Προς το περιεχόμενο

Χιλιόμετρα,βενζίνη,λεφτά...

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Φυσικά παίζει ρόλο και τα κυβικά κάθε αυτοκινήτου και χώρα/τόπος που μένει κάποιος.Εγώ μένω σε νησί.

Τέλος πάντων πόσα τρώτε σε βενζίνη τη μέρα;Πόσα χιλιόμετρα κάνετε;Το χρόνο;Λεφτά πόσα δίνετε;

Ρωτώ για΄τι έχω ένα πάθος που με κουράζει καμμιά φορά.

Πηγαίνω βόλτες με το αυτοκίνητο για να ξεσκάσω και να ακούσω μουσική.Καπνίζω κιόλας καμμιά 10αριά συνεχόμενα τσιγάρα.

Θέλω να τρώω πέντε ευρώ την μέρα.Έχω Mazda Demio.Μερικές φορές μπορεί να φάω και 15 έφαγα και 25 σε μια μέρα ακόμα ενώ άλλοι μου λένε τα τρώνε σε μια βδομάδα.Είναι φυσιολογικό;Κάνετε και εσείς βόλτες μόνο για να περάσει η ώρα;

Έκανα 70000 χιλιόμετρα σε ένα χρόνο και 4 μήνες.Ειναι λογικό;Κάτι άλλο,όταν δεν είναι γεμάτο,μπορεί να πηγαίνω βόλτα για μια ώρα και να μην κινηθεί ο δείκτης της βενζίνης ενώ τα επόμενα 20-25 λεπτά να κινηθεί αρκετά.

Πείτε.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

70.000 χλμ σε 485 ημερες σε νησι ??? Αρα 150 σχεδον χλμ την ημερα

Μηπως κανεις λαθος ???

Για αυτο που λες οτι

Κάτι άλλο,όταν δνε είναι γεμάτο,μπορεί να πηγαίνω βόλτα για μια ώρα και να μην κινηθεί ο δείκτης της βενζίνης ενώ τα επόμενα 20-25 λεπτά να κινηθεί αρκετά.

Με γεματο ρεζερβουαρ και σε μενα τυχαινει.

Δημοσ.

Όχι με γεμάτο.Το είπα αυτό.Μπορεί στη μέση για παράδειγμα.Αλλά κάνει έτσι.

Ναι είναι σαν να πηγαίνω και να έρχομαι από-στην άλλη πόλη κάθε μέρα.

Δημοσ.

Όχι με γεμάτο.Το είπα αυτό.Μπορεί στη μέση για παράδειγμα.Αλλά κάνει έτσι.

Ναι είναι σαν να πηγαίνω και να έρχομαι από-στην άλλη πόλη κάθε μέρα.

Εμενα το κανει αυτο και στο civic αλλα και στα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα μονο σε γεματο ρεζερβουαρ.

Δημοσ.

Σε γεμάτο ρεζερβουάρ λογικό είναι αφού το φλοτέρ «κολάει» στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ και μέχρι να πέσει πρέπει να καεί αρκετή βενζίνη. Συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα.

Τώρα άμα δεν είναι γεμάτο, τι να σου πω... το μόνο που σκέφτομαι είανι ότι αν συμβαίνει σε συγκεκριμένο σημείο πληρότητας της βενζίνης, ότι εκεί το ρεζερβουάρ γίνεται απότομα στενότερο και φαίνεται να πέφτει πιο γρήγορα η βενζίνη.

Δημοσ.

αν περιμενεις καποιον να σου πει οτι 70χιλ κμ σε ενα νησι(εκτος και αν ειναι μεγαλο τυπου κρητης,κυπρου κτλ.:P)ειναι λιγα χλωμο.δεν ξερω τι σκαλωμα εχεις φαει αλλα δεν ειναι νορμαλ να κανεις ολη την ωρα βολτες χωρις λογο.

πηγαινε μεχρι το σημειο που την βρισκεις περισσοτερο, σταματα και καντα εκει τα τσιγαρα σου και ακου την μουσικη σου.αλλως τροπος να μην καιει δεν υπαρχει γιατι ειναι υπερβολικα πολλα κμ.

βασικα παιζει να σαι και ο 1ος που ακουω χωρις να ειναι το επαγγελμα του να εχει τοσα κμ σε τοσο χρονο

Δημοσ.

βασικα παιζει να σαι και ο 1ος που ακουω χωρις να ειναι το επαγγελμα του να εχει τοσα κμ σε τοσο χρονο

Ακριβως κι εγω !!!!!!

70.000 χλμ σε 485 ημερες σε νησι ??? Αρα 150 σχεδον χλμ την ημερα

Αυτο σημαινει πανω κατω 12 λιτα βενζινη ή 20 ευρω την ημερα...Καθολου ευκαταφρονητο ποσο.

Δημοσ.

Κύπρο είμαι.

Θέλω να τρώω εώς 5 ευρώ την μέρα αλλά τρώω κάπου στα 8 μάλλον.Έχει φορές που έφαγα και 20 σε μέρα,χωρίς να πάω σε άλλη πόλη φυσικά που δεν μετρά αυτό.Απλά να κάνω γυρούς.

Δημοσ.

Κύπρο είμαι.

Θέλω να τρώω εώς 5 ευρώ την μέρα αλλά τρώω κάπου στα 8 μάλλον.Έχει φορές που έφαγα και 20 σε μέρα,χωρίς να πάω σε άλλη πόλη φυσικά που δεν μετρά αυτό.Απλά να κάνω γυρούς.

Ποσο εχει το λιτρο στην Κυπρο και σου φτανουν 8 ευρω για τοσα χλμ ??

Δημοσ.

αν ειναι να συνεχισεις ετσι βαλε υγραεριο (αν εχει διαφορα στην τιμη).ετσι και αλλιως σε 1-2 χρονια δεν προκειται να πουληθει με τοσα κμ που θα χεις ωστε να σε πειραξει το κιτ οτι θα χαλασει κατι στο αυτοκινητο.

Δημοσ.

Ποσο εχει το λιτρο στην Κυπρο και σου φτανουν 8 ευρω για τοσα χλμ ??

Ξέχασα να το πω αυτό,άλλο σημαντικό.Αλλά πάλι αν κάνουμε το convert πάλι πολύ θα βγαίνει.Να κοιτάξω όταν θα βάλω.Δηλαδή θα πάει το αυτοκίνητο μου;

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις μια ασχολία και να σταματήσεις να χάνεις τη μέρα σου σε ένα κουτί με ρόδες. Εκτός αν μπορείς να το πηγαίνεις σε καμιά πίστα αλλά εκεί μιλάμε για άλλο πράγμα. Αυτό με τα 70.000 χιλιόμετρα υπερβολικό, ούτε ταξί να δούλευες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...