Cyberscout Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, Έχω ένα αρχείο pdf με 200 σελίδες. Θέλω οι 200 αυτές σελίδες να μετατραπούν σε 200 αρχεία pdf με μία σελίδα το καθένα. Υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος, από το να επιλέγω μία-μία τη σελίδα και να τη στέλνω σε κάποιον pdf printer; Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μπορείς πολύ εύκολα να εξάγεις όλες της σελίδες(σαν εικόνες) που περιέχει ένα pdf με το Some PDF Image Extract
Cyberscout Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μπορείς πολύ εύκολα να εξάγεις όλες της σελίδες(σαν εικόνες) που περιέχει ένα pdf με το Some PDF Image Extract Το δοκίμασα, φαίνεται ότι κάτι φτιάχνει, αλλά τελικά δε δημιουργεί κανένα αρχείο!
TheELF Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το δοκίμασα, φαίνεται ότι κάτι φτιάχνει, αλλά τελικά δε δημιουργεί κανένα αρχείο! Στα 200 αρχεία (σελίδες) θα περιμένεις πολύ ώρα,γράφει κάτω στην μπάρα Images Converting δεν δείχνει ότι κάνει κάτι(μάλλον κάποιο bug),αλλά στο τέλος θα σου ανοίξει τον φάκελο με τις εικόνες. Αν ανοίξει στο τέλος(αρκετά γρήγορα) άδειος φάκελος έχει πρόβλημα με το φάκελο που όρισες σαν έξοδο δοκίμασε ποιο εύκολη διαδρομή.
Cyberscout Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Λύση: Στο Adobe Acrobat Pro πηγαίνεις στο μενού Document κι επιλέγεις Split Document ανά μία σελίδα!
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Λύση: Στο Adobe Acrobat Pro πηγαίνεις στο μενού Document κι επιλέγεις Split Document ανά μία σελίδα! 500MB setup και 200$ δεν είναι και λύση,τουλάχιστον όχι για κάποιον απλό χρήστη.
tarantules Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εδώ σε έχω:PDF Split Merge Extract 1.0 Το εγκατέστησα και δουλεύει μια χαρά. 1.5ΜΒ setup και free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.