soiramk Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν boot-αρει το pc της υπογραφής μου για πρώτη φορά, κολλάει στο "Verifying DMI Pool Data" και μετά γράφει "A Disk Read Error Occurred" συνήθως. Τονίζω το για πρώτη φορά, γιατί το τρελό της υπόθεσης είναι πως όταν με τα πολλά reset καταφέρω να μπω, όσα restart και να κάνω, θα ξεκινήσει κανονικά χωρίς κάποιο θέμα. Έκανα format στο partition που είναι τα windows (7) και το πρόβλημα παραμένει. Έχω κάνει clear CMOS και άλλαξα και την μπαταρία της μητρικής μήπως δε μπορούσε να κρατήσει τις ρυθμίσεις. Τίποτα Σε περιγραφή του προβλήματος σε τεχνικό γνωστού μαγαζιού, μου είπαν ότι είναι κατά 90% μητρική. Έχετε καμιά ιδέα, υπάρχει κάποια λύση ή να δοκιμάσω κάτι ακόμα;;
soiramk Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δυστυχώς όχι. Δε μπορώ να καταλάβω, πως γίνεται να είναι μητρική και όταν καταφέρνω να μπω να παίζει κανονικά ρε γμτο...
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έχετε καμιά ιδέα, υπάρχει κάποια λύση ή να δοκιμάσω κάτι ακόμα;; (Βρες και) βάλε το Hard Disk Sentinel, και δες τί αναφέρει για τον δίσκο του συστήματος.
soiramk Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 (Βρες και) βάλε το Hard Disk Sentinel, και δες τί αναφέρει για τον δίσκο του συστήματος. Για το δίσκο που είναι το partition που είναι τα Windows λέει ότι είναι OK, αν κατάλαβα καλά. Για τον ένα IDE που έχω βρήκε διάφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.