marantonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Γεια. Καποιος με κολλησε (ξερω γω τι λεω) την ωραιοτατη αυτη αρρωστια κι απ' οτι φαινεται δεν την εχω σε ελαφρυα μορφη. Εδω και 3 περιπου ωρες ξερναω δυνατα και ασταματητα, εχω ακαταπαυστη, βασανιστικη, ανεξέλεγκτη διαρροια καθε 2-3 λεπτα, τρεμω απο συγκρυο, ποναω στις αρθρωσεις και η μουρη μου εχει αρχισει να γινεται μπλε, ενω ζαλιζομαι και χαιρετω την αφυδατωση απο το απεναντι στενο. Επειδη δεν γινεται να παω σε καποιο νοσοκομειο τωρα, εχει κανεις να δωσεις καμια συμβουλη γιατι ψοφαω; Απο συντομο search δε βρηκα κατι. Ο ανυπαρκτος να σας εχει καλα. Α, εχω ενα φαρμακο που μειωνει και καλα τη ναυτια και κανει κατι στο εντερο, ε, τιποτα δεν κανει.
tolis_01 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εεεεεε, σίγουρα να πάρεις κανα imodium, να γλιτώσεις έστω από την διάρροια. Για τα υπόλοιπα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι εκτός από υπομονή :-/ (είχα περάσει κι εγώ πριν από 2-3 χρόνια γαστρεντερίτιδα σε τέτοιο βαθμό).
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 σταματα το φαι η οποιαδηποτε μορφη τροφης πιες κανα τσαγακι και βρες imodium asap
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Νοσοκομειο θα σου κανουν κ μια αντιεμετικη κ θα εισαι οκ.
marantonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 σταματα το φαι η οποιαδηποτε μορφη τροφης πιες κανα τσαγακι και βρες imodium asap Λες να τρωω κιολας σε τετοια κατασταση; καθε 5 λεπτα βγαζω τ αντερα μου! Τωρα εδω κ λιγα λεπτα φαινεται να δειχνει καποια σημαδια υποχωρησης... Για να δουμε αν θα κρατησουν. Παντως μολις τελειωσω με αυτο το μαρτυριο θα παω να κανω ενα εμβολιο.
marantonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Human Centipad σε πάει? εγω θα ταιζω και τον μπροστινο μου γιατι ξερναω κι ολας. Και μετα θα τα βγαζει απτο στομα, σαουθ παρκ σταηλ.
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Υπομονή μόνο. (Κάτι μας είπες ξερω'γω. ''Α ναι ρε υπομονή! Πως δεν το σκέφτηκα ο μαλάκας?'') Είχα πάθει κι εγώ και πήγαινα τουαλέτα επειδη κατάπινα το σάλιο μου. Τραγική εμπειρία.
marantonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Υπομονή μόνο. (Κάτι μας είπες ξερω'γω. ''Α ναι ρε υπομονή! Πως δεν το σκέφτηκα ο μαλάκας?'') Είχα πάθει κι εγώ και πήγαινα τουαλέτα επειδη κατάπινα το σάλιο μου. Τραγική εμπειρία. νομιζω πως στο φορουμ δεν υπαρχει ανταγωνιστης μου στον εμετο. Ξερναω συχνα και ατελευτητα για απο τα παντα. Απο γαστρεντεριτιδα, αγχος, αλκοολ... Ως και απο γυμναστικη.
doctorkostis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Γαματη η humancentIpad φαση, Σοβαρα τωρα, οχι imodium, καλυτερα να κανεις 20 διαρροιες τη μερα, παρα imodium σε αυτη τη φαση τουλαχιστον. Πρεπει να αναπληρωσεις υγρα απο το στομα. Αν εχεις τροπο για φαρμακειο παιρνεις Almora, αν οχι cocacola αφου την αφησεις να φυγει το ανθρακικο. Αναπληρωνεις γλυκοζη και καλιο ετσι. Πινεις 2-3 γουλιες ανα πενταλεπτο, οχι παραπανω, αλλιως θα τα ξαναβγαλεις. Αν αυριο εισαι καλυτερα τσαι+φρυγανια. Αν οχι και συνεχιζεις να κανεις >20 διαρροιες/εμετους πηγαινε σε επειγοντα να παρεις καναν ορο να αναπληρωσεις υγρα. Προτιμησε καποιο μικρο νοσοκομειο, παθολογους, μη σκασεις σε κανα Ευαγγελισμο ξερω γω, θα ξερνας στους διαδρομους για ωρες πριν προλαβουν να σε δουν...
nick#18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Γαματη η humancentIpad φαση, Σοβαρα τωρα, οχι imodium, καλυτερα να κανεις 20 διαρροιες τη μερα, παρα imodium σε αυτη τη φαση τουλαχιστον. Πρεπει να αναπληρωσεις υγρα απο το στομα. Αν εχεις τροπο για φαρμακειο παιρνεις Almora, αν οχι cocacola αφου την αφησεις να φυγει το ανθρακικο. Αναπληρωνεις γλυκοζη και καλιο ετσι. Πινεις 2-3 γουλιες ανα πενταλεπτο, οχι παραπανω, αλλιως θα τα ξαναβγαλεις. Αν αυριο εισαι καλυτερα τσαι+φρυγανια. Αν οχι και συνεχιζεις να κανεις >20 διαρροιες/εμετους πηγαινε σε επειγοντα να παρεις καναν ορο να αναπληρωσεις υγρα. Προτιμησε καποιο μικρο νοσοκομειο, παθολογους, μη σκασεις σε κανα Ευαγγελισμο ξερω γω, θα ξερνας στους διαδρομους για ωρες πριν προλαβουν να σε δουν... Ακριβος οπως τα λεει! +1 σε αυτα και απο εμενα... αλλα ισως 1 immodium απλα να το περιοριζε λιγο το φαινομενο κ οχι να το σταματουσε οποτε ισως βοηθουσε λιγο. Επαθα πριν παω 4ημερη με το σχολειο, 2 μερες πριν... -.- Ξενερωσα τη ζωη μου! Αλλα τουλαχιστον πηγα τη 2η μερα που ειμουν οκ (και χαπακομενος με 6 immodium τις ημερες που ειχαν περασει... και μη ρωτατε ποτε ξαναπηγα για χ*σιμο...
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Φιλε οχι immodium, ξερνα και χεσε οτι εχεις για να καθαρισει απο το μικροβιο ο οργανισμος, απλα προσεχε πολυ μην παθεις αφυδατωση πινε γουλιες νερο καθε 10 λεπτα οσο αντεχεις και για φαι σουπες. Η καλυτερη ειναι να πας νοσοκομειο οπως εισαι θα σου βαλουν ορο και ηρεμιστικο για το στομαχι για να μπορεσεις να χαλαρωσεις για λιγες ωρες, σκεψου την θετικη πλευρα εισαι σπιτι σου και πιθανον εχεις και αλλους ανθρωπους που νοιαζονται διπλα σου, εγω το ειχα παθει στο στρατο στην λημνο εν ωρα βραδυνου σκοπετου με κατι μαλακες γιατρους....
marantonis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ευχαριστω για τα τιπς. Καλεσα τελικα το 166 γιατι δε θα τη βγαλω αποψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα