Προς το περιεχόμενο

Μερική Αναβάθμιση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ το φόρουμ.Φίλος διαθέτει 200-250 euro για να κάνει μια αναβάθμιση στον υπολογιστή του κυρίως για να παίζει παιχνίδια.Επεξεργαστή έχει τον:Link.

Μία Gigabyte motherboard με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ένα no name psu 430watt(οπότε παέι για αλλαγή αυτό).Για οθόνη έχει συνδεδεμένη μια τηλεόραση και παίζει στα 720p.Έχω κοιτάξει αυτήν:Link αλλά δν ξέρω αν θα μένει πίσω λόγω επεξεργαστή.Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα εχει τοσα λιγα,προσωπικη μου γνωμη,να περιμενει οταν θα εχει περισσοτερα η να αγορασει μια παιγνιδομηχανη,αφου δεν εχει και οθονη της προκοπης.Πιο καλα θα του βγει.

Έχει παιχνιδομηχανή :-D.Απλώς θέλει να παίζει στο pc του κανένα strategy κυρίως και τώρα με την ενσωματωμένη δν τα καταφέρνει...Σκέφτομαι ότι μια 5770 θα ήταν μια χαρά??Κουτί έχει ένα midi αλλά δν θυμάμαι μαρκα και 2gb ram.Ναι μπορεί να πάρει απο διαφορετικά καταστήματα...

Τοτε πας στην καρτα που ανεφερες κατα την γνωμη μου.Το budget ειναι πολυ μικρο και η αναλυση της TV χαμηλη.Δεν ξερω αν σκεφτει κατι καλυτερο ο Ραφα.

Για μένα ας πάει στην 5850 αφού είναι στα ίδια χρήματα και κάνει και καμιά αναβάθμιση ποιο μετά και θα μπορεί να παίζει και άλλα παιχνίδια

Εκτός και να παίζει μόνο και μόνο στρατηγικής που είπες τα παλιά άλλα δεν νομίζω να μην αρχίσει και κανένα άλλο παιχνίδι.

Π.σ Αν θέλει ας πάρει και μια ψήκτρα να κάνει ένα Overclock

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...