bosei Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 bosei άρχισα το πρόγραμμα σήμερα. Η μόνη δυσκολία ήταν στο μονόζυγο. Κατα τα αλλα μια χαρά αλλα με τα βαράκια όταν τελείωσα αισθανόμουν πιο πολύ το δεξί χέρι απο το αριστερό. Δηλαδή όταν έκλεινα τον αγκώνα αισθανόμουν πολύ τον δικέφαλο. Κατα τα αλλα μια χαρα. Είναι φυσικό να είσαι πιασμένος στην αρχή...keep going Aυτο που σου λεω ειναι πως ειναι αδυνατον να γινεις μποντι-μπιλντερ... Τουλαχιστον οχι τωρα που εισαι οδοντογλυφιδα. Τα προγραμματα που σου δινουν ειναι για μποντι μπιλντερς. Ακολουθησε απλη γυμναστικη μαζι με τη σωστη διατροφη Δεν νομίζω το πρόγραμμα αυτό να είναι για bodybuilder...αν έκαναν αυτά τότε δεν θα ήταν έτσι.
bosei Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γιατί το λες αυτό... Αλλά και πάλι δεν κάνουν τέτοια προγράμμματα.
PP1969 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω το πρόγραμμα αυτό να είναι για bodybuilder...αν έκαναν αυτά τότε δεν θα ήταν έτσι. Ο τυπος στο link εχει παρει ενα πηγαδι φαρμακα και ασκειται αρκετες ωρες καθημερινα... Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος ρωτησε πως να παρει κιλα κι εσεις του λετε προγραμματα για να κανει μυς.
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος ρωτησε πως να παρει κιλα κι εσεις του λετε προγραμματα για να κανει μυς. Εσυ δηλαδη προτιμας να τα παρει (τα κιλα) περισσοτερο σε λιπος?
PP1969 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εχω ηδη πει 2 φορες οτι η γυμναστικη ειναι απαραιτητη ωστε να μην παρεις τα κιλα σε λιπος αλλα σε μυς. Οι... κρεατινες σε τι χρειαζονται?
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Συμφωνω και εγω μαζι σου οτι δεν χρειαζονται οι κρεατινες.Απλως πρεπει να εχεις υπομονη και να μην περιμενεις να δεις τεραστια αποτελεσματα απο τους πρωτους 3 μηνες.Σιγα σιγα με σωστη γυμναστικη και διατροφη θα εχεις αποτελεσματα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
bosei Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εχω ηδη πει 2 φορες οτι η γυμναστικη ειναι απαραιτητη ωστε να μην παρεις τα κιλα σε λιπος αλλα σε μυς. Οι... κρεατινες σε τι χρειαζονται? Ποιός του πρότεινε κρεατίνες?
-nick- Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ενας τυπος σε προηγουμενη σελιδα εγραψε "πρωτεινες - κρεατινες". Τεσπα εγω πιστευω δεν χρειαζεται ΚΑΝ να παρει συμπληρωμα πρωτεινων.
dimkorinthos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Παιδιά μην μπερδεύεστε οτι και αν πουν για κρεατίνες δεν με ενδιαφέρει γιατι δεν θέλω συμπληρώματα. Και μια ερώτηση στον bosei. Θα κανω καθε μέρα αυτό το πρόγραμμα ή 3 μέρες την εβδομάδα π.χ. Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή ???
bosei Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ενας τυπος σε προηγουμενη σελιδα εγραψε "πρωτεινες - κρεατινες". Τεσπα εγω πιστευω δεν χρειαζεται ΚΑΝ να παρει συμπληρωμα πρωτεινων. +1
dimkorinthos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ενας τυπος σε προηγουμενη σελιδα εγραψε "πρωτεινες - κρεατινες". Τεσπα εγω πιστευω δεν χρειαζεται ΚΑΝ να παρει συμπληρωμα πρωτεινων. ναι το ξέρω αλλα όπως είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (δεν πάει για εσένα αυτό ). +1 bosei θα κανω καθε μέρα αυτό το πρόγραμμα ή 3 μέρες την εβδομάδα π.χ. Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή ???
