Tzimmys Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Να σας πω κάτι που μου συνέβη 2 μέρες πριν, στις 06/05/2011. Πριν από περίπου 10 μέρες πέρασα τα διόδια χωρίς να έχω μαζί μου χρήματα. Μην ρωτάτε μεγάλη ιστορία, δεν έχει σημασία. Σταμάτησα σαν κύριος κ μου κόψαν "αδυναμία πληρωμής" και θα έπρεπε εντός 15 ημερών να πληρώσω το αντίτιμο των διοδίων, 2.90 ευρώ. Επειδή δεν είχα σκοπό να ξαναπάω προς τα εκεί κ οι μέρες περνούσαν , είπε προχθές το μεσημέρι φεύγοντας από τη δουλειά μου να πάω να τους πληρώσω για να φύγει και αυτό από πάνω μου. Φτάνω λοιπόν στα διόδια Μοσχοχωρίου, τα οποία απέχουν περίπου 10 χιλιόμετρα από τη Λάρισα. Έχω κάψει λοιπόν τόση βενζίνη για να πληρώσω 2.90!!! Και ακούστε τώρα τι γίνεται. Παρκάρω λίγο πιο πίσω και πάω πεζός να εξηγήσω, να πληρώσω και να μου ανοίξουν για να γυρίσω πίσω. Αμ δε!!!!Για να γυρίσω πίσω, έπρεπε να πληρώσω άλλα 2χ 2.90!!!!!!! για να κάνω την αναστροφή. Πρώτα χαζογέλασα, λέω πλάκα θα κάνει. Του ξαναλέω λοιπόν να κρατήσει το χρέος μου και να ανοίξει να φύγω. Έλα όμως που μου ξαναείπε το ίδιο. Εγώ κουρασμένος και μόλις έχω φύγει από τη δουλειά και έχω κάνει χιλιόμετρα, ακόμα ευγενικά του λεω πως αν κάνει χιούμορ, δεν είναι πετυχημένο. Απαντάει λοιπόν πως μιλάει σοβαρά και του λέω να φωνάξει τον υπεύθυνό του. Να μην σας ζαλίζω γιατί ζαλίζομαι και εγώ, έπρεπε να ξαναπληρώσω άλλα 5.80 ευρώ για να γυρίσω πίσω. Του λέω σε μια φάση να καθίσει να τον τραβήξω με το κινητό να το λέει για να το δίξω σε κάποιον σοβαρό άνθρωπο και αρνήθηκε μπαίνοντας στην "τρύπα του". Και ρωτάω, εγώ είμαι υπερβολικός που τρελάθηκα και το έκανα θέμα ή έχουμε χάσει κάθε ουσιά?
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 2 χρονια τα λεω εγω για τα διοδια.και με λενε κακο μερικοι. για ποιο λογο πηγες να τα πληρωσεις?...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο κλασικος κομπλεξικος Ελληναρας καρεκλοκενταυρος που γουσταρει να κανει επιδειξη δυναμης στον πολιτη. Κανονικα την αναστροφη επρεπε να την κανει ο ιδιος εκεινη τη στιγμη, προς το νοσοκομειο της Λαρισας απτο βρωμοξυλο. Λυπαμαι που το λεω, αλλα τετοιοι μονο με ξυλο μπορει να στρωσουν, μιλαμε για ζωα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αλήθεια, επειδή δε φαίνεται ξεκάθαρα στην ιστορία σου, τα πλήρωσες; Φαίνεται ότι "έπρεπε", όχι αν το έκανες τελικά. Εγώ από τα νεύρα μου και μόνο, πιστεύω δε θα τα έδινα!
firewalker Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Έπρεπε να πας από τον παράδρομο για Νίκαια, να παρκάρεις στον σταθμό και να πας στα γραφεία να πληρώσεις. Στην Εθνική οδό έχω την εντύπωση πως απαγορεύετε η αναστροφή. Ο υπάλληλος δεν έφταιγε, τέτοια εντολή έχουν. Έχω την εντύπωση πως και στα κρατικά το ίδιο θα σου έλεγαν.
