PP1969 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Foul no.1 Εδω λες ότι η γαλοπούλα, οι πατάτες, το μοσχάρι είναι ανθυγειηνά! Επίσης να φάει 1 σουβλάκι ή 2 κομμάτια πίτσα 1 φορά την εβδομάδα δεν σαμποτάρει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Αν κάνει κανείς 42 γεύματα την εβδομάδα (προσωπικά εγώ τόσα κάνω), 1 γεύμα να είναι "λάθος" τότε δεν θα κάνει κανενα κακό. Εδώ άλλοι τρέφονται αποκλειστικά με γύρους σοκολάτες κλπ! Ναι, ειναι γνωστο οτι αυτες οι τροφες ειναι ανθυγιεινες και πρεπει να καταναλώνονται με μετρο απο τον νορμαλ ανθρωπο. Για σουβλακια δε το συζηταμε, αυτα που βαζουν μεσα(ξυγκια, λιπη, αλατι κλπ) ειναι διατροφικη βομβα. Σοκολατα αν ειναι μαυρη ξερω οτι ειναι ωφελιμη σε μικρες ποσοτητες. Σαφως και καποιοι τρεφονται αποκλειστικα με γυρους, σοκολατες ή οτιδηποτε αλλο, ο καθενας τρωει οτι θελει... μεχρι καποια στιγμη που θα παθει ενα εμφραγμα, ενα εγκεφαλικο ή μια κριση διαβητη Δεν το λέω εγώ, οι έρευνες το λένε όπως και επίσης πολλοί γιατροί. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου και πίστεψε με έχω διαβάσει αρκετά πράγματα. Καλα, δουλευομαστε στη ψυχρα τωρα? Δε θα δεις πουθενα να λενε οτι το αυγο αυξανει την hdl, αν ηταν ετσι θα τρωγαμε ολοι 15 την ημερα. Με μια απλη ερευνα στο google μπορεις να ενημερωθεις για τη χοληστερολη που περιεχει το αυγο. To link που γραφτηκε λεει οτι ειπα κι εγω: Ενα την ημερα για τον υγιη ανθρωπο. WHAT-WHAT-WHAT?? Ποιος είπε ότι όταν χάνει κάποιος κιλά τα χάνει σε μύες;; Ναι χάνει ΚΑΙ μύες, αλλά και λίπος (και υγρά κλπ) ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα τα χάσει. ....... Ναι φιλε μου, αυτο ειναι το προβλημα. Ο ανθρωπος αποτελειται απο μυς και λιπος, οι μυς αποκτιουνται δυσκολα και χανονται ευκολα. Γιαυτο και προσεχεις να χανεις οσο περισσοτερο σε λιπος. Βεβαια δεν ειναι το θεμα μας η απωλεια κιλων αλλα η προσθηκη. Δε περιμενεις να βαλει πρωτα κιλα ο φιλος μας με απλη γυμναστικη, και μετα να του δειξεις πως να κανει ποντικια?
matthew21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ναι, ειναι γνωστο οτι αυτες οι τροφες ειναι ανθυγιεινες και πρεπει να καταναλώνονται με μετρο απο τον νορμαλ ανθρωπο. Για σουβλακια δε το συζηταμε, αυτα που βαζουν μεσα(ξυγκια, λιπη, αλατι κλπ) ειναι διατροφικη βομβα. Σοκολατα αν ειναι μαυρη ξερω οτι ειναι ωφελιμη σε μικρες ποσοτητες. Σαφως και καποιοι τρεφονται αποκλειστικα με γυρους, σοκολατες ή οτιδηποτε αλλο, ο καθενας τρωει οτι θελει... μεχρι καποια στιγμη που θα παθει ενα εμφραγμα, ενα εγκεφαλικο ή μια κριση διαβητη Επαναλαμβάνω, τo φιλέτο γαλοπούλας, η γλυκοπατάτα, το μαύρο μακαρόνι, το άπαχο μοσχάρι είναι ανθυγειηνό; Συμφωνώ για τα σουβλάκια, απλά σου λέω ότι αν ελέγχεις τις ποσότητες σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα για μία στο τόσο. Καλα, δουλευομαστε στη ψυχρα τωρα? Δε θα δεις πουθενα να λενε οτι το αυγο αυξανει την hdl, αν ηταν ετσι θα τρωγαμε ολοι 15 την ημερα. Με μια απλη ερευνα στο google μπορεις να ενημερωθεις για τη χοληστερολη που περιεχει το αυγο. To link που γραφτηκε λεει οτι ειπα κι εγω: Ενα την ημερα για τον υγιη ανθρωπο. Το λίνκ που σου παρέθεσα λέει ότι η χοληστερίνη των τροφών δεν έχει άμεση επίδραση στην χοληστερίνη του αίματος. Δεν λέω να τρώμε 15 την ημέρα, αλλά με μαξ 2 κρόκους δεν παθαίνει κανείς τίποτα, προσωπικά τρώω 1-2 κρόκους την ημέρα (και αρκετά ασπράδια) και η χοληστερίνη μου είναι ΠΟΛΥ χαμηλά, το ίδιο και ο πατέρας μου που είναι 50 ετών, και ο παππούς μου που 90ριζει (μάλιστα το πρωινό του παππού εδώ και τόσα χρόνια είναι