anamenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ την είχα πάθει την black friday με την τότε προσφορά του Γερμανού για 950 XL, όπου μου είχαν δεσμεύσει το ποσό μέχρι που ανακάλυψα οτι τελικά έδωσαν τα κινητά σε διάφορους που είχαν πάει.επί τόπου. Εν τέλει μου επέστρεψαν τα 200 ευρώ και μου έδωσαν ακόμη ενα voucher με την ίδια τιμή. 1
aris 4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ την είχα πάθει την black friday με την τότε προσφορά του Γερμανού για 950 XL, όπου μου είχαν δεσμεύσει το ποσό μέχρι που ανακάλυψα οτι τελικά έδωσαν τα κινητά σε διάφορους που είχαν πάει.επί τόπου. Εν τέλει μου επέστρεψαν τα 200 ευρώ και μου έδωσαν ακόμη ενα voucher με την ίδια τιμή.πάλι καλά!
anamenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 πάλι καλά! Σίγουρα, με αυτό που μου πρόσφεραν ήμουν αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω. 1
panos9553 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Κατι τελευταιο για οσους ενδιαφερουν ακομα τα wm με τις υπαρχουσες συσκευες.. https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-that-it-has-no-plans-to-move-windows-10-mobile-off-of-the-feature2-branch
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Κατι τελευταιο για οσους ενδιαφερουν ακομα τα wm με τις υπαρχουσες συσκευες.. https://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-that-it-has-no-plans-to-move-windows-10-mobile-off-of-the-feature2-branch Δεν θα πω πως περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από την ms. Όσοι έχουμε wp ας τα κρατήσουμε λοιπόν όσο μας βολεύουν στα όσα κάνουμε, αν πάλι όχι η αλλαγή σε android ή ios θα είναι η μόνη λύση, από το να περιμένουμε σωτηρία από την ms η οποία σαφώς και δεν θα έρθει η αλλαγή θα είναι υποχρεωτική σε τέτοια περίπτωση. Θα το κρατήσω λοιπόν το wp μου μέχρι να κρατάει η μπαταρία ένα μισάωρο , εκτός αν γίνω πιο απαιτητικός χρήστης και δεν με καλύπτει πια το windows mobile. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν σημαίνει όμως υποχρεωτική αλλαγή και υποχρεωτική σπατάλη χρημάτων αν δεν συντρέχει λόγος, ωστόσο αν συντρέχει αυτό έλειπε να κάθεται να ταλαιπωρείται κάποιος με ένα wp. 2
panos9553 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν θα πω πως περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από την ms. Όσοι έχουμε wp ας τα κρατήσουμε λοιπόν όσο μας βολεύουν στα όσα κάνουμε, αν πάλι όχι η αλλαγή σε android ή ios θα είναι η μόνη λύση, από το να περιμένουμε σωτηρία από την ms η οποία σαφώς και δεν θα έρθει η αλλαγή θα είναι υποχρεωτική σε τέτοια περίπτωση. Θα το κρατήσω λοιπόν το wp μου μέχρι να κρατάει η μπαταρία ένα μισάωρο , εκτός αν γίνω πιο απαιτητικός χρήστης και δεν με καλύπτει πια το windows mobile. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν σημαίνει όμως υποχρεωτική αλλαγή και υποχρεωτική σπατάλη χρημάτων αν δεν συντρέχει λόγος, ωστόσο αν συντρέχει αυτό έλειπε να κάθεται να ταλαιπωρείται κάποιος με ένα wp. Συμφωνω σε ολα οσα λες..και εγω θα το κρατησω μεχρι να μην ανοιγει..Γιατι κακα τα ψεματα η μπαταρια του 640 ακομα και μετα απο 2 χρονια και 3 μηνες ειναι βραχος..Το μεγαλυτερο ατου αυτου του κινητου... Και για δευτερη συσκευη θα ειναι μπομπα και να παει να μπιπ η MS με τις καγκουριες της..σκασιλα μας να πουμε.. 3
jim_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω ποσο καιρο ειναι ετσι, αλλα το media center remote ειναι πλεον τζαμπα. Εγω το ειχα τσιμπησει πριν 2+ χρονια που ηταν δωρεαν για μια μερα, ενω κανονικα ηταν επι πληρωμη (2Ε εκανε νομιζω). Εχει δουλεψει δηλαδη σε 3+ εκδοσεις του kodi και δουλευει ακομα.Αν εχετε λοιπον kodi, και ψαχνετε ενα feature full remote control, προτιμηστε το γιατι ειναι το μονο αξιοπιστο. Τα υπολοιπα μπροστα του ειναι ερασιτεχνικες προσπαθειες https://www.microsoft.com/en-us/store/p/media-center-remote/9wzdncrdqz3d 4
flogerakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σκαλωμα γραμματοσειρας Normal καταστάσεις για Windows 10 Mobile Ειδικά με οικονομία μπαταρίας αρχίζουν τα ζόρια... 2
aris 4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Normal καταστάσεις για Windows 10 Mobile Ειδικά με οικονομία μπαταρίας αρχίζουν τα ζόρια...Σε εμενα το μόνο"σπαστικό" είναι το θέμα με την κύληση στο ίντερνετ.δυστυχώς μετά το update που πήραν οι 13 "τυχερές" συσκευές ...Κ μέσα σ αυτή το μικρούλι της παρέας το 550 ...Σε άλλες σελίδες πιο άσχημα σε άλλες λίγο, αλλά smooth δεν ...παραμείνει....κ κρίμα κ χρόνο -σπάταλη σε hard reset ( 2 ) που του έκανα ...ισως κάποια στιγμή φτιάξει.Αλλο κουσούρι δεν ξέρω να πω . Το 532 με την "απλή "αναβάθμιση που τρώει ακόμη με εντυπωσιάζει πως πάει!!!
haHa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε εμενα το μόνο"σπαστικό" είναι το θέμα με την κύληση στο ίντερνετ.δυστυχώς μετά το update που πήραν οι 13 "τυχερές" συσκευές ...Κ μέσα σ αυτή το μικρούλι της παρέας το 550 ...Σε άλλες σελίδες πιο άσχημα σε άλλες λίγο, αλλά smooth δεν ...παραμείνει....κ κρίμα κ χρόνο -σπάταλη σε hard reset ( 2 ) που του έκανα ...ισως κάποια στιγμή φτιάξει.Αλλο κουσούρι δεν ξέρω να πω . Το 532 με την "απλή "αναβάθμιση που τρώει ακόμη με εντυπωσιάζει πως πάει!!! Aπο μπαταρια πως παει; Το δικο μου ειναι πολυ χειροτερα σε σχεση με πριν 1 χρονο.
aris 4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Aπο μπαταρια πως παει; Το δικο μου ειναι πολυ χειροτερα σε σχεση με πριν 1 χρονο. Όλα τα άλλα ( συμπεριλαμβάνω κ απόδοση μπαταρίας) είναι άνω μέσου όρου .ΥΓ ξέχασα μέτρια απόδοση Facebook,αλλά αυτό δεν είναι του τηλεφώνου. 1
teo20net Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ΥΓ ξέχασα μέτρια απόδοση Facebook,αλλά αυτό δεν είναι του τηλεφώνου. Άρη σε κατηγορώ για φανμπόι. Φυσικά και φταίει το τηλέφωνο και η Microsoft. Και βασικά τώρα θα έγραφα ένα κατεβατό που θα κατέληγε στο τι είναι η ζωή, τι ο άνθρωπος αλλα βαριέμαι. Αυτά. 2
conjure Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Οποιος χρησιμοποιεί onenote, αναβαθμιστηκε και ειναι πραγματικά εξαιρετικό στη χρήση πλέον. 6
anamenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Νέο build στο fast ring http://windowscentral.com/windows-10-mobile-build-15226-now-rolling-out-insiders-fast-ring 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα