Προς το περιεχόμενο

Η οθόνη παραμένει σε Stand By Mode...

Indiko_Xoiridio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ από το πρωί να φτιάξω ένα κουτί με παλιό hardware που έχω.

Ότι και να έχω κάνει όμως, η οθόνη αρνείται πεισματικά να ανοίξει...

Έχω μια μητρική με onboard vga και μια που παίρνει και vga και pci κάρτες γραφικών, 2 κάρτες γραφικών (μια vga και μια pci), μνήμες,3 επεξεργαστές και 2 τροφοδοτικα (το ένα το αγόρασα σήμερα).

Στην μητρική με την onboard vga την δοκίμασα αρχικά μόνη της με τον επεξεργαστή και μια μνήμη. Η οθόνη τίποτα...

Μετά δοκίμασα με την vga κάρτα. Τζίφος...

Άλλαξα τροφοδοτικό και επεξεργαστή. Πάλι τίποτα..

Εννοείται ότι κάθε φορά που άλλαζα κάτι από το υλικό, έκανα clear bios και έβγαζα την μπαταρία της μητρικής.

Στην δεύτερη μητρική έχω δοκιμάσει μόνο με τον ένα επεξεργαστή, τον οποίο δεν τον έχω δοκιμάσει στην πρώτη.

Το τροφοδοτικό με το που το συνδέω στην πρίζα ανοίγει ο υπολογιστής μόνος του χωρίς να πατήσω εγώ το Power.

Δοκίμασα και τις δυο κάρτες γραφικών (pci και vga) αλλά στην οθόνη μάυρη μαυρίλα...

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την on board gpu και ξανα-δοκίμασε με τις άλλες.

Επίσης τσέκαρε αν μπορείς την οθόνη σε άλλο pc για να σιγουρευτείς ότι δουλεύει..

Δημοσ.

Προφανώς η μητρική θα εχει παραδώσει πνεύμα αφου δεν δουλεύει ουτε με την onboard vga ουτε με αλλη κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ηχειάκι για να ακούω τα μπιπ.

Έστω ότι η πρώτη μητρική παρέδωσε πνεύμα. Τι γίνεται με την δεύτερη;

Με το που συνδέω το τροφοδοτικό στην πρίζα ξεκινάει ο υπολογιστής μόνος του, χωρίς να πατήσω το power.

Δοκίμασα και με την agp και με την pci κάρτα γραφικών αλλά εικόνα δεν...

Δημοσ.

Νομίζω είναι πάνω στη μητρική το ηχειάκι (buzzer θα λέει-ένας (μαύρος) μικρός κύλινδρος με μία τρύπα στο κέντρο, τουλάχιστον έτσι είναι σε εμένα).

Βγάλε τις μνήμες και βάλτον μπροστά μήπως ακουστεί τίποτα

Δημοσ.

Έστω ότι η πρώτη μητρική παρέδωσε πνεύμα. Τι γίνεται με την δεύτερη;

Με το που συνδέω το τροφοδοτικό στην πρίζα ξεκινάει ο υπολογιστής μόνος του, χωρίς να πατήσω το power.

Και αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχει βγεί Off

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...