Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με παλιο πισι

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο λοιπον η αγαπη μου ειναι στα χερια των κρετινων του e-shop με καμενη μητρικη και επεξεργαστη ειπα να πιασω στα χερια μου το πισι της αδερφης μου.Εχει αρκετα προβληματα αλλα ενα ειναι το κυριο που δεν με αφηνει να προχωρησω.την ωρα που παει να κανει ποστ λεει τα εξης.

cpu intel pentium 4 cpu 3ghz

639ksystem ram passed

1022m extended ram passed

512k cache sram passed

system bios shadowed

video ios shadowed

fixed disk 0:mpla mpla

atapi cd-rom:mpla mpla

atapi cd-rom:mpla mpla

mouse initialized

και τωρα

ακουλουθει 2πλο γρηγορο μπιπ και πεταει error

0176:system security-the system has been tempered with.

press f1 for setup

error boot sequence will be taken if no selection is made

system is starting και μετα απο κανα 5λεπτο κανει ρεσταρτ και τα ιδια.

τι κανουμε?

Δημοσ.

Μπες στο BIOS και δες αν είναι ο HDD, first boot device. Αν όχι, βάλ τον εσύ.

βασικα κατα τυχη το εφτιαξα ενα κλικ ηθελε ευχαριστω

Δημοσ.

ειχα πειραξει απο πριν τις ρυθμισεις με ντισκς και απλα εκεινη την στιγμη καταλαθος πατηθηκε το ποντικι και δουλεψε τωρα δεν ξερω τον κωδικο του administrator account ουτε των users xD

edit ακυρο κατσε να ξαναδω ρυθμισεις

Δημοσ.

κανεις αλλος ρε παιδια?η κατασταση οπως εχει τωρα:εχω δοκιμασει ολες τις θεσεις στους δισκους στο μπιος και εχω αλλαξει μπαταρια και clearcmos ακομα τιποτα

Δημοσ.

Αφού είπες ότι έφτιαξε.

Μιλάμε ακόμα για το «0176:system security-the system has been tempered with.»;

Αυτό είναι ένας τρόπος προστασίας του Η/Υ,όπου το bios βλέπει αν είναι ανοιχτό το κουτί,ίσως και η κλειδαριά εάν υπάρχει.

Θα πρέπει να μπεις στο bios και να σβήσεις την αντίστοιχη επιλογή στο security.

Η επιλογή μπορεί να έχει διάφορες ονομασίες οπότε ψάξε το λίγο.

Ενδέχεται να μην είναι επιλογή από το bios αλλά κάποιο jumper πάνω στην μητρική δυστυχώς χωρίς το εγχειρίδιο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

π.χ.

bios-msi-fan.jpg

Δημοσ.

Άμα το μήνυμα λέει tempered, την έκατσες (=στράβωσε).

Aν όμως λέει tampered, άκου τον θείο Έλφη από πάνω.

Δημοσ.

Άμα το μήνυμα λέει tempered, την έκατσες (=στράβωσε).

τι εννοεις με αυτο?ποιο στραβωσε?

Δημοσ.

περα απο αυτα χΔ τελευτεα φωρα που τον ανοιξα του αλλαξα μνημες και δεν ανοιγε(οχι δεν βραχυκυκλωσα τπτ το ειχα βγαλει απο το ρευμα και γενικα ολα σωστα.)θα τον ανοιξω και σημερα να δω.πρεπει να μπουνε με καποια σειρα?εχω 2χ1γκιγκα και 2χ512.

Δημοσ.

Περί μνημων και πιθανών συνδυασμών, σειράς τοποθέτησης κλπ, τσεκάρεις το μανουάλι της μητρικής σου. Έστω ονλάιν (η γκουγκλάρεις γενικώς με βάση τη μητρική κυρίως, και τις μνήμες που έχεις διαθέσιμες).

Δημοσ.

Περί μνημων και πιθανών συνδυασμών, σειράς τοποθέτησης κλπ, τσεκάρεις το μανουάλι της μητρικής σου. Έστω ονλάιν (η γκουγκλάρεις γενικώς με βάση τη μητρική κυρίως, και τις μνήμες που έχεις διαθέσιμες).

παιζει να εγινε μ@λακια εκει και να μην ανοιγει?(ανοιγει απλα δεν δεινει σημα στην οθονη)

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα και το πιο πιθανό, αλλά σα σενάριο, ναι παίζει.

(...απ' την άλλη, κι εφ' όσον λειτουγεί το beeper της μητρικής, θα έπρεπε, σε περίπτωση προβληματικής σύνδεσης μνημών ή conflicts, να ακούς beeps. Τεσπα, αυτό ξεκαθαρίζει με το να τις βάλεις και μία-μία, δοκιμάζοντας αν ανοίγει κάθε φορά).

Όπως και παίζει να χρειάζεται και ένα reset στις default ρυθμίσεις του το BIOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...