κρητικός ντάκος με λάδι και ντομάτα και 2 αυγά βραστά ολόκληρα). Ναι φιλε μου, αυτο ειναι το προβλημα. Ο ανθρωπος αποτελειται απο μυς και λιπος, οι μυς αποκτιουνται δυσκολα και χανονται ευκολα. Γιαυτο και προσεχεις να χανεις οσο περισσοτερο σε λιπος. Βεβαια δεν ειναι το θεμα μας η απωλεια κιλων αλλα η προσθηκη. Δε περιμενεις να βαλει πρωτα κιλα ο φιλος μας με απλη γυμναστικη, και μετα να του δειξεις πως να κανει ποντικια? Μα δεν είπε κανείς πως αν ακολουθήσει ο φίλος μια πιο αθλητική διατροφή θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη ντουλάπας με ποντίκια. Οι υπερβολικοί μύες που έχουν αποκτηθεί με πλάγια μέσα (χημική υποστήριξη κλπ) χάνονται εύκολα. Οι μύες που τους έχεις "δουλέψει" και τους διαθέτεις σε λογική ποσότητα δεν χάνονται τόσο εύκολα, υπάρχει εξάλλου αυτό που λέμε μυική μνήμη.
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Είμαι 1.73 , 77kg. Το σώμα μου είναι αδύνατο (δεν έχω μύες κοινώς) και είμαι 7-10 κιλά πάνω από το κανονικό μου (από διαιτολόγο που έχω πάει). Αν φτάσω στα κιλά μου, δηλαδή στα 70 πες, είμαι αρκετά αδύνατος-ψόφιος. Λόγω ενασχόλησης, η κυρίως γυμναστική μου είναι αεροβική (στίβο). Πες πως έτσι όπως είμαι τώρα, τρώω ΚΑΛΑ και υγειινά (κοτόπουλα κτλ κτλ) κάνω βάρη (κ παράλληλα αντίστοιχη διατροφή) για όγκο (όχι τουμπανο-όγκο, απλά να ανοίξω λίγο, να μη έχω κάτι χεράκια-πλατούλες-ποδαράκια λες κ είμαι 15 χρονών), και συνεχίσω και την αεροβική μου άσκηση, τι αποτελέσματα θα έχω και σε πόσο χρόνο; Σε γενικές γραμμές. Φχαριστώ. Αφού κάνεις στίβο ρώτα τον προπονητή σου...αυτός θα ξέρει καλύτερα γιατί πρέπει να τα κάνεις όλα αυτά χωρίς να χάσεις τις επιδόσεις σου. Υ.Γ. τι αγώνισμα κάνεις?
PP1969 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Επαναλαμβάνω, τo φιλέτο γαλοπούλας, η γλυκοπατάτα, το μαύρο μακαρόνι, το άπαχο μοσχάρι είναι ανθυγειηνό; Συμφωνώ για τα σουβλάκια, απλά σου λέω ότι αν ελέγχεις τις ποσότητες σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα για μία στο τόσο. Προηγουμενως δεν ειπες για γλυκοπατατα, μαυρο μακαρονι και απαχο μοσχαρι. Αυτα δεν ειναι ανθυγιεινα Εαν εισαι υγιης ναι, δεν εχεις προβλημα. Αλλα γιατι να επιλεξεις μια τετοια σκουπιδοτροφη και οχι κατι αλλο εξισου γευστικο αλλα περισσοτερο υγιεινο? Το λίνκ που σου παρέθεσα λέει ότι η χοληστερίνη των τροφών δεν έχει άμεση επίδραση στην χοληστερίνη του αίματος. Δεν λέω να τρώμε 15 την ημέρα, αλλά με μαξ 2 κρόκους δεν παθαίνει κανείς τίποτα, προσωπικά τρώω 1-2 κρόκους την ημέρα (και αρκετά ασπράδια) και η χοληστερίνη μου είναι ΠΟΛΥ χαμηλά, το ίδιο και ο πατέρας μου που είναι 50 ετών, και ο παππούς μου που 90ριζει (μάλιστα το πρωινό του παππού εδώ και τόσα χρόνια είναι κρητικός ντάκος με λάδι και ντομάτα και 2 αυγά βραστά ολόκληρα). Mα κι εγω το ειπα αυτο. Η χοληστερινη μας περισσοτερο ανεβαινει απο τη καταναλωση κορεσμενων λιπαρων και λιγοτερο απο τη χοληστερολη των τροφων. Ειδικα ομως επειδη το αυγο εχει πολυ χοληστερολη, οποιος εχει προβλημα πρεπει να το αποφευγει. Ξερω βεβαια οτι εσεις οι μποντι μπιλντερς τρωτε πολλα αυγα. Η συμβουλη για τον υγιη ανθρωπο ειναι μεχρι 8 την εβδομαδα, τωρα αν εσεις στην οικογενεια τρωτε 2 την ημερα, τι να πω... συνεχιστε Μα δεν είπε κανείς πως αν ακολουθήσει ο φίλος μια πιο αθλητική διατροφή θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη ντουλάπας με ποντίκια. Ντουλαπας με ποντικια δε μπορει να γινει ετσι κι αλλιως. Θελει πολλες ουσιες και πολλες ωρες στο γυμναστηριο. Πρωτου του προτεινετε ομως πως να κανει μυς, δε περιμενετε πρωτα να παρει τα κιλα?
