Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ισχύει τόσο πολύ! Αγαπάμε βοξ τις Δευτέρες πριν τα Ισπανικά Όπως αγαπάμε και τον τέλειο ''χυμό'' του γάλα-μπανάνα-μέλι που με κρατάει ξύπνια μέχρι την επιστροφή στο σπίτι... :wub: Iσπανικα? Στο κλασικο στην Μπενακη? Οφφτοπικ, σορυ
Garnele Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ισπανικά, "χυμοί", μια χαρά, μια χαρά. Αch, yοu nasty, naughty bοy. <3
Mrboom Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ε στο σπίτι, άσχετα από την ύπαρξη θορύβου ή μη, πάντα υπάρχει κάτι που θα θυμηθείς να κάνεις όταν ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις. Από ταξινόμηση των βιβλίων της βιβλιοθήκης αλφαβητικά ξερωγω, καθάρισμα/μαγείρεμα/πλύσιμο/στέγνωμα, μέχρι να συγκεντρώσεις όλους τους συνδετήρες σε ένα κουτάκι. Άσε που εγώ προσωπικά πνίγομαι γενικά μέσα στο διαμέρισμα, όταν θέλω να διαβάσω κάτι γαμάτο που μ' ενδιαφέρει άπειρα, θα βγω στην παραλία ή στη χειρότερη στο μπαλκόνι. Δηλαδή εσύ δεν έχεις πάρει ποτέ έστω εφημερίδα και να πας κάπου έξω να τη διαβάσεις; Ο προλαλήσας δε, πρέπει να είναι από κάποιον άλλο πλανήτη, όταν μπορεί να διαβάσει με ανοιχτή την τηλεόραση στο μπακγκράουντ και της σημειώσεις χυμένες στο κρεβάτι αλλά όχι σε αναγνωστήριο. procrastination Άσε που εγώ προσωπικά πνίγομαι γενικά μέσα στο διαμέρισμα, όταν θέλω να διαβάσω κάτι γαμάτο που μ' ενδιαφέρει άπειρα, θα βγω στην παραλία ή στη χειρότερη στο μπαλκόνι. Δηλαδή εσύ δεν έχεις πάρει ποτέ έστω εφημερίδα και να πας κάπου έξω να τη διαβάσεις; x2
FilipposMD Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Διπλό λεωφορείο, θέσεις πίσω απ' τη φυσούνα να βάζεις και το πόδι πάνω, 20 λεπτά πριν δώσεις, πηγαίνοντας στο μάθημα. Ό,τι διαβαστεί εκεί, είναι σα να το ήξερες από όταν γεννήθηκες -για το επόμενο 40άλεπτο. Χα, κλασική περίπτωση! Πιστεύω ότι με την 800σέλιδη παθολογία, τη δεμένη με το σκληρό εξώφυλλο στα χέρια, θα φαινόμουν λίγο γραφικός στους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά τι να κάνεις;
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ποτε δεν διαβαζω την ιδια μερα, πριν δωσω κλπ. Οπως και ποτε δεν ξενυχταω για να διαβασω, οτι ισως κερδιζεις σε γνωσεις το χανεις σε διαυγεια κ συγκεντρωση - εκτος αν το παει κανεις σερι με αμφτμνες, δεν το'χω δοκιμασει και ουτε με ψηνει ομως.Παντα θελω να εχω κοιμηθει ενα 8ωρακι-10ωρακι.
FilipposMD Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ποτε δεν διαβαζω την ιδια μερα, πριν δωσω κλπ. Οπως και ποτε δεν ξενυχταω για να διαβασω, οτι ισως κερδιζεις σε γνωσεις το χανεις σε διαυγεια κ συγκεντρωση - εκτος αν το παει κανεις σερι με αμφτμνες, δεν το'χω δοκιμασει και ουτε με ψηνει ομως.Παντα θελω να εχω κοιμηθει ενα 8ωρακι-10ωρακι. Σε θαυμάζω!
