-nick- Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ευχαριστούμε ''γιατρέ'' για τις συμβουλές σου. Ξέχασες να διαβάσεις το κεφάλαιο κωλικός νεφρού όμως όπως βλέπω.( το Almora όμως το ξέρεις......) Τι να πω......δεν υπάρχει κανένας mod να κάνει lock το thread? Στα αλλα που σου απαντησανε οτι η γαστρεντεριτιδα μπορει να ειναι πολυ επικινδυνη (λιποθυμιες κλπ) και οτι δικαιολογειται να καλεσεις ασθενοφορο (δεν ειναι για ψυλλου πηδημα) τι εχεις να πεις?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τι να πω......δεν υπάρχει κανένας mod να κάνει lock το thread? Καλα ντε! Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός επειδή δεν γουσταρεις να κανείς δρομολόγια το βράδυ!
THEMACHINE Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Στα αλλα που σου απαντησανε οτι η γαστρεντεριτιδα μπορει να ειναι πολυ επικινδυνη (λιποθυμιες κλπ) και οτι δικαιολογειται να καλεσεις ασθενοφορο (δεν ειναι για ψυλλου πηδημα) τι εχεις να πεις? Ότι ο κάθε σφουγγαράς μπορεί να λέει ότι θέλει αναλαμβάνοντας όμως και τις ευθύνες του. Όταν θα δίνει ιατρικές συμβουλές μέσω φόρουμ όπως εσύ να είναι έτοιμος για το κακό που μπορεί να προκαλέσει και τις συνέπειες. Over and out. Δεν θα ανοίξω επιστημονική συζήτηση μαζί σου. Κάτσε διάβασε το wikipedia. 1
-nick- Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ότι ο κάθε σφουγγαράς μπορεί να λέει ότι θέλει αναλαμβάνοντας όμως και τις ευθύνες του. Όταν θα δίνει ιατρικές συμβουλές μέσω φόρουμ όπως εσύ να είναι έτοιμος για το κακό που μπορεί να προκαλέσει και τις συνέπειες. Over and out. Δεν θα ανοίξω επιστημονική συζήτηση μαζί σου. Κάτσε διάβασε το wikipedia. Ποια συμβουλη εδωσα εγω? Οτι ναναι λες ? Πολυ εριστικο υφακι φιλε ...
THEMACHINE Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ποια συμβουλη εδωσα εγω? Οτι ναναι λες ? Πολυ εριστικο υφακι φιλε ... Συγνώμη εννοούσα τον αλλον φίλο που έλεγε για coca coles και almora...... Δεν είναι το θέμα μας αυτό όμως.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μερικές φορές πάντως, ο drkostis είναι γιατρός. Σφουγγαράς μόνο τα καλοκαίρια.
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 @THEMACHINE οταν επαθε τη δικη μου πρωτη γαστρεντεριτιδα ημουν μονη στο σπιτι και ειπα θα το περασω μονη χωρις γιατρους και μαλακιες μονο νερακια αφου φαινοταν σαν μια απλη ιωση.5 ωρες μετα και ενω ειχα εγκατασταθει πλεον στο μπανιο αφου δεν μπορουσα να περπατησω ενω ξερναγα τα αντερα μου λιποθύμησα.ειχα αγιο και με βρηκε ο πατερας μου και με πηγε στα επείγοντα.δηλαδη με τη λογικη σου πρεπει να παθει το υπερτατο κακο καποιος για να παρει το 166?μην περιμενετε!! ααα και περαστικα
doctorkostis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μερικές φορές πάντως, ο drkostis είναι γιατρός. Σφουγγαράς μόνο τα καλοκαίρια. Ετσι. Ειδικευομενος σφουγγαρας στην Καλυμνο. Ελαμωρετωρατιξερειαυτος και τετοια. Εν τω μεταξυ, σιγα την αγωγη ετσι, ηλεκτρολυτες ειπα να αναπληρωσει. Με το δικιο του ομως το παιδι, που να σου παει το μυαλο απο το nick...
George_08 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Χαιρετε παιδια , ειμαί νέο μέλος του σαιτ και δυστυχώς κάτοικος εξωτερικού (λόγω της κρίσης). Έχω και γω εδώ και 4,5 μερες συμπτώματα γαστρεντερίτιδας δηλαδή : Ξεκίνησε νύχτα Παρασκευής ενώ δούλευα υψηλός πυρετος ο οποίος διήρκησε μέχρι και Κυριακή ο οποίος όμως από Κυριακή βράδυ αρχισε να πέφτει και τη Δευτέρα αλλά και σήμερα Τρίτη δεν έχω καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι και αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν είχα έντονη διαρροια (ούτε ναυτείες , εμετους)την Κυριακή μόνο. Από Δευτέρα βράδυ όμως άρχισα να έχω και διάρροια. Εδώ πρεπει να πω ότι έφαγα μια πιτσα και μη με βρίσεται αλλά νόμιζα οτι μου πέρασε. Τελικά αυτό που θέλω να ρωτήσω κι οποιος μπορεί ασ απαντήσει , Ν ανυσηχώ , έχω γαστρεντερίτιδα ή πρέπει καλύτερα να επισκεφτώ γιατρό??
Silverage Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κοίτα αν μέχρι το βράδυ δεν αρχίσεις να ξερνάς-χέζεις τον τόπο πιστεύωθα είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα