PP1969 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 οταν καποιος τρωει οτιδηποτε και παιρνει πολυ δυσκολα βαρος σημαινει οτι ο οργανισμος μεταβολιζει πολυ γρηγορα τις τροφες οπου προσλαμβανει και αποθυκευει ελαχιστα με αποτελεσμα την δημιουργια λιγοστου λιπους Eαν καποιος μπορει να τρωει οτι ναναι αλλα παρολ αυτα να δημιουργει ελαχιστο λιπος, τοτε ειναι ευλογια Θεου Υπαρχουν αδυνατοι που εχουν λιπος, αυτο ειναι το χειροτερο. Η κακη διατροφη και η ελλειψη γυμναστικης το κανει. με το τρεξιμο μειωνεται αρκετα ο μυικος ιστος . Oχι βεβαια, με το τρεξιμο μειωνεται το λιπος. Αυτο ειναι που θελουμε. Λενε οτι η αεροβια γυμναστικη τουλ.150΄την εβδομαδα μας κανει βιολογικα 20 χρονια νεωτερους.
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Για γυμναστική εγω θα σου έλεγα να κανεις μονος σου πουσαπς,κοιλιακους,βαρακια και μονοζυγο. Δεν χρειαζεται να πας γυμναστηριο να κανεις βαρη κλπ. Και αν θες, για αεροβια, τρεξιμο η κολυμπι.
PP1969 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Koιταξτε, τη γυμναστικη θα τη κανει ο ανθρωπος για να μη παρει τα εξτρα κιλα που σκοπευει να παρει σε λιπος. Για να παρει τωρα κιλα, δεν εχει παρα να αρχισει να τρωει σε μεγαλες ποσοτητες. Πρεπει ομως να επιλεγει τις ωφελιμες τροφες και οχι τις ανθυγιεινες
dimkorinthos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Παιδιά κατάλαβα. Απο τροφή κατάλαβα τι θα πρέπει να τρώω. Το θέμα μου είναι στην γυμναστική. Η πόλη μου είναι η Κόρινθος και το σπίτι μου ειναι 5 λεπτά απο την θάλασσα. Καθημερινά μια ώρα τουλάχιστον κολύμπι και μετα πολλά φρούτα. Τι μου προτείνετε να κάνω με τα όργανα γυμναστικής στο σπίτι ??? Επαναλαμβάνω πως έχω βαράκια 5kg, μπάλα body fit, μονόζυγο, όργανο για πουσαπς-κοιλιακούς-τρικέφαλους και ποδήλατο(κανονικό). Αν έχετε χρόνο γράψτε μου σετ-επαναλήψεις και πως να κάνω ασκήσεις που θα με βοηθήσουν σε αυτό που θέλω. Σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον. :D
bosei Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ΠΛΑΤΗ: 1. Μπορείς μία μέρα να κάνεις 4*max μονόζυγο με ανοιχτή λαβη. + 2. (Αν μπορέσεις στο στάδιο που είσαι) 4*max μονόζυγο κλειστή λαβή. + 3. Επίσης αν έχεις σταθερό μονόζυγο μπορείς να κάνεις pull-ups με τον εξής τρόπο: παίρνεις ό,τι ψιλό σταθερό αντικείμενο βρεις στο σπίτι (εγώ επειδή δεν έχω έβαλα δύο καρέκλες η μία πάνω στην άλλη) και κρεμιέσαι από το μονόζυγο και τα πόδια τα βάζεις πάνω σε αυτό που θα βρεις τεντομένα και αρχίζεις και κάνεις επαναλήψεις. (Φαντάσου το σαν ανάποδα push-ups). (Κάπως έτσι απλά τα πόδια στο ύψος ττης πλάτης για μέγιστη άσκηση ΤΡΙΚΕΦΑΛΑ: 1. Κάνε 4*max βυθίσεις. + 2. Κάνε push-ups με κλειστά ενωμένα χέρια 4*max. 3. Με την προυπόθεση ότι έχεις πάρι το βαλιτσάκι με τα βαράκια Κάνε αυτήν την άσκηση 4*8-10 Αν σου αρέσει το πρόγραμμα πες μου να συνεχίσω με δικέφαλα στήθος όμους και πόδια.
