάνω ότι το τι καλύπτει τον καθένα μας δεν λέει τίποτα

,το κοινο πρέπει να καλύπτεται απο τις απαιτήσεις της εποχής

Οχι δεν θέλω να μου πεις, είναι σαν να εχω και εγω και εσυ ενα Toyota Yaris, και σε εναν χρόνο που το εχω να μην μου εχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα, και σε εσένα να βγάζει καθε εβδομάδα... Ποιος θα πείσει ποιον? Σου μιλάω απο προσωπική εμπειρία με σύνολο 5 Windows 10 mobile στον κύκλο μου χωρις κανένα πρόβλημα. Τωρα εσυ αν εχεις μια ντουζίνα που λες, ουτε με επηρεάζει ουτε χαλάει την δικη μου εμπειρία...

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν θέλω να μου πεις, είναι σαν να εχω και εγω και εσυ ενα Toyota Yaris, και σε εναν χρόνο που το εχω να μην μου εχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα, και σε εσένα να βγάζει καθε εβδομάδα... Ποιος θα πείσει ποιον? Σου μιλάω απο προσωπική εμπειρία με σύνολο 5 Windows 10 mobile στον κύκλο μου χωρις κανένα πρόβλημα. Τωρα εσυ αν εχεις μια ντουζίνα που λες, ουτε με επηρεάζει ουτε χαλάει την δικη μου εμπειρία...

τσέκαρε αντίστοιχα θέματα στο my phone γιατί εγώ και οι άλλοι που τα έχουμε μάλλον μας έχει καταραστεί κάποιος και εσάς όλα κυριλε
  • Like 2
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ μέχρι στιγμής κανένα θέμα με τα 10αρια και την .448 σε 640xl και όλα κυλούν ομαλά όπως με τα 8.1, λέω μέχρι στιγμής και το τονίζω μιας και δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα μου κάνει νερά. Εννοείται πως για ό,τι προκύψει θα ενημερώσω μιας και αν δεν ανταλλάξουμε απόψεις και δεν αναφέρουμε τα προβλήματα ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν θα διορθωθούν.

• Like 1
Δημοσ.

1 πράγμα που θα το ξαναπώ... Η ταχύτητα των 10 είναι χειροτερα(να πω) απτα 8.1

(Προφανώς τα 8.1 τρέχουν βουυυτυροο!!)

Και όταν λέω ταχύτητα εννοώ τα εφέ μετάβασης και τα loading που κάνουν τα 10ρια....

• Like 1
Δημοσ.

στο 640 xl τουλαχιστον εχει χασει 50 % σε αποδοση,ειτε στο store μπεις σερνεται,γενικα παντου,απο επαναφορες κτλ απειρες φορες.

προφανως ειναι ολα τα τηλεφωνα ετσι με ram εως 1 gb στα 10ρια

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά στα 8.1 το project Astoria δουλεύει ;δοκιμάστε και αν ναι μην το καθυστερείτε

το σκοτωσε η ms και αυτο νομιζω

• Like 2
Δημοσ.

το σκοτωσε η ms και αυτο νομιζω

απο ότι έχω δει ειναι ένα πρόγραμμα που δουλεύει απο υπολογιστή ,έτσι θα υπάρχει λογικά ακόμα το πρόγραμμα ,κοιτάξτε αν δούλευει μιας και δεν έχουν πάρει update τα 8.1
Δημοσ.

απο ότι έχω δει ειναι ένα πρόγραμμα που δουλεύει απο υπολογιστή ,έτσι θα υπάρχει λογικά ακόμα το πρόγραμμα ,κοιτάξτε αν δούλευει μιας και δεν έχουν πάρει update τα 8.1

δεν νομιζω να γινεται port (καθολικα δικαιωματα,ενημερωσεις)σε android εφαρμογες με τιποτα.πρεπει να υπαρχει συγκαταθεση της google και των εκδοτων...οποτε οχι.εδω δεν υπαρχει εφαρμογη για σωστη θεαση του street view τι να λεμε

• Like 2
Δημοσ.

δεν νομιζω να γινεται port (καθολικα δικαιωματα,ενημερωσεις)σε android εφαρμογες με τιποτα.πρεπει να υπαρχει συγκαταθεση της google και των εκδοτων...οποτε οχι.εδω δεν υπαρχει εφαρμογη για σωστη θεαση του street view τι να λεμε

Μα τι την θες την εφαρμογη για street view αχορταγε? Oi γκουρου του insomnia λενε πως αρκει για ολα ο edge..η μηπως οχι?Μπερδευτηκα τωρα..

• Like 1
Δημοσ.

Μα τι την θες την εφαρμογη για street view αχορταγε? Oi γκουρου του insomnia λενε πως αρκει για ολα ο edge..η μηπως οχι?Μπερδευτηκα τωρα..

με τον edge να κανεις πλοηγηση στο street view? δεν νομιζω.ο edge κολλαει και σε πεταει καθε λιγο που να αντεξει να δειξει το street view

2vijw4g.png

Δημοσ.

με τον edge να κανεις πλοηγηση στο street view? δεν νομιζω.ο edge κολλαει και σε πεταει καθε λιγο που να αντεξει να δειξει το street view

2vijw4g.png

Δεν ξερω τι λες εσυ..εδω καποιοι λενε πως για ΟΛΑ κανει  ο edge..τι για λογαριασμους τραπεζων, τι για facebook, τι για επικοινωνια με καμερες, τι για street view..ΓΙΑ ΟΛΑ λεμε..ειμαστε αχαριστοι να θελουμε κατι παραπανω..

Οπως βλεπεις πισω απο ενα πληκτρολογιο ο καθε ενας γραφει οτι του κατεβει προφανως..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...