flogerakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 τον εχει και στο καταστημα πλαισιο του The Mall.... Τον ειδα πριν, εχει 3 κομματια. Αλλα εχει και εναν αλλον εκει διπλα της NoiseBlocker, ο οποιος με μικρη διαφορα στην ροη αερα περιπου 45 cf και απ'οτι διαβασα αποδιδει λιγοτερο θορυβο. Γενικα ειδα πολλους αθορυβους εκει... Πεταξου μια βολτα να δεις.
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Επιβαίβεώνω και εγω για τον noisebloccker που έχω 3 το εναν δίπλα στον αλλον οτι ειναι σχεδόν τελίως αθόρυβοι.
flogerakos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Επιβαίβεώνω και εγω για τον noisebloccker που έχω 3 το εναν δίπλα στον αλλον οτι ειναι σχεδόν τελίως αθόρυβοι. Ναι αυτος Noiseblocker PL1 NB-BlackSilent PRO PL-1 120mm. Διαβασε : Ροή Αέρα 40CF υπεραρκετο για τροφοδοτικο κ Επίπεδα Θορύβου 11db(A) που κατω απο 15 δεν ακουει τπτ ο ανθρωπος.
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 15 ευρώ για ανεμιστήρα που θα μπει σε τροφοδοτικό Jou Jye είναι υπερβολικά πολλά. Αν ήταν κανένα corsair ή seasonic να το συζητούσαμε. Ας κοιτάξει καλύτερα κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808855 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17616&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
logitech Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 15 ευρώ για ανεμιστήρα που θα μπει σε τροφοδοτικό Jou Jye είναι υπερβολικά πολλά. Αν ήταν κανένα corsair ή seasonic να το συζητούσαμε. Ας κοιτάξει καλύτερα κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808855 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17616&cat=7&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined και εγω θα συμφωνησω με το φιλο δεν αξιζει για ενα Jou Jye 15 ευρω ανεμιστηρα, βαλε ενα απλο 120αρη και αστο
PP1969 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ερωτηση: Ολοι οι ανεμιστηρες ειναι για την ιδια δουλεια? Γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν intake και exhaust. Ποιο απο τα δυο ειδη χρειαζεται το τροφοδοτικο? Ναι, 4-pin ( PWM Mode). Δηλαδη θα τον συνδεσει σε port της μητρικης, εφοσον υπαρχει τετοιο port με 4-pin(συνηθως αυτα ειναι μόνο cpu_fan). Μονο που ο αισθητηρας δεν θα προσαρμοζεται αναλογα με τη θερμοκρασια του τροφοδοτικου...
logitech Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 κατα την γνωμη μου αμα ειναι 3πινο το fan και 2πινο η υποδοχη του psu περνει αυτο το καλωδιο και ξεμπερδεψε αμα ειναι σε molex περνει αυτο εδω το καλωδιο και σε συνδιασμο με το αλλο παλι ξεμπερδεψε
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ολοι οι ανεμιστηρες ειναι για την ιδια δουλεια.Αυτο το intake exhaust που λες ειναι για το αναλογα με τον τροπο τοποθετησης του ανεμιστηρα(και το μερος) εαν ο ανεμιστηρας θα βαζει αερα απο εξω(intake) η θα βγαζει τον ζεστο αερα του κουτιου εξω(exhaust). Για το τροφοδοτικο ο ανεμιστηρας που θελεις ειναι συνηθως Intake δηλαδη εαν ειναι στο πανω μερος του κουτιου,θα περνει αερα μεσα απο το κουτι και θα το φυσαει στα κυκλωματα του τροφοδοτικου. Μπορει να μην χρειαζεται να συνδεθη στην μητρικη αλλα μπορει να κανει και το βισμα που εχει μεσα στο τροφοδοτικο με τον υπαρχον ανεμιστηρα. Αλλιως στην μητρικη,δεν εχει προβλημα.
kantaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μεγάλη Προσοχή με τα τροφοδοτικά παίδες.πρίν κάνετε οποιαδήποτε επέμβαση σε ανεμιστήρα και εσωτερικά αφήστε το πρώτα εκτός μπρίζας κανα 48ωρο γιατί εξακολουθεί να εχει φορτία επάνω του.Μην παίζετε με τις ζωές σας
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ανοίγεις το τροφοδοτικό. Δεν είναι δύσκολο. Μετά βγάζεις τον ανεμιστήρα και κοιτάς πόσα Ampere είναι. Αν θες να τον αλλάξεις βάζεις έναν με ίδια Ampere, ώστε να είναι πάνω κάτω στις ίδιες στροφές. Αν βάλεις μικρότερο σε Full Load θεωρητικά θα έχεις πρόβλημα, πρακτικά πιστεύω πως δεν θα έχεις. Καλύτερα όμως να το πάρουμε θεωρητικά. Από την άλλη μεριά, δεν θες να αλλάξεις ανεμιστήρα, δοκίμασε να βγάλεις το αυτοκόλλητου του ανεμιστήρα και να ρίξεις λίγο σπρέι επαφών. Στη θέση σου έριχνα πρώτα σπρέι επαφών και αν δεν γινόταν τίποτα, τότε θα άλλαζα... Θα το κάνω και εγώ στο δικό μου κάποια στιγμή.
Roger Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σπρευ,φυσημα,και μετα λιγο λαδακι.Ολοκληρωμενες δουλειες. Αν και απ΄οσο καταλαβα,εχει προβλημα με τον θορυβο του αερα παρα με αρπαγμενο ρουλεμαν.
PP1969 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ολοι οι ανεμιστηρες ειναι για την ιδια δουλεια.Αυτο το intake exhaust που λες ειναι για το αναλογα με τον τροπο τοποθετησης του ανεμιστηρα(και το μερος) εαν ο ανεμιστηρας θα βαζει αερα απο εξω(intake) η θα βγαζει τον ζεστο αερα του κουτιου εξω(exhaust). Για το τροφοδοτικο ο ανεμιστηρας που θελεις ειναι συνηθως Intake δηλαδη εαν ειναι στο πανω μερος του κουτιου,θα περνει αερα μεσα απο το κουτι και θα το φυσαει στα κυκλωματα του τροφοδοτικου. Μπορει να μην χρειαζεται να συνδεθη στην μητρικη αλλα μπορει να κανει και το βισμα που εχει μεσα στο τροφοδοτικο με τον υπαρχον ανεμιστηρα. Αλλιως στην μητρικη,δεν εχει προβλημα. Aν ολοι οι αν/ρες κανουν την ιδια δουλεια τοτε γιατι καποιοι χαρακτηριζονται case fans και αλλοι cpu fans? Γιατι καποιοι εχουν αραια πτερυγια και αλλοι πυκνα? Οι υποδοχες των τροφ/κων ειναι διπινες αλλα αυτο που ρωτησα ειναι το εξης: Αν το συνδεσει με 4πινο στη μητρικη, βασει ποιας θερμοκρασιας θα αυξομειωνονται αυτοματα οι στροφες?..
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εαν το συνδεσεις στην μητρικη και η μητρικη σου δεν υποστηριζει αυξομειωση στροφων τοτε θα δουλευει ο ανεμιστηρας παντα φουλ.Συνηθως περα απο τα πινς για το cpu fan,οι μητρικες εχουν και πινς για chassis fan και case fan εαν θυμαμαι καλα τα ονοματα. Εαν υποστηριζει η μητρικη την αξομειωση στροφων τοτε λογικα θα μπορεις να το αλλαξεις απο καποιο προγραμματακι της μητρικης.εαν οχι ειπαμε,φουλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.