Zerg13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To lumia 640 XL τι το κάνουμε τώρα; Τι προβλήματα θα έχει απο εδώ και πέρα; 1
flogerakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To lumia 640 XL τι το κάνουμε τώρα; Τι προβλήματα θα έχει απο εδώ και πέρα; Κανένα απολύτως. Θα παίρνει κανονικά τις ενημερώσεις του άπλα δεν θα ξαναπροσθέσουν νεα χαρακτηριστικα επιπλέον. Θα δουλεύει τελεία ως έχει για πάντα και ακόμη καλύτερα γιατι της ενημερώσεις ασφάλειας και τα bug fixes δεν θα τα σταματήσουν θα τα δινουν κανονικά! 1
haHa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To lumia 640 XL τι το κάνουμε τώρα; Τι προβλήματα θα έχει απο εδώ και πέρα; Μικρη ως ελαχιστη διαφορα κανει για τους χρηστες αν θα παρουν νεα features τα windows mobile. Αλλωστε το βασικο προβλημα τους εδω και καιρο δεν ηταν τα features. Οποτε μην σε αγχωνει, μια χαρα θα δουλευει το κινητο. Το μονο αρνητικο ειναι οτι ισως ακομα περισσοτερες εφαρμογες να σταματησουν να βγαινουν/ανανεωνονται λογω αυτης της εξελιξης. Ηταν αυτο που συζηταγαμε και πριν λιγο καιρο: Σαν χρηστες Windows phone, δεν μας νοιαζει αν η Ms βγαζει εφαρμογες για αλλες πλατφορμες(αλλωστε και η google πχ βγαζει εφαρμογες για το iOS), αρκει φυσικα να βγαζει τις εφαρμογες της και για τα windows phone οπως πχ δεν εκανε με το skype για χρηστες wp 8.1 και αφησε αρκετους ξεκρεμεαστους. Μπορω να πω οτι σαν χρηστες windows phone, εχει λιγη σημασια ακομα και αν η ms σταματησει να δινει updates λειτουργικου για τα κινητα που κυκλοφορουν, αρκει βεβαια να μην υπαρχουν χοντρα bugs. Το πιο σημαντικο ειναι το τι κανουν οι developers: δεν παει να κανει οτι θελει η ms στο android και στο ios; Αν οι devs εβγαζαν εφαρμογες για windows mobile και δεν εγκατελειπαν την πλατφορμα, τοτε μια χαρα ευχαριστημενοι θα ειμασταν. Αλλα οταν η Ms εχει ουσιαστικα 2 χρονια να βγαλει καινουριο τηλεφωνο της προκοπης και επισης δειχνει να δινει βαση στις εφαρμογες στις αλλες πλατφορμες, τοτε δυστυχως οι devs εγκαταλειπουν την πλατφορμα και μαζι τους ακολοθουν και οι χρηστες/αγοραστες. Καπως ετσι πεσαμε στο 0.5%. Τα περι x86 εφαρμογων που πιθανως να τρεχουν σε windows mobile και αυτο θα φερει πισω χρηστες και τα windows mobile θα αποκτησουν ξανα το market share του παρελθοντος κλπ ειναι πιστευω πια εμφανες οτι ηταν wishful thinking, οπως wishful thinking ηταν οτι με το continuum θα κερδισει πολυ κοσμο η ms. 1
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To lumia 640 XL τι το κάνουμε τώρα; Τι προβλήματα θα έχει απο εδώ και πέρα;Το δίνεις σε μένα για την συλλογή μου Έχω μόνο τρία άσπρα 640χλ Πάντως πέρα από την πλάκα, μια χαρά θα δουλεύει εκτός αν κάποιες εφαρμογές κοπούν. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. 1
crashnburn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 κ επειδη ειμαι κ νεκρολαγνος ,θα στησω καρτερι για κανα zombie 950 στις προσφορες το επομενο διαστημα η κ στην black friday σε αναλογη skeleton τιμη 1
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 κ επειδη ειμαι κ νεκρολαγνος ,θα στησω καρτερι για κανα zombie 950 στις προσφορες το επομενο διαστημα η κ στην black friday σε αναλογη skeleton τιμηΕ' προηγούμαι εγώ 130€ είναι η πιο χαμηλή τιμή στις αγγελίες τώρα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 To lumia 640 XL τι το κάνουμε τώρα; Τι προβλήματα θα έχει απο εδώ και πέρα; Πρακτικά δεν θα εχεις προβλήματα γιατί τα καινούργια χαρακτηριστικά που βαζουν στα windows 10 θα ηταν στην πλειοψηφία τους βαριά για την συσκευή σου. Ακόμα και καποια χαρακτηριστικά που μπήκαν στο creators update οπως το καινουργιο api στους χάρτες ειναι βαρύ στο 640. Αν πχ συγκρίνεις την ταχυτητα που σχεδιαζει polylines στον χαρτη ενα lumia 535 που εχει μεινει στην εκδοση 14393 με την ταχύτητα στο 640 θα δεις οτι η συσκευη που εχει τους παλιους χαρτες παει σφαιρα.
crashnburn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 μιλαμε για κατω απο 100 πλεον αλλιως να τα βαλουν εκει που ξερουν
teo20net Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ε' προηγούμαι εγώ 130€ είναι η πιο χαμηλή τιμή στις αγγελίες τώρα Στείλε μου link. Εγώ είμαι χουβαρντάς.
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε νέα έκδοση... Κατεβάζω τώρα... 2017-10 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1703 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 54.13 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. . . Και άλλη έκδοση Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) - Αυτή η ενημέρωση θα κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 561.69 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. 2
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Για stock καταστάσεις, να υποθέσω? Σε εμένα σε FR, δεν βρίσκει τίποτα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 @retromaniac Τσεκαρε αν εχεις δικαιωμα συμμετοχής με την εφαρμογή που εχεις φτιαξει στα δωρα που δινουν. Απο οτι ειδα θα δωσουν σε 5 developers απο ενα surface studio και ενα surface laptop μετά απο κληρωση. @πετρος Ναι ειναι τα πατς που δινουν στις σταθερες εκδοσεις.
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Για stock καταστάσεις, να υποθέσω? Σε εμένα σε FR, δεν βρίσκει τίποτα. Σε φαστ δεν έχει Μόνο σε στάβλο. Αν βγει θα το πω Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) 15063.674 2
joker80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε νέα έκδοση... Κατεβάζω τώρα... 2017-10 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1703 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 54.13 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. . . Και άλλη έκδοση Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) - Αυτή η ενημέρωση θα κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 561.69 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις. ...και αξίζει τον κόπο η αναμονή. 1
cameranek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Βγήκαν νέες εκδόσεις, κατεβάζω τώρα... Σε φαστ δεν έχει Μόνο σε στάβλο. Αν βγει θα το πω Windows 10 Mobile (10.0.14393.1770) Και 15063.674 Για πεθαμένο λειτουργικό μια χαρά 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα