Προς το περιεχόμενο

κουνουπιαααα

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θελω να μου προτεινετε τι μπορω να χρησιμοποιησω σενα μικρο χωρο που εργαζομαι που εχω τεραστιο θεμα με κουνουπια. Ειναι απειρα και με τσιμπανε συνεχεια. Υπαρχει καποια ηλεκτρονικη συσκευη που κανει δουλεια; κατι που μπορω ν ψεκαζομαι εγω για ναμημουρχονται; ευχαριστω

Δημοσ.

Μια τέτοιου είδους λοσιόν βάλε και άμα είναι καλή θα φύγουν τα περισσότερα. Απλώς είναι κουραστικό και γλοιώδες το συνεχές πασάλειμα

Δημοσ.

Τσέκαρε και καμιά κιτρονέλα. Μας είχαν δώσει τέτοιο στον Έβρο για να σωθούμε από κάτι κουνούπια μεγάλα σαν γάτες (grin.png) και -αν και δεν το περίμενα- έκανε τρομερή δουλειά. Αυτή που μας δώσανε ήταν σε ένα πορτοκαλί μπουκαλάκι.

Δημοσ.

οκ θα παρω κατι τετοιο λοιπον.

για εξτρα προστασια κανουν τιποτα αυτα που βαζεις στη πριζα για να διωχνουν τα κουνουπια;

κατι σαν το φιδακι που ειχαμε παλια αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη

Δημοσ.

Το δραστικό συστατικό που κάνει τη δουλειά είναι νομίζω ψιλοστάνταρ για τα αντικουνουπικά σώματος, εκείνο όμως που αλλάζει είναι η μορφή που διατίθεται και τα έκδοχα, οπότε κάποια προϊόντα είναι λίγο πιο ευχάριστα από κάποια άλλα, ίσως και πιο αποδοτικά. Αυτά που με απόλυτη επιτυχία έχω δοκιμάσει χωρίς να μου σπάνε τα νεύρα με την αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα είναι ένα αντικουνουπικό τύπου "ενυδατικό γαλάκτωμα/κρέμα" (είναι σα κρέμα λευκή που την απλώνεις στο δέρμα). Απορροφάται σύντομα και δεν αφήνει γλοιώδη αίσθηση κτλ στο δέρμα, μόνο μια οσμή (εντονη αλλά εμένα μου αρέσει) που οφείλεται στο δραστικό συστατικό της. Δεν είναι συγκεκριμένη μάρκα, το βγάζουν πολλά brands και είναι το ίδιο ουσιαστικά. Έχω δοκιμάσει κανά δυο μάρκες, τη μία δε τη θυμάμαι, έχω πετάξει το μπουκαλάκι, το δεύτερο που έχω είναι ένα της Propoline. Και τα δύο που είχα ήταν σε μεταλλικό μπουκαλάκι με σπρέι στο πάνω μέρος, αν δεις κάτι τέτοιο σε φαρμακείο το παίρνεις. Η δράση του λέει είναι 6 ώρες από τη στιγμή που απλωθεί.

Το ΜΟΝΟ που κάνει εγγυημένη δουλειά σε όλες τις συνθήκες είναι το αντικουνουπικό γαλάκτωμα, κινεζιές που παράγουν μαγικούς ήχους (τα κουνούπια είναι κουφά) και άλλα επικίνδυνα χημικά χώρου ξέχασέ τα.

Δημοσ.

Ναι, τα έκδοχα είναι όπως και όλες οι κρέμες και το δραστικό συστατικό παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος μετά την απορρόφηση της κρέμας και είναι απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο.

Δημοσ.

για εξτρα προστασια κανουν τιποτα αυτα που βαζεις στη πριζα για να διωχνουν τα κουνουπια;

κατι σαν το φιδακι που ειχαμε παλια αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη

μια χαρά δουλειά κάνουν. Εγώ βάζω Vapona υγρό. Δεν μυρίζει καθόλου, και μια συσκευή στο χωλ καλύπτει μια χαρά 2 υπνοδωμάτια με κλειστές πόρτες. Αργότερα που αφήνω μπαλκονόπορτες ανοιχτές βάζω μια συσκευή σε κάθε δωμάτιο.

Δημοσ.

Η vapona είχε βγάλει πριν 2-3 χρόνια ένα υγρό, που έμπαινε στην ίδια συσκευή με αυτό για τα κουνούπια. Δεν το δοκίμασα ποτέ όμως. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...