mindtrapper Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Για γυμναστική τι λετε ρε μάγκες ??? Κατατοπίστε με λίγο είτε να μου γράψετε ένα πρόγραμμα είτε να με παραπέμπψετε σε κάποιο άλλο post. Σας ευχαριστώ όλους σας. :D Το site που σου έβαλα για το γάλα έχει και full πρόγραμμα με μπάρα. Αλλά δεν πολυασχολήθηκες, είδες το γάλα και έφυγες. Εγώ λέω να κάνεις ότι λέει εκεί και να ψάξεις και τη σελίδα καλά. Κάνε κανένα δίμηνο αυτό με το γάλα και μετά όταν έχεις πάρει τα κιλά βρες πόσες θερμίδες τη μέρα θες για να τα κρατήσεις τα κιλά και παίρνε τες με καθαρή διατροφή και σωστές αναλογίες πρωτεΐνη/υδατάνθρακες/λίπος. Φυσικά εννοείται όσο κάνεις και το πρόγραμμα γυμναστικής που λέει στη σελίδα. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα το pdf με το πρόγραμμα του ή το έχει κατεβάσει. Αν σε ενδιαφέρει να το κάνεις πες μου να στο στείλω. Αν συνεχίσεις να τη ψάχνεις με ένα ποτήρι γάλα το πρωί και ντολμαδάκια άστο δεν έχει νόημα, αλλά μη λες μετά ότι δεν μπορείς να πάρεις βάρος. Επίσης προσπάθησε να βρεις γυμναστήριο κοντά σου που έχει power rack για να κάνεις ασκήσεις με ελεύθερη μπάρα και όχι smith machine. Με τα πεντάκιλα που έχεις σπίτι δεν γίνεται δουλειά.
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ΠΛΑΤΗ: 1. Μπορείς μία μέρα να κάνεις 4*max μονόζυγο με ανοιχτή λαβη. + 2. (Αν μπορέσεις στο στάδιο που είσαι) 4*max μονόζυγο κλειστή λαβή. Χμ, εμενα παντως με ανοιχτη λαβη μου φαινεται δυσκολοτερο απο οτι με κλειστη λαβη .... (για δικεφαλους τουλαχιστον)
bosei Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Χμ, εμενα παντως με ανοιχτη λαβη μου φαινεται δυσκολοτερο απο οτι με κλειστη λαβη .... (για δικεφαλους τουλαχιστον) Δεν το λέω με την έννοια ότι βγαίνει δύσκολα απλά δεν νομίζω να μπορέσει καπάκι μετά το set των 4*max να μπορεί να βγάλει και άλλο ίδιο set (4*max) με την κλειστή λαβή. Πάντως γενικά στα μονόζυγα η κλειστή λαβή είναι πιό εύκολή γιατί χρησιμοποιείς περισσότερους μύς.Και εννοείται στα μονόζυγα οι ασκήσεις με λαβή για δικέφαλα είναι πιό εύκολές.
dimkorinthos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Το site που σου έβαλα για το γάλα έχει και full πρόγραμμα με μπάρα. Αλλά δεν πολυασχολήθηκες, είδες το γάλα και έφυγες. Εγώ λέω να κάνεις ότι λέει εκεί και να ψάξεις και τη σελίδα καλά. Κάνε κανένα δίμηνο αυτό με το γάλα και μετά όταν έχεις πάρει τα κιλά βρες πόσες θερμίδες τη μέρα θες για να τα κρατήσεις τα κιλά και παίρνε τες με καθαρή διατροφή και σωστές αναλογίες πρωτεΐνη/υδατάνθρακες/λίπος. Φυσικά εννοείται όσο κάνεις και το πρόγραμμα γυμναστικής που λέει στη σελίδα. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα το pdf με το πρόγραμμα του ή το έχει κατεβάσει. Αν σε ενδιαφέρει να το κάνεις πες μου να στο στείλω. Αν συνεχίσεις να τη ψάχνεις με ένα ποτήρι γάλα το πρωί και ντολμαδάκια άστο δεν έχει νόημα, αλλά μη λες μετά ότι δεν μπορείς να πάρεις βάρος. Επίσης προσπάθησε να βρεις γυμναστήριο κοντά σου που έχει power rack για να κάνεις ασκήσεις με ελεύθερη μπάρα και όχι smith machine. Με τα πεντάκιλα που έχεις σπίτι δεν γίνεται δουλειά. Αμα δεν μπορέσω να κανω κατι με την γυμναστική θα ακολουθήσω αυτη την μέθοδο φίλε και μην ανησυζχεις το διαβασα αυτο το αρθρο οχι υπολοιπα. Απλα επειδή ασχολείστε ζήτησα την δικη σας γνώμη για να καταλάβω περισσότερο. Σε ευχαριστώ πάνως. Θα σου στείλω ppm να μου το στείλεις όταν είναι.
dimkorinthos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ΠΛΑΤΗ: 1. Μπορείς μία μέρα να κάνεις 4*max μονόζυγο με ανοιχτή λαβη. + 2. (Αν μπορέσεις στο στάδιο που είσαι) 4*max μονόζυγο κλειστή λαβή. + 3. Επίσης αν έχεις σταθερό μονόζυγο μπορείς να κάνεις pull-ups με τον εξής τρόπο: παίρνεις ό,τι ψιλό σταθερό αντικείμενο βρεις στο σπίτι (εγώ επειδή δεν έχω έβαλα δύο καρέκλες η μία πάνω στην άλλη) και κρεμιέσαι από το μονόζυγο και τα πόδια τα βάζεις πάνω σε αυτό που θα βρεις τεντομένα και αρχίζεις και κάνεις επαναλήψεις. (Φαντάσου το σαν ανάποδα push-ups). (Κάπως έτσι απλά τα πόδια στο ύψος ττης πλάτης για μέγιστη άσκηση ΤΡΙΚΕΦΑΛΑ: 1. Κάνε 4*max βυθίσεις. + 2. Κάνε push-ups με κλειστά ενωμένα χέρια 4*max. 3. Με την προυπόθεση ότι έχεις πάρι το βαλιτσάκι με τα βαράκια Κάνε αυτήν την άσκηση 4*8-10 Αν σου αρέσει το πρόγραμμα πες μου να συνεχίσω με δικέφαλα στήθος όμους και πόδια. Θα το δοκιμάσω αύριο κι όλας μιας και δεν εχω μάθημα. Σε ευχαριστώ. @ dimkorinthos τελικά να συνεχίσω με το πρόγραμμα? Τα βαράκια δεν τα πήρα ακόμα γιατι δεν πρόλαβαινα. Συνέχισε το πρόγραμμα και θα το αποθηκεύσω.
bosei Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Θα το δοκιμάσω αύριο κι όλας μιας και δεν εχω μάθημα. Σε ευχαριστώ. Στήθος: 1. 4*max push-ups + 2. 4*max push-ups αλλά τα πόδια ψηλά. (Κάπως έτσι , ίσως λίγο πιο χαμηλα. Δικέφαλα: 1. 4*max μονόζυγο κλειστή λαβή για δικέφαλα (http://www.bodyteen.com/img/fex/exstex/pullupb.gif). + 2. Όταν πάρεις τα βαράκια: 1η άσκηση: 3*8-10 αλτήρες κανονική λαβή + 2η άσκηση: 3*8-10 αλτήρες λαβή για σφυριά . Αυτά τα δύο μέσα σε super set δηλαδή θα κάνεις την πρώτη άσκηση και καπάκι χωρίς διάλειμα θα κάνεις την άλλη αυτό 3 φορές με ενδιάμεσω διάλειμα 60 maximum 90 δευτερόλεπτα. 3η Μέρα: (η παραπάνω ήταν δεύτερη και η άλλη η πρώτη) Ώμοι: 1. Εκτάσεις ώμων πλάι με αλτήρες 3-4*8-10 (καλύτερα 3 γιατί απ'όσω ξέρω δεν είναι και πολύ καλό στην ηληκία μας να επιβαρύνουμε πολύ τους ώμους μας) + 2. Πιέσεις ώμων 3-4*8-10. Πόδια: 1. Βασικά άμα κάνεις πολύ ποδήλατο πιστεύω να είναι αρκετό. Αλλά αν όχι + 2. Αυτή (δεν θυμάμαι όνομα) 4*(δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω 20-30 θα είναι ΟΚ) + 3.Σκαλιά...ανέβαινε όσο πιό πολλά σκαλιά μπορείς (ανα δύο) είναι πολύ καλή άσκηση. Υ.Γ. Λογικά (βασικά σίγουρα) θα είσαι πιασμένος παντού για κάποιο διάστημα ...και όταν θα κάνεις τα σετ με τα max θα βγαίνουν στο τέλος πολύ λίγες επαναλήψεις...μην ξενερώσεις.
