Retromaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μπες σε φαστ Δηλαδη τωρα το release ring σε βγαζει από insider? Μπηκα ξανα insider για να δω από πρωτο χερι όλα αυτά που συζητάμε. Πραγματικα σου δινει την επιλογή να βγεις από insider και να εισαι στην 63.2 όπως και εκανα. Πριν καμια βδομαδα στην 63.2 μπορουσα να διαγραψω τις περισσοτερες εφαρμογες της Microsoft. Τωρα δεν μου δινει τετοια επιλογή. Βεβαια ειχα κανει και hard reset στην 63.2. Θα το δοκιμασω και επανέρχομαι. Μόνο μετά από hard reset έχεις την επιλογή να κάνεις remove. Γιατί γίνονται με τον τρόπο που χρειάζεται install με το hard reset.
jardan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Γνωρίζει κάποιος κανένα πολύγλωσσο λεξικό (όχι μεταφραστή) που να υποστηρίζει "Share" (να εμφανίζεται στο μενού) και να δουλεύει offline? Ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν έχει τέτοια δυνατότητα (μόνο οι μεταφραστές)... Θέλω να το χρησιμοποιήσω με ebook reader. Από λεξικό έχω το https://www.microsoft.com/en-us/store/p/dictionary-pro/9wzdncrdfctr Υπάρχει τρόπος να το προσθέσω εγώ στο "Share menu"? Ευχαριστώ
Retromaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Πρέπει να πει η εφαρμογή στο λειτουργικό ότι μπορεί να δεχτεί δεδομένα. Καλή η ιδέα σου πάντως.
greengr21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 γινεται απο insider να παω σε release αμα βγει η creators?
JPep04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Γνωρίζει κάποιος κανένα πολύγλωσσο λεξικό (όχι μεταφραστή) που να υποστηρίζει "Share" (να εμφανίζεται στο μενού) και να δουλεύει offline? Ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν έχει τέτοια δυνατότητα (μόνο οι μεταφραστές)... Θέλω να το χρησιμοποιήσω με ebook reader. Από λεξικό έχω το https://www.microsoft.com/en-us/store/p/dictionary-pro/9wzdncrdfctr Υπάρχει τρόπος να το προσθέσω εγώ στο "Share menu"? Ευχαριστώ Εγώ χρησιμοποιουσα το Perfect Dictionary κάποτε, δεν θυμαμαι ομως αν ειχε share .. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/perfect-dictionary/9wzdncrd2ljv
jardan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Όχι δεν υπάρχει τρόπος. Πρέπει να πει η εφαρμογή στο λειτουργικό ότι μπορεί να δεχτεί δεδομένα. Καλή η ιδέα σου πάντως. Απορώ πως και δεν το έχει κάνει κανείς ως τώρα. Είναι βαρετό να πρέπει να κάνεις αντιγραφή - επικόλληση κάθε φορά... Και υπάρχουν αρκετά δωρεάν λεξικά, π.χ. stardict (αμφιλεγόμενα μεν...). Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς, προσφέρομαι ως beta tester. Εγώ χρησιμοποιουσα το Perfect Dictionary κάποτε, δεν θυμαμαι ομως αν ειχε share .. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/perfect-dictionary/9wzdncrd2ljv Δυστυχώς δεν έχει, χθες το κοιτούσα... Και αν δεν κάνω λάθος, από το stardict παίρνει λεξικά.
Shadows Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για να κανω ενα feedback,μετα απο το hard reset,σταματησαν ολα τα προβληματα με το κινητο(lumia 435) και ανταποκρινεται οπως οταν το ειχα παρει τον μαιο του 2015.Ισως να ειναι τα καλυτερα 60 ευρω που εχω δωσει σε κινητο ποτε. 2
flogerakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 γινεται απο insider να παω σε release αμα βγει η creators? εχει βγει η creators update για τα κινητά (είναι η κανονική rtm που θα κυκλοφορήσει επίσημα, προς το παρόν όμως για insiders) και είναι η έκδοση 10.0.15063, και πιο συγκεκριμένα αυτη την στιγμή είμαστε στην έκδοση 10.0.15063.2. (μπορείς να διαβάσεις τις εντυπώσεις μου απο το 930 που την πέρασα χθες στα παραπάνω σχόλια) Αν την περάσεις τώρα η και επίσημα σε λίγες ήμερες μπορείς ειτε να το βάλεις σε release ειτε να βγεις τελείως από insider και να είσαι σε stable. Αν την συσκευή σου την εχει αφήσει εκτός η microsoft, σου προτείνω να την περάσεις οσο προλαβαίνεις γιατι αργα η γρήγορα θα το κόψει απο το insider η microsoft οπως εκανε και παλιότερα με την σειρά Χ20... 2
aris 4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για να κανω ενα feedback,μετα απο το hard reset,σταματησαν ολα τα προβληματα με το κινητο(lumia 435) και ανταποκρινεται οπως οταν το ειχα παρει τον μαιο του 2015.Ισως να ειναι τα καλυτερα 60 ευρω που εχω δωσει σε κινητο ποτε.Μια χαρά λοιπόν!
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 1ο παραπονο του κατοχου του 640 μετα τη μεταβαση στα 10, Οταν κλεινει το wifi, μετα απο 10-15 λεπτα ξανανοιγει απο μονο του και ξανασυνδεεται. Πως απενεργοποιει αυτη τη συμπεριφορα? 1
Lazlow Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 ενώ έχει κλειστό το wifi ρυθμίσεις δίκτυο κ ασύρματη σύνδεση wi-fi επανενεργοποίηση του wi fi μη αυτόματα 5
Mpiftekis Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κάτι άσχετο με το λειτουργικό... κανένα παιχνίδι για παιδί 4-5 χρονών ξέρετε;;; 1
Retromaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ο γιος μου επαιζε Lego ήδη από τότε και τώρα που είναι 6 παίζει Minecraft. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα