Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περνάω την 10.0.15063.2 στο 930! Θα το δουλέψω μερικές μερούλες και θα σας πω εντυπώσεις! Αυτη ειναι η rtm οπότε υποθέτω οτι στην πορεία με 4-5 updates θα ειναι τέλεια, όπως εγινε και στην Threshold και την RS1....

Update:

Περάστηκε το Creators Update στο 930, όσο και να το ζόρισα και να το έψαξα δεν βρήκα κανένα bug η οτιδήποτε κουλό, ολα δουλεύουν άψογα, το τηλέφωνο εγινε πιο γρήγορο και πιο smooth αισθητά, οι χάρτες δουλεύουν άψογα, και εκτός σύνδεσης χωρίς ίντερνετ και δεδομένα κανονικότατα με ελληνική φωνητική πλοήγηση, και οι χάρτες έχουν αρκετές προσθήκες. Έχουν πλέον και μικρότερο μέγεθος απο 285 mb πλέων ειναι στα 203,,, Η κάμερα οταν πατάς το κουμπί ανοίγει σχεδόν ακαριαία, μετά στο καπάκι κλείνει για 1 δευτερόλεπτο και ξανα ανοίγει, όποτε αυτο ειναι προς το παρόν το πρώτο bug που εντόπισα, μικρο το κακό βεβαία. Θα σας ενημερώσω περαιτέρω... Πάντως οι διαφορές και οι προσθήκες ειναι ελάχιστες.... Η γνώμη μου, αναβαθμιστειτε άφοβα!

Επεξ/σία από flogerakos
  • Like 3
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περνάω την 10.0.15063.2 στο 930! Θα το δουλέψω μερικές μερούλες και θα σας πω εντυπώσεις! Αυτη ειναι η rtm οπότε υποθέτω οτι στην πορεία με 4-5 updates θα ειναι τέλεια, όπως εγινε και στην Threshold και την RS1....

Update:

Περάστηκε το Creators Update στο 930, όσο και να το ζόρισα και να το έψαξα δεν βρήκα κανένα bug η οτιδήποτε κουλό, ολα δουλεύουν άψογα, το τηλέφωνο εγινε πιο γρήγορο και πιο smooth αισθητά, οι χάρτες δουλεύουν άψογα, και εκτός σύνδεσης χωρίς ίντερνετ και δεδομένα κανονικότατα με ελληνική φωνητική πλοήγηση, και οι χάρτες έχουν αρκετές προσθήκες. Έχουν πλέον και μικρότερο μέγεθος απο 285 mb πλέων ειναι στα 203,,, Η κάμερα οταν πατάς το κουμπί ανοίγει σχεδόν ακαριαία, μετά στο καπάκι κλείνει για 1 δευτερόλεπτο και ξανα ανοίγει, όποτε αυτο ειναι προς το παρόν το πρώτο bug που εντόπισα, μικρο το κακό βεβαία. Θα σας ενημερώσω περαιτέρω... Πάντως οι διαφορές και οι προσθήκες ειναι ελάχιστες.... Η γνώμη μου, αναβαθμιστειτε άφοβα!

Κανεις και ένα hardreset και μενεις εκει εχοντας βγει από insider

Δημοσ.

Κανεις και ένα hardreset και μενεις εκει εχοντας βγει από insider

Βγήκα ήδη από insider και θα μείνω σε stable... Hard reset δεν κάνω, τρέχει άψογα το κινητό, και δεν θελω να μπω στην διαδικασία 2 μερες να το ξαναστηνω απο την αρχή...

Δημοσ.

Βγήκα ήδη από insider και θα μείνω σε stable... Hard reset δεν κάνω, τρέχει άψογα το κινητό, και δεν θελω να μπω στην διαδικασία 2 μερες να το ξαναστηνω απο την αρχή...

Αμα δεν κανεις θα σου τραβάει ότι θελει από την τηλεμετρια χωρις να μπορεις να το περιορισεις.