dimkorinthos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Το ετοιμάζω... Ωραια. Να σε ρωτήσω όταν γράφεις ''Μπορείς μία μέρα να κάνεις 4*max μονόζυγο με ανοιχτή λαβη.'' τι εννοεις με το 4*max ???
bosei Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ωραια. Να σε ρωτήσω όταν γράφεις ''Μπορείς μία μέρα να κάνεις 4*max μονόζυγο με ανοιχτή λαβη.'' τι εννοεις με το 4*max ??? Εννοώ 4 σετ * όσες επαναλήψεις μπορείς να βγάλεις (αλλά πραγματικά να μην μπορείς να σηκωθείς γιατί αλλιώτικα δεν θα κάνεις δουλειά).
dimkorinthos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εννοώ 4 σετ * όσες επαναλήψεις μπορείς να βγάλεις (αλλά πραγματικά να μην μπορείς να σηκωθείς γιατί αλλιώτικα δεν θα κάνεις δουλειά). Βέβαια στην αρχή στις 3-4 επαναλήψεις θα κλατάρω αλλα αφου το αποφάσισα θα λιώσω στην γυμναστική. Στήθος: 1. 4*max push-ups + 2. 4*max push-ups αλλά τα πόδια ψηλά. (Κάπως έτσι , ίσως λίγο πιο χαμηλα. Δικέφαλα: 1. 4*max μονόζυγο κλειστή λαβή για δικέφαλα (http://www.bodyteen.com/img/fex/exstex/pullupb.gif). + 2. Όταν πάρεις τα βαράκια: 1η άσκηση: 3*8-10 αλτήρες κανονική λαβή + 2η άσκηση: 3*8-10 αλτήρες λαβή για σφυριά . Αυτά τα δύο μέσα σε super set δηλαδή θα κάνεις την πρώτη άσκηση και καπάκι χωρίς διάλειμα θα κάνεις την άλλη αυτό 3 φορές με ενδιάμεσω διάλειμα 60 maximum 90 δευτερόλεπτα. 3η Μέρα: (η παραπάνω ήταν δεύτερη και η άλλη η πρώτη) Ώμοι: 1. Εκτάσεις ώμων πλάι με αλτήρες 3-4*8-10 (καλύτερα 3 γιατί απ'όσω ξέρω δεν είναι και πολύ καλό στην ηληκία μας να επιβαρύνουμε πολύ τους ώμους μας) + 2. Πιέσεις ώμων 3-4*8-10. Πόδια: 1. Βασικά άμα κάνεις πολύ ποδήλατο πιστεύω να είναι αρκετό. Αλλά αν όχι + 2.Αυτήν (δεν θυμάμαι όνομα) 4*(δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω 20-10 θα είναι ΟΚ) + 3.Σκαλιά...ανέβαινε όσο πιό πολλά σκαλιά μπορείς (ανα δύο) είναι πολύ καλή άσκηση. Υ.Γ. Λογικά (βασικά σίγουρα) θα είσαι πιασμένος παντού για κάποιο διάστημα ...και όταν θα κάνεις τα σετ με τα max θα βγαίνουν στο τέλος πολύ λίγες επαναλήψεις...μην ξενερώσεις. Φίλε είσαι τεράστιος, τιτάνιος, μέγας, θεός. Να ΄σαι καλά ρε φιλαράκο. @bosei: αν μπορείς φτιάξε λίγο τις εικόνες γιατι στο τέλος όλες μου δείχουν το ίδιο πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις