haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Για οποιον ενδιαφέρει η άλφα Μπανκ λεει σταματάει την εφαρμογή από 6/11. Δυστυχως, θα γινει αυτο που συζηταγαμε: Υ.Γ.: Εντωμεταξυ το προβλημα με τις mobile εφαρμογες αναμενεται να μεγαλωσει απο την στιγμη που δεν βγαινουν καινουριες συσκευες, το market share εχει πεσει στα ταρταρα κλπ, οποτε ολο και περισσοτεροι devs θα εγκαταλειπουν την πλατφορμα. Και αυτο ουσιαστικα δειχνει το ακομα μεγαλυτερο(σε σχεση με τις συσκευες του 2015) προβλημα με τις εφαρμογες που θα εχει το φημολογουμενο surface/andromeda device: Σχεδον σε κανενα απο εμας ή σε αυτους που εγκατελειψαν τα windows mobile, δεν τους ελειπαν τα full windows . Οι mobile εφαρμογες τους ελειπαν(απο snapchat, pokemon μεχρι εφαρμογες τραπεζων) και αλλα πραγματακια. Για τον περισσοτερο κοσμο τους ειναι πραγματικα αδιαφορο αν θα ετρεχε full windows, οπως ηταν αδιαφορο για τον περισσοτερο κοσμο το continuum, παρολο τι διαβαζαμε εδω μεσα ή σε διαφορα site. 1
cameranek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Να φύγουνε ρε, να πάνε αλλού Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση στο στόρι με το νέο ντιζάιν; Ωραίο έγινε ;O) The updated version of Microsoft Store is 11710.1000.94.0, it contains Fluent Design and other changes. 2
flogerakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Να φύγουνε ρε, να πάνε αλλού Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση στο στόρι με το νέο ντιζάιν; Ωραίο έγινε ;O) The updated version of Microsoft Store is 11710.1000.94.0, it contains Fluent Design and other changes. Ναι τέλειο έγινε πολύ βελτιωμένο! APPX: https://mega.nz/#!vVtjDRjC!iEmkuzJEGkRVwX2YSxqaXmjxG3AMSgxX3jkMeTTF5C0 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Όσοι παρακολουθείτε κρυπτονομίσματα έχει βγει αυτή http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/22555_Mini-review_Crypto_Chart_UWP.php
anamenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι, πολύ καλά τα τελευταία updates των εφαρμογών Microsoft Store, Xbox, Mail & Outlook Calendar και One Note. Τουλάχιστον το λειτουργικό μέσω αυτών, διατηρείται ως ένα σημείο up to date εν σχέση με τα full Windows 10. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από anamenos 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλα updates ναι! Εχω ενα θεμα ομως,....δε μπορω να κατεβασω γλωσσα Ελληνικα για το πληκτρολογιο! Ειμαι release, δηλωμενος ( ) στο Insider!!
palawiaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Και γω το ίδιο για 1520,δεν κατεβαίνει...γράφει μεν αλλά δεν έχει τα άλλα χαρακτηριστικά,προτάσεις λέξεων κτλ. Και με την αναβάθμιση του store δυσκολεύεται πολύ στο κατέβασμα,με αρκετές φορές να κάνει λάθη. 1
Retromaniac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το mspoweruser app έγινε update με fluent redesign... Αρκετά καλό αισθητικά θα έλεγα... Αξίζει να το κατεβάσει κάποιος... 3
cameranek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το mspoweruser app έγινε update με fluent redesign... Αρκετά καλό αισθητικά θα έλεγα... Αξίζει να το κατεβάσει κάποιος...Ναι είδα την αναβάθμιση. Καλό είναι 2
teo20net Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το mspoweruser app έγινε update με fluent redesign... Αρκετά καλό αισθητικά θα έλεγα... Αξίζει να το κατεβάσει κάποιος... Retro, είδα κάτι βίντεο με το Iphone X και με έκαναν να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Windows Hello (κάποιοι έχουμε face recognition απο το 2015, κυρα Apple ) . Εσύ το χρησιμοποιείς καθόλου; 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το νέο store, ακόμα δεν το έχω δει. Μια ερώτηση, επίσης: Μπορώ να ορίσω σε Edge/Momentum να βλέπω κάποια site σε πλήρη έκδοση και κάποια άλλα σε mobile?
Retromaniac Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Retro, είδα κάτι βίντεο με το Iphone X και με έκαναν να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Windows Hello (κάποιοι έχουμε face recognition απο το 2015, κυρα Apple ) . Εσύ το χρησιμοποιείς καθόλου; Ναι το χρησιμοποιώ για να ξεκλειδώνω την συσκευή. Μακάρι βέβαια να το χρησιμοποιούσαν και οι εφαρμογές... teo πρέπει να δεις βίντεο τι χαρά που κάνουν τα appleboys που απόκτησαν dark mode!!! Το νέο store, ακόμα δεν το έχω δει. Μια ερώτηση, επίσης: Μπορώ να ορίσω σε Edge/Momentum να βλέπω κάποια site σε πλήρη έκδοση και κάποια άλλα σε mobile? Πέτρο, το store άργησε και σε μένα να έρθει σε σχέση με τους άλλους. Πρέπει να κάνουν progressive rollout. Φαντάζομαι είναι θέμα λίγων ημερών να το πάρουν όλοι. Για αυτό που ρωτάς, πολλά site όπως στο insomnia, έχουν επιλογή για την έκδοση που θες και ενίοτε την σώζουν σε cookie για να την θυμούνται. Άλλος τρόπος μέσω edge δεν υπάρχει. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει και δεν έχω διαβάσει κάτι. Όσον αφορά το store, παρατήρησα ότι με το acrylic, το μενού δεν είναι πια smooth, και έχω 950. Όσοι πήρατε το update, πάει smooth το menu; 2
cameranek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Retro έχει και άλλη αναβάθμιση το στόρι. Σε 640 είναι μια χαρά πάντως και ωραία εμφάνιση. Και σε μένα δεν έχει έρθει σε όλες τις συσκευές το νέο στόρι, το πρωτοκατέβασα σε 640, και σε 550 ακόμα τίποτα Ακόμα και σε δυο ίδιες συσκευές η μια δεν το έχει πάρει ακόμα. 1
Lazlow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βγάζει βίντεο με κλειστεί την οθόνη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα