Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη ανεμηστηρα σε τροφοδοτικο

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια..ενας φιλος μου σε εναν υπολογιστη του εχει το τροφοδοτικο της υπογραφης μου στο δευτερο pc μου.Το auba.Ενω εμενα ισα ισα που ακουγεται,και αυτο πρεπει να βαλεις το αυτι σου κολλημενο πανω του σε εκεινον κανει θορυβο..Εκεινος εχει το 500αρι και σκεφτεται να αλλαξει ανεμηστηρα,γινεται?εχετε να προτεινεται αλλη λυση?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλλαγη γινεται.. Τωρα αν δεν ξερεις να ενχειρεις τροφοδοτικο καλητερα πηγενε το σε καποιον ιδικο... Εγω δεν εχω επιχιρισει καν να ανοιξω τροφοδοτικο..

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο του ειναι εκτος εγγυησης οποτε δεν χανει τιποτα.Και δευτερον ο ανεμηστηρας ειναι το πρωτο πραγμα στο τροφοδοτικο,δεν θα χρειαστει να βγαλω καποια πλακετα πρωτα ή κατι τετοιο οποτε το θεωρω σχετικα ευκολο..Κατι αλλο ομως,δεν πρεπει να βαλω εναν ανεμηστηρα με ιση δυναμη στον αερα οπως το παλιο?εχει καποιος να μου προτεινει εναν ανεμηστηρα γι'αυτη την δουλεια?

Δημοσ.

Είναι απλό. Βρίσκεις ένα 12αρι ανεμιστήρα. Ανοίγεις το τροφοδοτικό σου και τον προσαρμόζεις μέσα. Πρώτα θα το ανοίξεις να δεις αν έχει κάποιο είδους βύσμα για το συνδέσεις απ'ευθείας. Αν δεν έχει και το καλώδιο του ανεμιστήρα ξαφνικά εξαφανίζεται μέσα σε ένα περίεργο υλικό τότε θα κόψεις κάπου στη μέση(ή και πιο κάτω αμα θέλεις) το καλώδιο, θα το γδάρεις λίγο να φύγει το πλαστικό και θα κάνεις το αντίστοιχο και τον ανεμιστήρα. Τα ενώνεις, έτοιμος. Για σιγουριά μέτρα και το πάχος του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού μήπως χρειαστεί κανα λεπτό ανεμιστήρα. Το κόλπο με το γδάρσιμο είναι δοκιμασμένο σε τροφοδοτικό φίλου ;)

Δημοσ.

Εχεις να προτεινεις κανενα ανεμηστηρα αθορυβο και καλο για τροφοδοτικο? εννοω να εχει καλη ροη αερα

Δημοσ.

Θελω να ειναι αθορυβα φιλε ομως..ειναι?

Δυνατός 120αρης και αθόρυβος είναι ο Noctua NF-P12. τον έχω βάλει σε ένα παλιό Thermaltake TR2, αν είσαι Αθήνα θα τον βρεις εύκολα, γύρω στα 18 ευρώ.

Δημοσ.

Ενας αθορυβος ανεμηστηρας με πλουσια ροη αερα ειναι αυτος, τον αγωρασα προσφατα :

CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm

Τελειως αθορυβος ειναι αυτος εδω, αλλα εχει περιπου να υπολογιζεις την μιση ροη αερα απο τον προηγουμενο :

NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm

Δημοσ.

Ενας αθορυβος ανεμηστηρας με πλουσια ροη αερα ειναι αυτος, τον αγωρασα προσφατα :

CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm

Τελειως αθορυβος ειναι αυτος εδω, αλλα εχει περιπου να υπολογιζεις την μιση ροη αερα απο τον προηγουμενο :

NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm

Ειναι καλος φιλε ο coolermaster? ειναι αθορυβος?ακουγεται λιγο ή αρκετα?

Δημοσ.

Ειναι καλος φιλε ο coolermaster? ειναι αθορυβος?ακουγεται λιγο ή αρκετα?

Ακουγεται πολυ λιγο... Αν πας κοντα με το αυτι θα τον ακουσεις λιγακι. Κατατασεται στους αθορυβους, αλλα με τρομερη ροη αερα! Ισως την μεγαλητερη απ'ολους τους 120mm. Αλλα αφου θα μπει μεσα στο τροφοδοτικο, δεν παιζει να τον ακους καθολου. Εγω τον εχω πανω στην μητρικη μου κουμπωμενο και τον δουλευει γυρω στις 1400 στροφες, επειπεδο που τον κανει τελειος αθορυβο. Τον πηρα απο το καταστημα Κηφισιας, στα υπολοιπα πλαισιο ηταν εξαντλημενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...