jardan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η μπαταρία σου είναι οκ? Το 950 τα παίζει εύκολα όταν αρχίζει η μπαταρία να τα φτύνει. Για την ώρα η μπαταρία δείχνει μια χαρά, κρατάει το ίδιο από ότι μπορώ να πω. υπάρχει κάποια εφαρμογή για να την ελέγξω? Το θέμα μου είναι τώρα τι γίνεται με το tile για το τηλέφωνο της δεύτερης γραμμής...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν δείχνουν οι εφαρμογές σωστά την φθορά. Αν είναι πεσμένη το κινητό θα αρχίσει να σου κάνει κολλήματα ή επανεκκινήσεις όταν κάνεις κάτι απαιτητικό που τραβάει αρκετό ρεύμα όπως λήψη φωτο με ενεργοποιημένο φλας γιατί στιγμιαία θα πέφτει η τάση της. Για το tile πέρα από το unlink tiles δεν ξέρω άλλη λύση. Στο cellular στα settings βλέπει και τις δύο sim?
jardan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν δείχνουν οι εφαρμογές σωστά την φθορά. Αν είναι πεσμένη το κινητό θα αρχίσει να σου κάνει κολλήματα ή επανεκκινήσεις όταν κάνεις κάτι απαιτητικό που τραβάει αρκετό ρεύμα όπως λήψη φωτο με ενεργοποιημένο φλας γιατί στιγμιαία θα πέφτει η τάση της. Για το tile πέρα από το unlink tiles δεν ξέρω άλλη λύση. Στο cellular στα settings βλέπει και τις δύο sim? Δεν έχω τέτοια θέματα και δεν νομίζω ότι το Groove είναι απαιτητικό, μάλλον δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση γιατί για την ώρα πάει καλά μετά το hard reset. Στο cellular βλέπει και τις δύο κάρτες. για τα sms έχω και τα δύο tiles. Μόνο για το τηλέφωνο έχω μόνο ένα...
cameranek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 έχει χαθεί το εικονίδιο για την δεύτερη γραμμή τηλεφώνου. Το εικονίδιο για τα μηνύματα είναι εκεί, αλλά όχι για το τηλέφωνο. Αυτό έγινε μετά από ενημέρωση της εφαρμογής και μου το έχει κάνει σε 2-3 κινητά. Δεν φτιάχνει και μάλλον σε νέα ενημέρωση της εφαρμογής ελπίζω να φτιάξει. Αν κάνεις hard reset μην ενημερώσεις την εφαρμογή.
jardan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 έχει χαθεί το εικονίδιο για την δεύτερη γραμμή τηλεφώνου. Το εικονίδιο για τα μηνύματα είναι εκεί, αλλά όχι για το τηλέφωνο. Αυτό έγινε μετά από ενημέρωση της εφαρμογής και μου το έχει κάνει σε 2-3 κινητά. Δεν φτιάχνει και μάλλον σε νέα ενημέρωση της εφαρμογής ελπίζω να φτιάξει. Αν κάνεις hard reset μην ενημερώσεις την εφαρμογή. ΟΚ, ευχαριστώ... απλά ήταν πιο εύκολο να επιλέγω την γραμμή απευθείας από το να την αλλάζω από το κεντρικό τηλέφωνο... Καμιά ιδέα για το Arcane quest 3 έχει κανείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 WolframAlpha δωρεάν για λίγες μέρες https://www.microsoft.com/store/productId/9WZDNCRDMZKP
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ καλη εφαρμογη. Την ειχα χρειαστει πριν κατι χρονια και την εβαλα σε trial. Σκεφτομουν να την κατεβασω και να την εχω στην καβατζα, αν και καποια στιγμη θα παρατησω ολο το συστημα της ms. Προς το παρον, δεν με βαζει στο store (σφαλμα 805a0194). 1
anamenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά, βρήκα επιτελούς μια εξαιρετική εφαρμογή για google translate και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Πιθανόν κάποιοι βέβαια θα την γνωρίζετε, αλλά για τους υπολοίπους θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για μετάφραση. Translatium https://www.microsoft.com/store/apps/9WZDNCRCSG9K?cid=appraisin&tduid=(44819d0690c60c0ffd7499aa387a7205)(270640)(2818683)()()via @AppRaisinHQ Οποίος και αν την έγραψε, πραγματικά του δίνω τα εύσημα , είναι πάρα πολύ κοντά στην επίσημη για το android ( αν όχι και καλύτερη) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Βγαίνουν καλές εφαρμογές πέρα από τις γνωστές (Newsflow κτλ) και για πιο εξεζητημένα πράγματα γιατί πιστεύω για ένα καλό προγραμματιστή δεν του είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γράψει κάτι καλό ακόμα και από χόμπυ σε πολύ σύντομο διάστημα. Προχθές χρειάστηκα αναλυτή ακουστικού φάσματος και είδα ότι υπάρχει η Audizr. Χρειάστηκα κάτι να παρακολουθεί κρυπτονομισματα και υπήρχαν 2 uwp εφαρμογές (Crypto Chart κτλ.). Γενικά βγαίνουν εφαρμογές AN υπάρχει ανοιχτό api (κάποιες φορές και ημι-παράνομο, όπως η Stocker για να παρακολουθείς χαρτοφυλάκια με δεδομένα που κατεβάζει από yahoo finance).
flogerakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Στα σημερινά "smartphone" πλέων δεν υποστηριζονται τα κλασικά παλιά MMS? Στα δικά μας τα Lumia πχ πως μπορώ να στείλω MMS? Η να κάνω την παλιά κλασική κλήση βίντεο χωρίς δεδομένα η έξτρα εφαρμογές?
anamenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά και προσοχή στην πολυφαγία της ημέρας. 2
cameranek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά! Δωράκι από βοντα... ΦETOΣ, EΣY EΠIΛEΓEIΣ ΔΩPO! ΔIAΛEΞE ANAMEΣA ΣE SOCIAL & CHAT PASS H 1GB H 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠATΩNTAΣ EΔΩ XΩPIΣ XPEΩΣH http://bit.ly/GIFTCU MERRY XMAS! 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά παιδες με υγεια καλά Χριστούγεννα και καλο φαΐ! 7
alexinhogr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Χρονια πολλά στο 0,01 της παγκόσμιας αγοράς!!! Αχαχαχ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα