Προς το περιεχόμενο

κωδικοι για log in σε router

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια... μια ερωτιση θελω να κανω... Εχω ενοικιαζομενα δωματια στην τηλο (δωδεκανησα) και σκευτομαι φετος να βαλω internet, σκευτικα αφου θα κανω συνδεση και για εμενα γιατι να μην μοιραζομαι το ιντερνετ με τους πελατες (με wifi)?Βεβαια δεν θελω να τους δινω το wpa key γιατι θα μαθευτει και στο τελος θα μαπινει ολο το νησι μεσα στο ρουτερ μου, και το να αλαζω κωδικους απο βδομαδα σε βδομαδα δεν βολευει και τοσο..Μηπως υπαρχει καπιος τροπος να κανω κατι σαν τις καφετεριες δλδ το δικτιο να μην εχει ασφαλεια αλλα μολις συνδεεσε σε πεταει σε μια σελιδα που θελει username και password.Μετα εσυ ζητας ενα χαρτακι απο το ταμειο με το username και το pass το βαζεις και δινει internet accses στο δικο σου ip μονο για ενα χρονικο διαστημα.. Ειναι ευκολο η θελει δουλεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν το googliseis θα βρεις απειρα

πχ

http://www.tekradius.com/

διορθωσα και το ονομα του Topic log in σε ρουτερ οχι λογκιν σε ρουτερ.μου ανεβηκε η πιεση που το ειδα:P

Βασικά κάπου εδώ μέσα είχα πετύχει ένα παιδί που μιλούσε για ένα ρουτεράκι που μπορούσε να παίξει σαν radius (ή κάτι τέτοιο) αλλά δεν θυμάμαι που, πως και γιατί...

μεσα στο router υπαρχει επιλογη για radius server απλα απο οτι εχω καταλαβει αν ειναι οπως αυτα που μπαινουν σε hot spot πρεπει να στησεις radius στο pc που θες και να δωσεις την Ip για να ξερει ο ρουτερ που θα βρει τον radius.

offtopic\ Δεν εχω κάτι να προσφέρω στην ερώτηση σου αλλά ήθελα να σε συγχαρώ που σκέφτεσαι επαγγελματικά και αναβαθμίζεις τις παρεχόμενες υπηρεσίες της επιχείρησης σου, μακάρι να σκέφτονταν έτσι και άλλοι στο χώρο του τουρισμού \offtopic

σιγα σιγα οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτεροι θελουν να κανουν τα Hotel/ενοικιαζομενα δωματια,καφετεριες/beach bar να τα κανουν Hot spot.Και πλεον καλως οι κακως πολλα ατομα αν πανε καπου σε καποιον απο τους παραπανω χωρους και δεν βρουν ιντερνετ φευγουν και πανε σε αλλο Hotel Κτλ.

+1 στο παραπάνω!

και που να δεις σε λίγο καιρό που θα έχω να κάνω το ίδιο σε μια καφετέρια εδώ κάτω. Poulineeee σου κάνω τα έξοδα να έρθεις να βοηθήσεις! :D :P

lexmark λογω δουλειας εχω στησει αρκετα Hot spot αλλα τον radius δεν τον στηνω εγω ουτε τα configuration των access point/controllers κτλ.αλλα η καφετερια δεν ειναι δυσκολη.συνηθως με ενα max 2 access point την εχεις καλυψει μεσα εξω πανω κατω.

offtopic\ Δεν εχω κάτι να προσφέρω στην ερώτηση σου αλλά ήθελα να σε συγχαρώ που σκέφτεσαι επαγγελματικά και αναβαθμίζεις τις παρεχόμενες υπηρεσίες της επιχείρησης σου, μακάρι να σκέφτονταν έτσι και άλλοι στο χώρο του τουρισμού \offtopic

εμ.. ετσι ειναι φιλε.. 2011 εχουμε.. δεν ειναι ωρα να εξιχρονιστουν λιγο τα καταλυματα? ;) και καλυτερες υπηρεσιες = πιο πολυ πελατεια

απο την αλλη βεβαια εχουμε φτασει οι μισοι να πηγαινουμε διακοπες και αντι να χαλαρωνουμε να κανουμε στις διακοπες αυτα που καναμε στο σπιτι μας.ιντερνετ facebook δουλειες κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...