Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παει και το messenger ουτε καν ανοιγει σε 640 xl ,ασε που πριν ηθελε 1 λεπτο να ανοιξει τωρα καθολου.αντε γεια ms .ευχομαι απο το 0,1 % που ειναι να μη ξανα πιασει ουτε 0,2 τοις εκατο ποτέ.

Δημοσ.

αν ειναι δυνατο αλλαξα την κλιμακα οθονης μεγαλωσα τα γραμματα και μου κανει ενημερωση ολες τις εφαρμογες που εχω ηδη εγκατεστημενες,τελικα η ms ειναι απλα για γελια,το messenger δεν ανοιγει παλι ομως

Δημοσ.

Αμα το κρατας στην μνημη ανοιγει ακαριαια. 

Δεν το έχω ανοιχτό στο backroung και επίσης δεν του επιτρέπω να τρέχει στο παρασκήνιο. 5 sec θέλει και σπανίως 6-7.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω ανοιχτό στο backroung και επίσης δεν του επιτρέπω να τρέχει στο παρασκήνιο. 5 sec θέλει και σπανίως 6-7.

Σε απλό 640 πάντως που πέρασα προχθές την .540 από 8.1 για να έχει fb και messenger, σε 5-7 δευτερόλεπτα ανοίγουν και τα 2 μια χαρά. Επίσης τον προειδοποιησα τον φιλο οτι τωρα με τα 10 θα τρώει παραπάνω μπαταριά να το χει υπ οψην κ προς έκπληξη μου μου ειπε πως κρατάει παραπάνω με την ιδια χρήση! Απλα δεν το χει φορτωμένο εφαρμογές, μονο τον καιρό, ειδήσεις fb και messenger τα οποία τρέχουν μόνιμα στο παρασκήνιο και ανοιχτά τα δεδομένα όλη μέρα και βγάζει 1μηση μέρα άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαταρία κ η διάρκεια δεν με πολύ αγχώνει. Αν δεν υπήρχε η λύση των power banks ,σίγουρα.

Οσο αφορά τα γνωστά Facebook messenger....κάνω δουλειά απο edge.

Σεβασμό βεβαίως σε όσους θέλουν κατι παραπάνω κ φεύγουν από mobile 10 k πάνε απέναντι.

• Like 1
Δημοσ.

Το 435 μου κάνει κάτι κουλά όταν είμαι στον edge. Μαυρίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει ο φωτισμός για 2-3 δευτερόλεπτα αλλά μετά φτιάχνει μόνο του. Σπάνια το παθαίνει βέβαια δεν είναι συχνό το πρόβλημα. Το έχει κανείς άλλος;

• Like 2
Δημοσ.

Το 435 μου κάνει κάτι κουλά όταν είμαι στον edge. Μαυρίζει η οθόνη και τρεμοπαίζει ο φωτισμός για 2-3 δευτερόλεπτα αλλά μετά φτιάχνει μόνο του. Σπάνια το παθαίνει βέβαια δεν είναι συχνό το πρόβλημα. Το έχει κανείς άλλος;

Στο πολύ κοντά του 435 το 532, πάει νεράκι ο edge,αλλά κ γενικά.

Στον edge του 550 μέτρια κατάσταση.

Φαίνεται είναι η Αχίλλειος πτέρνα τους...

Μπαίνω απο msn να δω ειδήσεις κ ξεκουράζει το μάτι μου!!!

• Like 2
Δημοσ.

Και στο 435 πάει καλά ο edge από ταχύτητα, δεν έχω παράπονο. Μόνο στο αγαπημένο μου "subway surfers" κάνει κολλήματα με τα 10άρια και το διέγραψα.

Το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω γίνεται σπάνια και μόνο όταν κοιτάζω κάποιο site. Πουθενά αλλού δεν το έχω παρατηρήσει.

Δημοσ.

Αν και λογικά κάπου υπάρχει, αλλά επειδή είμαι από κινητό και δε μπορώ εύκολα να ψάξω, πως γυρνάω σε 8.1 από 10αρια?

Είχα βάλει με το κόλπο να φαίνεται το 925 μου ως 1520,αλλα έκανα hard reset και πρέπει να γύρισε στις δικές του ρυθμίσεις. Τώρα θέλω να το γυρίσω στα 8.1 πάλι, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...