matthew21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 PP1969, o oρισμός του bodybuilder για σενα ποιος είναι; Για μενα bodybuilder είναι καθενας που θέλει να αλλάξει το σώμα του και να το διαμορφώσει με βάση τα γούστα του, είτε αυτός θέλει πχ ένα σώμα με μέτρια μυικότητα και πολύ καλή γράμμωση (εγω) είτε αυτός θέλει να χάσει κιλά (η γιαγιά μου που είναι σε τριψήφιο αριθμό). Είναι σπαστικό να έχει περάσει στην κοινωνία ο όρος bodybuilding συνδυασμένος με διάφορα στερεότυπα του στυλ "το ντερέκι 2 μέτρα και 110 κιλά που σηκώνει σίντερα". Επίσης ντουλάπα δεν γίνεται κανένας αν πάρει 2-3-5-10 κιλά για αρχή, πιστέψτε με αν ήταν τόσο εύκολο να γίνει κανείς ντουλάπα ο μισός γυμναστηριακός πληθυσμός θα ήταν ευτυχισμένος. Φίλε dimkorinthos, κάνε αυτά που σου είπε ο bosei (εγώ θα προσέθετα κι άλλα πραγματάκια από ασκήσεις στα πόδια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και θα είσαι μια χαρά. Γυμναστική έντονη με μέτρο χρονικά (δηλαδή ο καθαρός χρόνος εκγύμνασης να είναι 45-60 λεπτά) και σωστό φαϊ σε μεγάλες ποσότητες. Ένα διατροφικό πλάνο μπορεί να είναι αυτό Πρωι: Βρώμη, αυγά, γάλα, 1-2 φρούτα Δεκατιανό: 2 τοστ με γαλοπούλα, τυρί, μαύρο ψωμί, μαρούλι Μεσημέρι: Ρύζι/πατάτα/μακαρόνια + κοτόπουλο/μοσχάρι/τόνος/ψαρικά γενικά + σαλάτα με ελαιόλαδο Απογευμα: Το ίδιο με δεκατιανό, εκεί μπορείς να κάνεις και παραλλαγές για να μη βαριέσαι, να βάλεις αντι γαλοπούλα αυγά στο τοστ κλπ Βράδυ: Γιαούρτι 2% + κανένα αμύγδαλο ή καρύδι 1 φορά την εβδομάδα φάε και τη σαβουρίτσα σου (νταξει μη φας ένα ολόκληρο σουβλατζίδικο ξερω γω, φάε ένα σουβλάκι, ή καμια κρέπα, ή πίτσα, ότι σε τραβάει τέλος πάντων), αν τηρείς σωστά το πλάνο όχι μόνο δεν σε πάει πίσω (αφου από τα 35 γεύματα της εβδομάδας το ένα θα είναι σαβούρα, κλάιν) αλλά μπροστά. My 2 cents. p.s. ένα επίσης ενδιαφέρον blog http://totalfitness-christos.blogspot.com/
nikos21aek Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά άμα ο άνθρωπος έχει 10% λίπος γιατί να μην τα πάρει σε λίπος να δείξει λίγο σαν άνθρωπος;Αν δεν ξέρετε τι παίζει με το σώμα του πως μπορείτε να του λέτε να αρχίσει τις γυμναστικές;Θέλει πολύυυυυυ γυμναστική για να πάρει 5-10 κιλά σε μυς.Αν έχει λίγο λίπος γιατί να μην το εκμεταλλευτεί;
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Γιατί να μην τα συνδυάσει και τα δυο; Πολύ φαγητό μαζί με γυμναστική. Το να τρώει junk food δεν είναι ότι καλύτερο. Εφόσον υστερεί σε λίπος μπορεί να κάνει καλή διατροφή χωρίς να χρειάζεται να τρώει λαιτ φαγητά. Η σωστή διατροφή και η γυμναστική δεν απευθύνεται μόνο στους χοντρούς, αλλά είναι θέμα υγείας. Υπάρχουν και πολλοί αδύνατοι λαπάδες. Γιατί να ξεκινήσει με λάθος νοοτροπία; Αν βάλει 10 κιλά με κακή διατροφή μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην υγεία του, λόγω κορεσμένων λιπαρών ή ελλείψεως βιταμινών. Να προσέξει μόνο στις ασκήσεις με βάρη γιατί μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην μέση του, επειδή δεν είναι συνηθισμένος. Καλύτερα κάμψεις για αρχή που είναι και πιο εύκολες ή λίγα κιλά στα βάρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις