Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βέβαια στην αρχή στις 3-4 επαναλήψεις θα κλατάρω :P αλλα αφου το αποφάσισα θα λιώσω στην γυμναστική. :D

Φίλε είσαι τεράστιος, τιτάνιος, μέγας, θεός. :D Να ΄σαι καλά ρε φιλαράκο.

1: Δεν έχει σημασία...με τον καιρό θα φτιάξεις. Εξάλλου είσαι (είμαστε ακόμη μικροί).

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να προστεθεί η αφαιρεθεί καμία άσκηση ας το πει

@bosei: αν μπορείς φτιάξε λίγο τις εικόνες γιατι στο τέλος όλες μου δείχουν το ίδιο πράγμα.:)

Το έφτιαξα.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟ:

Ημέρα 1η:

ΠΛΑΤΗ:

1. Μπορείς μία μέρα να κάνεις 4*max μονόζυγο με ανοιχτή λαβη.

+

2. (Αν μπορέσεις στο στάδιο που είσαι) 4*max μονόζυγο κλειστή λαβή.

+

3. Επίσης αν έχεις σταθερό μονόζυγο μπορείς να κάνεις pull-ups με τον εξής τρόπο: παίρνεις ό,τι ψιλό σταθερό αντικείμενο βρεις στο σπίτι (εγώ επειδή δεν έχω έβαλα δύο καρέκλες η μία πάνω στην άλλη) και κρεμιέσαι από το μονόζυγο και τα πόδια τα βάζεις πάνω σε αυτό που θα βρεις τεντομένα και αρχίζεις και κάνεις επαναλήψεις. (Φαντάσου το σαν ανάποδα push-ups).

(Κάπως έτσι απλά τα πόδια στο ύψος ττης πλάτης για μέγιστη άσκηση

ΤΡΙΚΕΦΑΛΑ:

1. Κάνε 4*max βυθίσεις.

+

2. Κάνε push-ups με κλειστά ενωμένα χέρια 4*max.

3. Με την προυπόθεση ότι έχεις πάρι το βαλιτσάκι με τα βαράκια Κάνε αυτήν την άσκηση 4*8-10

Ημέρα 2η:

Στήθος:

1. 4*max push-ups

+

2. 4*max push-ups αλλά τα πόδια ψηλά. (Κάπως έτσι , ίσως λίγο πιο χαμηλα.

Δικέφαλα:

1. 4*max μονόζυγο Κλειστή λαβή για δικέφαλα

+

2. Όταν πάρεις τα βαράκια: 1η άσκηση: 3*8-10 αλτήρες κανονική λαβή + 2η άσκηση: 3*8-10 αλτήρες λαβή για σφυριά . Αυτά τα δύο μέσα σε super set δηλαδή θα κάνεις την πρώτη άσκηση και καπάκι χωρίς διάλειμα θα κάνεις την άλλη αυτό 3 φορές με ενδιάμεσω διάλειμα 60 maximum 90 δευτερόλεπτα.

Ημέρα 3η:

Ώμοι:

1. Εκτάσεις ώμων πλάι με αλτήρες 3-4*8-10 (καλύτερα 3 γιατί απ'όσω ξέρω δεν είναι και πολύ καλό στην ηληκία μας να επιβαρύνουμε πολύ τους ώμους μας)

+

2. Πιέσεις ώμων 3-4*8-10.

Πόδια:

1. Βασικά άμα κάνεις πολύ ποδήλατο πιστεύω να είναι αρκετό.

Αλλά αν όχι +

2. Αυτή (δεν θυμάμαι όνομα) 4*(δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω 20-30 θα είναι ΟΚ)

+

3.Σκαλιά...ανέβαινε όσο πιό πολλά σκαλιά μπορείς (ανα δύο) είναι πολύ καλή άσκηση.

Δημοσ.

Κιλα ειπε θελει να παρει ο ανθρωπος, οχι να γινει body builder :lol:

Απλά ήθελε ένα πρόγραμμα γυμνατικής σε συνδυασμό μαζί με την διατροφή.

Απλά μαζί με την γυμναστιλή θα τα "πάρει πιό καλά/ωραία" τα κιλά.

Δημοσ.

Καλα, κι εγω το ειπα αυτο οτι πρεπει να συνδιασει τη τροφη με γυμναστικη ωστε να παρει σε μυς και οχι σε λιπος, αλλα οχι κι ετσι, αυτα που του λετε ειναι εξεζητημενα προγραμματα για μποντι μπιλντινγκ:)

Δημοσ.

Καλα, κι εγω το ειπα αυτο οτι πρεπει να συνδιασει τη τροφη με γυμναστικη ωστε να παρει σε μυς και οχι σε λιπος, αλλα οχι κι ετσι, αυτα που του λετε ειναι εξεζητημενα προγραμματα για μποντι μπιλντινγκ:)

bosei έχει δίκιο ο ΡΡ1969 ??? μην γινω κανα ντερέκι στο τέλος. xaxa :D :D

Δημοσ.

Μην ανησυχεις, δε θα γινεις εκτος αν παρεις και τις αναλογες ορμονες, ενεσεις κλπ.

Τωρα εισαι οδοντογλυφιδα, μη περιμενεις οτι θα γινεις κανας γραμμωμενος γοριλας:)

Μου θυμιζει καποιες αστειες διαφημισεις με χοντρους, οχι μόνο τους υποσχονται ευκολο αδυνατισμα, αλλα θα τους κανουν και μποντι μπιλντερς...

Δημοσ.

