Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με το PC

Manthoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους !!!!! προσφατα αλλαξα κουτι στο PC μου. Kαι οταν τον ανοιγω το PC γραφει: " The System Chassis Was Opened.Enter Password To Unlock The System"

H Motherboard einai H "Intel BLKDP55WB" Να Και Ενα Link " http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd....ACF301A87B1542 "........ Θα Το Εκτιμουσα Αν Καποιος Μου Εδινε Μια Λυση!!!!!! Ευχαριστω ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!! ( ειναι δυσκολο να δωθει μια απαντηση στο συγκεκριμενο θεμα) ????? :( :( :( :( :( :( :( :( .....

(ΜΑΛΛΟΝ ειναι το BIOS)

Δημοσ.

Μπες στο bios κ απενεργοποιησε το.

android.png

Δεν νομίζω να μπορεί να μπει στο Bios.

Για δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία της μητρικής

Δημοσ.

Την μπαταρια να την βγαλω χωρις να βγαλω το καλωδιο του ρευματος?????

Θα βγάλεις την τροφοδοσία του ρεύματος πίσω από το τροφοδοτικό. Βγάλε και τα υπόλοιπα να είσαι και άνετος...

Θα πατήσεις το Power button (το κουμπί που πατάς να ανοίξει το Pc) Μερικές φορές να αποφορτιστεί. Μετά ανοίγεις το πλαινό και ψάχνεις μία μπαταρία σαν αυτή που έχουν τα ρολόγια αλλά πιο μεγάλη. Την βγάζεις για κανένα λεπτό και την ξαναβάζεις. Ξαναβάζεις καλώδια κλπ και ανοίγεις...

Δημοσ.

Καρμεν σταματα γιατι θα παθει τιποτα κανενας.καμια ηλεκτροπληξια ας πουμε.δεν το εχεις τις τελευταιες μερες. :devil: :devil: :devil:

(μην απαντησεις και καει κανενας υπολογιστης).

Γιατι εκανα εναν συνηρμο και κατεληξα οτι για ολα φταινε οι γυναικες τελικα.

Δημοσ.

Καρμεν σταματα γιατι θα παθει τιποτα κανενας.καμια ηλεκτροπληξια ας πουμε.δεν το εχεις τις τελευταιες μερες. :devil: :devil: :devil:

(μην απαντησεις και καει κανενας υπολογιστης).

Γιατι εκανα εναν συνηρμο και κατεληξα οτι για ολα φταινε οι γυναικες τελικα.

manthoo μην τον ακούς ζηλεύει :devil:

ΟΚ Thanks! :D :D :D :D..... για οτι νεοτερο θα σου πω!!!! :D Thanks AGAIN! :D

Στο bios δεν μπορείς να μπεις σωστά;

Δημοσ.

Μανθο σε προειδοποιησα.......και δεν το κοβω να ειμαι ο μονος......

Τουλαχιστον πες κατι να δουμε οτι εισαι καλα.

Edit:βλεπω ολες τις εικονες απο τα αβαταρς περα απο την φωτο της καρμεν.σοβαρα μιλαω.

Περναει ο χρονος και δεν απανταει.....και ειπε οτι αμα εχει νεοτερα θα πει.

Δημοσ.

Karmen αυτο δεν δουλεψε.... Εξακολουθει να μου λεει "" The System Chassis Was Opened.Enter Password To Unlock The System" !!!! Το μονο που εγινε ειναι να πατησω 3 φορες ENTER και μετα ξανα απο την αρχη! :/ :( !!!! Καμια αλλη ΙΔΕΑ?????

Δημοσ.

"TheELF" και πως θα το βραχυκυκλώσω???

Στην τέλια περίπτωση με το αντίστοιχο καλώδιο/βύσμα που έρχεται από το κουτί,αν το νέο κουτί δεν έχει τέτοιο,μπορείς

Πριν αρχίσεις της αλχημείες σιγουρέψου πρώτα ότι φταίει αυτό βραχυκύκλωσε το δηλαδή με κάποιο κατσαβίδι την στιγμή που των ανάβεις να δεις αν προχωρήσει ή όχι.

1.να κόψεις το βύσμα από το παλιό κουτί (αν και κρίμα είναι)

2.να δεις τη βύσμα είχε στο παλιό και να ψάξεις να αγοράσεις ένα στο εμπόριο

3.Με πατέντα,βρες κάτι που άγει και ένωσε τα δύο πινάκια(λίγο επικίνδυνο αν λασκάρει και πάει κάπου που δεν πρέπει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...