Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Έχω μια μητρική x58a UD5 της Gigabyte η οποία κάηκε και θέλω να την αλλάξω. Έχω βρει μια την Asus Rampage III Extreme σε πολύ καλή τιμή. Να την πάρω??? Μου προτείνει κανείς κάποια άλλη??? Ο επεξεργαστής μου είναι ο ι7 940 ΥΓ: Έχω ερωτευτεί μια Asus Rampage III Black Edition Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
terry308 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Αυτος ο ερωτας σου τι θα σου στοιχισει(χρηματα) και τι θα κερδισεις(αποδοση-επιδοσεις) ? εμενα πεταμενα λεφτα μου φαινονται !
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Κοίτα.. ο έρωτας είναι πολλά λεφτά αλλά είναι καβ****λα με το μπαρντον... Εμένα που μου αρέσει κ να το βλέπω το pc (εκτός από το να το λιώνω..) η συγκεκριμένη είναι ότι πρέπει.. αλλά να μν τα πολυλογώ, δ μπορώ να την πάρω γτ θέλει πολλά! Την άλλη που λέω αξίζει να την κοιτάξω ή όχι?
terry308 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 πανε βγαλτην μια αφισα , κολλα την στο κουτι να την βλεπεις ... τι να σε πω παρε κανεναν ssd αν δεν εχεις ... η παρε κανα δωρο την κοπελα σου ... αν δεν εχεις προβλημα με τη μητρικη που εχεις ... ή πουλατα και παρε s1155 οπως εγραψα και πριν ... πεταμενα λεφτα ... για μενα ...
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Έχω μια μητρική x58a UD5 της Gigabyte η οποία κάηκε και θέλω να την αλλάξω. Έχω βρει μια την Asus Rampage III Extreme σε πολύ καλή τιμή. Σε τί τιμή δηλαδή?
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σε τί τιμή δηλαδή? 180 ευρα.. αν σκεφτείς ότι από κατάστημα έχει 300-330
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ε νομίζω ότι πρέπει να την πάρεις Λες ε? κ γω αυτό πιστεύω, αλλά ήθελα κ μια 2η ή κ τρίτη γνώμη.. Πάντως από την δική μου έχει μεγάλη διαφορά! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.