Traumatias Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ισπανικά, "χυμοί", μια χαρά, μια χαρά. Έχει κι η φοιτητική ζωή τις χάρες της Iσπανικα? Στο κλασικο στην Μπενακη? Οφφτοπικ, σορυ Ναι
Tmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παντως να πω οτι μου εκανε εντυπωση οτι στα starbucks στην κοραη, ειναι πολυς φοιτητοκοσμος με τα laptops του και φαινεται οτι εκει παιζει πολυ ομαδικη εργασια. Βεβαια ουτε αναγνωστηριο ειναι, ούτε ησυχία εχει, ουτε ξερω το ωραριο, αλλα μου εκανε εντυπωση, οποτε και να εχω παει, την ιδια σκηνη βλεπω. Η πτυχιακή μου εκεί έγινε Ειδικά στον πάνω όροφο έχει σχετική ησυχία και πιστεύω αξίζει για διάβασμα και καφέ.
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 για να μελετησω θα πρεπει να υπαρχουν 2 προυποθεσεις 1. η να παιζει vocaless music στο backround 2. η να παιζει vocal music με vocals σε διαφορετικη γλωσσα απο το κειμενο που μελεταω εκεινη την στιγμη φυσικα για ολα τα υπολοιπα μονο audiobooks διαβασμα εξω ουτε καν γιατι οταν διαβαζω περπατω περα δωθε...
christiana78 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αρκετά κοντά στο κέντρο είναι. Βολεύουν διάφορα λεωφορεία, αλλά δεν έχω ιδέα ποια ακριβώς. Μπορείς να πας και με το μετρό και να κατέβεις Αμπελοκήπους, δεν είναι και δίπλα, αλλά εντάξει. Κανά 10λεπτο- τέταρτο υπολόγισε απ'το κέντρο. Το 815 και το 622 έχουν στάση σχεδον απέξω αλλα δεν περνάνε ποτε Βολεύει εκτος απο μετρό και τα λεωφ. Ζωγραφου 222 και 235 που σε αφήνουν κανα 10λεπτο μακρια.
Mrboom Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το 815 και το 622 έχουν στάση σχεδον απέξω αλλα δεν περνάνε ποτε Βολεύει εκτος απο μετρό και τα λεωφ. Ζωγραφου 222 και 235 που σε αφήνουν κανα 10λεπτο μακρια. πφφφ θέλει και περπάτημα ε?καλά θα φτιάξω εγώ ενα χάρτη κai gps και δορυφόρους κλπ και θα τα βρώ.Τη νύχτα παίζουν πολλοί βιαστές εκει γύρω?δλδ να προσέχω?
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τη νύχτα παίζουν πολλοί βιαστές εκει γύρω?δλδ να προσέχω? τοιχο τοιχο ...
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το 815 και το 622 έχουν στάση σχεδον απέξω αλλα δεν περνάνε ποτε Βολεύει εκτος απο μετρό και τα λεωφ. Ζωγραφου 222 και 235 που σε αφήνουν κανα 10λεπτο μακρια. Επίσης μπορείς να πας με λεωφορείο στην αρχή της Μεσογείων (κινηματογράφος Γαλαξίας) ή στη διασταύρωση Βασ. Σοφίας-Φειδιππίδου (κινηματογράφος Αθήναιον). Καμιά δεκαριά λεωφορεία και τρόλλευ κάνουν στάση εκεί και η απόσταση είναι κανά 5λεπτο με τα πόδια, μέχρι το αναγνωστήριο. Η ιατρική έχει 2 εισόδους. Τη νύχτα μένει ανοιχτή μόνο η κεντρική, η οποία είναι λίγο πιο μακριά από τα σημεία που σου λέω. Αλλά αν πας 1-2 φορές μέρα, θα δεις και κάτι σημεία πιο κοντινά, όπου υπάρχουν κενά στα κάγκελα (υπήρχαν παλιότερα δηλαδή, αλλά δύσκολο μου φαίνεται να τα έφτιαξαν) και μπορείς να κόψεις δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.