πως βγηκες από insider  release ring δεν εισαι?

Δημοσ.

Αν εννοείς αυτό εδω το εχω ρυθμίσει, και οποιαδήποτε ρύθμιση γενικότερα εχει σχέση... Τι αλλο μπορεί να τραβήξει?

Οχι, ουτε καν release, βγαίνεις τελείως απο insider, και ξεκινάς να παίρνεις κανονικά τα επίσημα updates απο την επόμενη στιγμή που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν...

post-202726-0-12604800-1491748155_thumb.png

Δημοσ.

Αμα δεν κανεις θα σου τραβάει ότι θελει από την τηλεμετρια χωρις να μπορεις να το περιορισεις.

πως βγηκες από insider release ring δεν εισαι?

Τι θέλει να πει ο...ποιητής με αυτό; σε άπλα λόγια για εμάς που δε ξέρουμε πολλά!:)
Δημοσ.

Αν εννοείς αυτό εδω το εχω ρυθμίσει, και οποιαδήποτε ρύθμιση γενικότερα εχει σχέση... Τι αλλο μπορεί να τραβήξει?

Οχι, ουτε καν release, βγαίνεις τελείως απο insider, και ξεκινάς να παίρνεις κανονικά τα επίσημα updates απο την επόμενη στιγμή που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν...

Αυτό εννοω .

Την τελευταια φορα που το δοκιμασα δεν σε αφηνε να  ρυθμισεις το τι θα στελνεις.

Ακομα δεν σε αφηνε να βγεις από insider παρα μονο για ορισμενο χρονικο διάστημα.

Τι θέλει να πει ο...ποιητής με αυτό; σε άπλα λόγια για εμάς που δε ξέρουμε πολλά! :)

?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και γω θεμα με τις ειδοποιησεις απτο Viber!!

Το χω ανοιχτο στο παρασκηνιο + ανοιχτο με την εξοικονομησης ενεργειας και παλι δεν μου ρχεται ειδοποιηση...

Ακομα και μετα που ειχα αποσυνδεθει και συνδεθηκα παλι τα ιδια!

Δημοσ.

Τώρα σε αφήνεις να βγεις τελείως από insider χωρίς hard reset.

Σας προτείνω να παρακολουθείτε τις νέες insider από πιο branch είναι. Αν είναι rs2 να μπαίνετε για λίγο για να πάρετε το update και να βγαίνετε πάλι.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό εννοω .

Την τελευταια φορα που το δοκιμασα δεν σε αφηνε να ρυθμισεις το τι θα στελνεις.

Ακομα δεν σε αφηνε να βγεις από insider παρα μονο για ορισμενο χρονικο διάστημα.

?

Περι τηλεμετρίας ήταν η ερώτηση κ με το hard reset.
Δημοσ.

Όταν είσαι σε ινσαιντερ δεν σε αφήνει να βάλεις την τηλεμετρία στο basic.

Δημοσ.

Όταν είσαι σε ινσαιντερ δεν σε αφήνει να βάλεις την τηλεμετρία στο basic.

Οκ ,εν μέρει κατάλαβα, εγώ δε βγαίνω από stable πότε,άρα με αφορά κ λιγότερο.

Ευχαριστώ για απάντηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη τωρα το release ring σε βγαζει από insider?

Μπηκα ξανα insider για να δω από πρωτο χερι όλα αυτά που συζητάμε.

Πραγματικα σου δινει την επιλογή να βγεις από insider και να εισαι στην 63.2 όπως και εκανα.

Πριν καμια βδομαδα στην 63.2 μπορουσα να διαγραψω τις περισσοτερες εφαρμογες της Microsoft.

Τωρα δεν μου δινει τετοια επιλογή.

Βεβαια  ειχα κανει και hard reset στην 63.2. Θα το δοκιμασω και επανέρχομαι.

Επεξ/σία από g13333
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...