Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νενυα, κατι πρέπει να έχεις ποσταρει και δεν το εμφανίζει. Για ποιο βιβλίο μιλάς;

Για μένα κορυφαίο ήταν το 3ο.

Υ.γ. Ο Μαρτιν είναι καργα σαδιστης, αποδεδειγμένα.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά νένια, απόλαυσε όσο μπορείς τώρα τα βιβλία,γιατί στα τελευταία ας πούμε έχουμε μια πτώση στην ποιότητα. :ph34r:

Δημοσ.

Ναι και δίσταζα να το αγοράσω, αλλά μόλις το ξεφύλισσα λίγο στα Public και έπεσα πάνω στις ωμές περιγραφές του, τον λάτρεψα τον πστη :D

• Like 2
Δημοσ.

Το τελείωσα το έπος, το ρούφηξα μέσα σε 2 μέρες ακατάπαυστα στη θερινή ραστώνη της παραλίας. Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ. Η αναρχία στα καλυτερά της.

@ Yannis27gr

Έχεις διαβάσει και άλλα βιβλία του; Για δώσε πληροφορίες για κανένα άλλο.

Σκέφτομαι να αγοράσω το "Ρώτα τον Άνεμο" του Φάντε που όπως λέγεται αποτέλεσε το καύσιμο της εμπνευσής του.

Δημοσ.

Ολα τα βιβλία του τα έχω διαβάσει αλλά πανε τουλάχιστον 10 χρόνια. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά η αγάπη του για το ποτό, τις γυναίκες και τη χιπικη ζωή θα μου μεινε αξέχαστη.

Επίσης, το φοβερό είναι ότι έγραφε μονοκοπανια, όπως ο Κερουακ, και επίσης, περιέγραφε κατα βάση τη ζωή του. Πολύ ρεμαλι ο τύπος...

Από Ελληνες, κάπως έτσι πρέπει να ήταν και η ζωή του Ασιμου.

Δημοσ.

μου αρεσε αρκετά το  κοιμητηριο της πράγας αξίζει

μια παρατήρηση για τον Εκο 
σαν συγγραφικό ύφος και τρόπο γραφής πρέπει να παραδεχτώ οτι εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται και δεν παραμένει στασιμος χωρίς να χάνει το στύλ του

σκεφτομαι την Γαιοθάλασσα (6 βιβλία) αξίζει ;;;

Δημοσ.

Διαβασα το ''Άνθρωποι και Ποντίκια''.

Νταξει. Το ξερω οτι δεν σκαμπάζω απο λογοτεχνία. Δεν ήταν ότι βαρέθηκα, ή ότι ήταν μαλακία. Απλά ήταν ενα απλό βιβλίο. Δεν ξερω γιατι έγινε γνωστό. Αλλά πραγματικά δεν σκαμπάζω. 

Δημοσ.

σκεφτομαι την Γαιοθάλασσα (6 βιβλία) αξίζει ;;;

Τα έχω στο ριντερ,αλλά δεν τα έχω διαβάσει ακόμη.Λένε είναι αρκετά,έως πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...