matthew21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Προηγουμενως δεν ειπες για γλυκοπατατα, μαυρο μακαρονι και απαχο μοσχαρι. Αυτα δεν ειναι ανθυγιεινα Εαν εισαι υγιης ναι, δεν εχεις προβλημα. Αλλα γιατι να επιλεξεις μια τετοια σκουπιδοτροφη και οχι κατι αλλο εξισου γευστικο αλλα περισσοτερο υγιεινο? Μα εξυπακούεται νομίζω πως τα μαύρα μακαρόνια είναι προτιμητέα σε σχέση με τα άσπρα, το μοσχάρι κιλότο από το στήθος κλπ. Απο κοτόπουλο πχ εγώ πλέον έχω κόψει και το μπούτι λόγω των κορεσμένων, μόνο στήθος. Mα κι εγω το ειπα αυτο. Η χοληστερινη μας περισσοτερο ανεβαινει απο τη καταναλωση κορεσμενων λιπαρων και λιγοτερο απο τη χοληστερολη των τροφων. Ειδικα ομως επειδη το αυγο εχει πολυ χοληστερολη, οποιος εχει προβλημα πρεπει να το αποφευγει. Ξερω βεβαια οτι εσεις οι μποντι μπιλντερς τρωτε πολλα αυγα.Η συμβουλη για τον υγιη ανθρωπο ειναι μεχρι 8 την εβδομαδα, τωρα αν εσεις στην οικογενεια τρωτε 2 την ημερα, τι να πω... συνεχιστε Συμφωνώ σχετικά με το ιατρικό ιστορικό. Προσωπικά από τη στιγμή που δεν έχει κάποιος στην οικογένεια μου πρόβλημα, και οι δικές μου αιματολογικές που κάνω ανα 6μηνο είναι καλές τότε δεν έχω πρόβλημα με 2 κρόκους την ημέρα. Ντουλαπας με ποντικια δε μπορει να γινει ετσι κι αλλιως. Θελει πολλες ουσιες και πολλες ωρες στο γυμναστηριο.Πρωτου του προτεινετε ομως πως να κανει μυς, δε περιμενετε πρωτα να παρει τα κιλα? Μα τα κιλά που θα πάρει θα είναι μύες+λίπος+υγρά (νόμος της φύσης). Με τη γυμναστική θα μπορεί να πετύχει μία όμορφη αναλογία αυτών των τριών ώστε να φαίνεται καλύτερος.
PP1969 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Γυμναστικη ναι, το ειπα κι εγω πολλες φορες. Μποντι-μπιλντινγκ οχι.
kkkostasss13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Γειαα σας, ειμαι 15 χρονων και ειμαι μολις 60 κιλα και υψος 1.74... Δεν ξερω αν τρωω καλα παντος τρωω πολυ ποσοτητα.. Πιθανό πρόβλημα No.1 ενδεχεται να εινε το γυμναστήριο επειδή πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα: Πιθανό πρόβλημα No.2 ενδεχεται να εινε ότι νευριάζω και τσακόνομαι καθημερινά! Πιθανό πρόβλημα Νο.3 ενδέχεται να εινε ο μεταβολίσμος μου! Θέλω να μου πείτε την άποψη σας. Έχω μιλήσει και με τον γυμναστή μου αλλα δεν ξέρει που παν τα 4!
Προτεινόμενες αναρτήσεις