Μην ανησυχεις, δε θα γινεις εκτος αν παρεις και τις αναλογες ορμονες, ενεσεις κλπ.

Τωρα εισαι οδοντογλυφιδα, μη περιμενεις οτι θα γινεις κανας γραμμωμενος γοριλας:)

Μου θυμιζει καποιες αστειες διαφημισεις με χοντρους, οχι μόνο τους υποσχονται ευκολο αδυνατισμα, αλλα θα τους κανουν και μποντι μπιλντερς...

Κοίτα ούτε θέλω να γίνω μποντι μπιλντερ ουτε να δειχνω τα μπρατσα στις γκομενες. Απλα το κανω για προσωπικη μου ευχαριστηση επειδη θεωρω πως πρεπει να παρω μερικα κιλα. Και για το ντερεκι το ειπα εντελως χιουμοριστικα αν δεν το καταλαβες.

Δημοσ.

Για να μεγαλωσει το στηθος ,χερια κτλ πρεπει να παρεις κιλα.Τωρα,κανε καθαρο ογκο ,και οχι ογκο οπως κανουν οι περισσοτεροι[τρωμε τα παντα ].Θα παιρνεις 1.5 κιλα τον μηνα[στην περιπτωση σου παραπανω μιας και εισαι πολυ λιγα]αλλα θα ειναι οσο το δυνατον καθαρα.Τρωγε τα απντα σε μεγαλες ποσοτητες ,οχι ομως σοκολατες,σουβλακια ,τηγανιτα κτλ.Γραψου και σε ενα γυμναστηριο,θα τρελαθεις οταν δεις τα αποτελεσματα σου.

Μην ακους οτι πρεπει να κατσεις στο γυμναστηριο χρονια για να κανεις κατι.Να φουσκωσεις και να μεγαλωσεις τα χερια σου τοσο ωστε να φαινεσαι αρκετα γυμνασμενος ,δεν θελει πολυ δουλεια.Απλα να μην παρατησεις το γυμναστηριο και διατροφη,.Η Διατροφη ειναι το πιο σημαντικο.

Κοίτα αμα αρχίσω το γυμναστήριο το σίγουρο είναι οτι δεν θα το παρατήσω. ΣΕ ευχαριστω Σωκράτη.

Δημοσ.

bosei άρχισα το πρόγραμμα σήμερα. Η μόνη δυσκολία ήταν στο μονόζυγο. Κατα τα αλλα μια χαρά αλλα με τα βαράκια όταν τελείωσα αισθανόμουν πιο πολύ το δεξί χέρι απο το αριστερό. Δηλαδή όταν έκλεινα τον αγκώνα αισθανόμουν πολύ τον δικέφαλο. Κατα τα αλλα μια χαρα. :D

Δημοσ.

Κοίτα ούτε θέλω να γίνω μποντι μπιλντερ ουτε να δειχνω τα μπρατσα στις γκομενες. Απλα το κανω για προσωπικη μου ευχαριστηση επειδη θεωρω πως πρεπει να παρω μερικα κιλα. Και για το ντερεκι το ειπα εντελως χιουμοριστικα αν δεν το καταλαβες.

Aυτο που σου λεω ειναι πως ειναι αδυνατον να γινεις μποντι-μπιλντερ... Τουλαχιστον οχι τωρα που εισαι οδοντογλυφιδα. Τα προγραμματα που σου δινουν ειναι για μποντι μπιλντερς. Ακολουθησε απλη γυμναστικη μαζι με τη σωστη διατροφη;)

Δημοσ.

bosei άρχισα το πρόγραμμα σήμερα. Η μόνη δυσκολία ήταν στο μονόζυγο. Κατα τα αλλα μια χαρά αλλα με τα βαράκια όταν τελείωσα αισθανόμουν πιο πολύ το δεξί χέρι απο το αριστερό. Δηλαδή όταν έκλεινα τον αγκώνα αισθανόμουν πολύ τον δικέφαλο. Κατα τα αλλα μια χαρα. :D

Αμα δυσκολευεσαι με το μονοζυγο,μπορεις για αρχη να βαλεις μια καρεκλα απο κατω και να ανεβαινεις πανω με την βοηθεια της καρεκλας και μετα απο τερμα πανω που θα εισαι θα κατεβαινεις σιγα σιγα προς τα κατω χωρις την καρεκλα και θα το επαναλαβεις αυτο 6-8 φορες απο 3 σετ.

δες και αυτο το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=W_vw0P8EVwQ

ενα πολυ χρησιμο site ειναι αυτο

http://www.scoobysworkshop.com/

Δημοσ.

Αμα δυσκολευεσαι με το μονοζυγο,μπορεις για αρχη να βαλεις μια καρεκλα απο κατω και να ανεβαινεις πανω με την βοηθεια της καρεκλας και μετα απο τερμα πανω που θα εισαι θα κατεβαινεις σιγα σιγα προς τα κατω χωρις την καρεκλα και θα το επαναλαβεις αυτο 6-8 φορες απο 3 σετ.

δες και αυτο το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=W_vw0P8EVwQ

ενα πολυ χρησιμο site ειναι αυτο

http://www.scoobysworkshop.com/

Παιδιά μιας και έστειλε αυτο το videάκι (σ ευχαριστώ θωμά και θα το δοκιμάσω με την καρέκλα) έχω να σας πω πως το όργναο αυτο που κάνει έλξεις αυτός έχω ίδιο. :)

dimkorinthos που μενεις;

Κόρινθο ρε. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...