washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ...και γι' αυτόν, το ίδιο θα κάνεις - ό,τι και με τον προηγούμενο. Θα τον κάνεις όλο σε FAT δηλαδή.
sokvmax1200 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ...και γι' αυτόν, το ίδιο θα κάνεις - ό,τι και με τον προηγούμενο. Θα τον κάνεις όλο σε FAT δηλαδή. οχι αυτον δεν θελω να τον χρησιμοποιησω στο πς3 αυτον θα τον εχω συνδεμενο στην τηλεοραση μονο για ταινιες! παλι φατ πρεπει να γινει ? δεν ειμαι καλος μαθητης μαλον.... τελικα ο αλλος δισκος που πεδευομασταν 2 μερες να γινει δειχνει να ειναι οκ... δεν εχω τπτ πανω απο 50γιγα να τον φορτωσω διοτι εκανα χαζομαρα εκει με τα φορματ και εχασα αρχεια ευτηχως μονο παιχνιδια ειχα ,και πριν λιγο το συνδεσα στο πς3 και παιζει μια χαρα ...σας ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια σας!
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 οχι αυτον δεν θελω να τον χρησιμοποιησω στο πς3 αυτον θα τον εχω συνδεμενο στην τηλεοραση μονο για ταινιες! παλι φατ πρεπει να γινει ? δεν ειμαι καλος μαθητης μαλον.... Δες και το εγχειρίδιο της TV για σιγουριά,αλλά σχεδόν 100% θα βλέπει μόνο FAt32.
sokvmax1200 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δες και το εγχειρίδιο της TV για σιγουριά,αλλά σχεδόν 100% θα βλέπει μόνο FAt32. οχι η τηλεοραση επειδη εχει επανω windows ebedend επαιζε κανονικα με αυτο τον δισκο που ηταν ntfs...to θεμα ειναι επειδη μου βγαζει 2 αρχεια και ηθελα να τα κανω 1 οχι τοσο πολυ το φορματ...υποτιθεται εμαθα λιγα πραγματα κοιταω και πιο πισω τι γραφατε στις πριν σελιδες και ειμαι οκ! απλα το διπλο πως κανω μονο! αυτο ειναι ολο! αντε καληνυχτα παιδια!!! μας περιμενει παλι δυσκλολη μερα αυριο θα κυνηγαμε πελατες!!!!
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ...πάρε ιδέες. (Όσο για τον δίσκο, μετάφερε αλλού τ' αρχεία που έχει, αν έχει, κι από τη διαχείριση σβύσε και τα δύο του διαμερίσματα, και τέλος απ' τον αδιαμόρφωτο χώρο κάνε ένα νέο σε NTFS)
sokvmax1200 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ...πάρε ιδέες. (Όσο για τον δίσκο, μετάφερε αλλού τ' αρχεία που έχει, αν έχει, κι από τη διαχείριση σβύσε και τα δύο του διαμερίσματα, και τέλος απ' τον αδιαμόρφωτο χώρο κάνε ένα νέο σε NTFS) ευχαριστω πολυ washcloud το εκανα οπως μου ειπες!!!! καλο απογευμα... ησυχασατε πλεον απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.