DrLo Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Έπρεπε να πας από τον παράδρομο για Νίκαια, να παρκάρεις στον σταθμό και να πας στα γραφεία να πληρώσεις. Στην Εθνική οδό έχω την εντύπωση πως απαγορεύετε η αναστροφή. Ο υπάλληλος δεν έφταιγε, τέτοια εντολή έχουν. Έχω την εντύπωση πως και στα κρατικά το ίδιο θα σου έλεγαν. Ναι απαγορεύεται πλην όμως γίνεται.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 αμα ειναι να σκοτωθει και να σκοτωσει καναν αλλον αστο καλυτερα...
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ε συγνωμη για να καταλαβω: ηθελες να κανεις αναστροφη μεσα στην εθνικη οδο; αφησες το αμαξι λιγο πριν τα διοδια,πας με τα ποδια εκει,πληρωνεις το χρεος και μετα του λες να σου σηκωσει την μπαρα τζαμπα,να περασεις τα διοδια και να κανεις ακριβως εκει αναστροφη και να περασεις στην αντιθετη λωριδα και αν πειστρεψεις; αυτο ηεθλες να κανεις;;;;
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εφόσον ξαναπερνάς τα διόδια... το λογικό είναι να ξαναπληρώσεις. Σιγά μην κάθονται οι υπάλληλοι να ασχολούνται με τις ιστορίες του καθενός. Καθημερινά περνάνε από εκεί αμέτρητα αυτοκίνητα, δεν είναι δυνατόν να θυμούνται ποιος έκανε τι. Ούτε ξέρουν από που ήρθες και γιατί. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να πληρώσεις το χρέος; Σε τράπεζα ή σε κάποια γραφεία τους;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ε συγνωμη για να καταλαβω: ηθελες να κανεις αναστροφη μεσα στην εθνικη οδο; αφησες το αμαξι λιγο πριν τα διοδια,πας με τα ποδια εκει,πληρωνεις το χρεος και μετα του λες να σου σηκωσει την μπαρα τζαμπα,να περασεις τα διοδια και να κανεις ακριβως εκει αναστροφη και να περασεις στην αντιθετη λωριδα και αν πειστρεψεις; αυτο ηεθλες να κανεις;;;; Καλα μεταξυ μας δεν ηθελε να κανει και τιποτα τραγικο, ουτε και ακριβως αναστροφη στην "εθνικη οδο" με την ενοια που το εννοεις. Στα διοδια ηθελε να κανει αναστροφη, δηλαδη εκει που κανουν καθε λιγες ωρες οι υπαλληλοι των διοδιων για να γυρισουν σπιτι τους μολις σχολασουν. Και εκει που τα αυτοκινητα δεν πανε με 100+, αλλα ειναι σταματημενα για να πληρωσουν.
pournaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ναι μωρε, καθαρα βλακεια του υπαλληλου, αλλα απο τη μερια του, σου λεει με βλεπουν απο τις καμερες οι προισταμενοι, σιγα μην κατσω εγω να κανω το μαλακα, να εχω τιποτε τρεχαματα.
V for Vagelis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλα μεταξυ μας δεν ηθελε να κανει και τιποτα τραγικο, ουτε και ακριβως αναστροφη στην "εθνικη οδο" με την ενοια που το εννοεις. Στα διοδια ηθελε να κανει αναστροφη, δηλαδη εκει που κανουν καθε λιγες ωρες οι υπαλληλοι των διοδιων για να γυρισουν σπιτι τους μολις σχολασουν. Και εκει που τα αυτοκινητα δεν πανε με 100+, αλλα ειναι σταματημενα για να πληρωσουν. Ναι αλλά κάνει που κάνει αναστροφή μέσα στην εθνική, γιατί να μη τη κάνει πριν τα διόδια αλλά μετά;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ναι αλλά κάνει που κάνει αναστροφή μέσα στην εθνική, γιατί να μη τη κάνει πριν τα διόδια αλλά μετά; Μα συμφωνω, ο υπαλληλος των διοδιων ξυλο θελει που δεν τον αφηνε να κανει την αναστροφη πριν τα διοδια. Το εγραψα και στο πρωτο ποστ. Απλα απαντω στον φιλο που μιλα για αναστροφη στην εθνικη οδο λες και θα την εκοβε στα 2 για να γυρισει μια νταλικα σε σημειο που ολοι πανε με 120.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.