Προς το περιεχόμενο

Πόσα watt καίω?

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το σύστημα της υπογραφής μου σε full load πόσα watt χρησιμοποιώ την ώρα? Ξέρει κάποιος αν μπορώ να το δω ή αν κάποιος ξέρει στο περίπου με κάποιον εμπειρικό τρόπο?

Δημοσ.

μονο με wattομετρο πριζας μπορεις να βλεπεις ανα πασα στιγμη τι τραβας απο ρευμα!

εντελως θεωρητικα, εγω πιστευω οτι η μεγιστες καταναλωσεις σου πρεπει να παιζουν γυρω στα 250W.

Δημοσ.

Με το σύστημα της υπογραφής μου σε full load πόσα watt χρησιμοποιώ την ώρα? Ξέρει κάποιος αν μπορώ να το δω ή αν κάποιος ξέρει στο περίπου με κάποιον εμπειρικό τρόπο?

σε full load κανα 400αρι αλα δεν εχεις δωσει ολες τις συσκευες σου. κανε ενα τσεκ εδω και βαλε peak load στο τελος.

http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Δημοσ.

σε full load κανα 400αρι αλα δεν εχεις δωσει ολες τις συσκευες σου. κανε ενα τσεκ εδω και βαλε peak load στο τελος.

http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Τα λέει όλα στην υπογραφή μου εκτός από τα αντιγραφικά τα οποίο δεν νομίζω να επηρεάζουν αν δεν τα χρησιμοποιώ.

Πιστεύω ότι αυτά μετράνε και τις kwh. Νομίζω ότι έχουν ένα όριο στα watt

Δημοσ.

1 δεν τα λες ολα στην υπογραφη σου.......!! Π.Χ. που ειναι οι σκληροι σου? εχεις 1-2-10?

2 τα online calculators ειναι φουμαρα!!! το δικο μου Main PC της υπογραφης, με την 4850 που ειχα πριν, μου εβγαζε 360w. ενω με το wattομετρο δεν ειδα ποτε πανω απο 260-270....!!!!!

Δημοσ.

Τα λέει όλα στην υπογραφή μου εκτός από τα αντιγραφικά τα οποίο δεν νομίζω να επηρεάζουν αν δεν τα χρησιμοποιώ.

δεν τα λες ολα. παιζουν ρολο τα παντα. USB/HDD/PCI/Fan/FAN+LED κτλπ.

2 τα online calculators ειναι φουμαρα!!! το δικο μου Main PC της υπογραφης, με την 4850 που ειχα πριν, μου εβγαζε 360w. ενω με το wattομετρο δεν ειδα ποτε πανω απο 260-270....!!!!!

οταν λεμε full load ενοουμε Full load σε CPU/GPU συνηθως και ολες οι συσκευες σε λειτουργια αν οχι εστω καρτα γραφικων και επεξεργαστης.

Δημοσ.

Παλιότερα είχα και τους σκληρούς αλλά τους έχω βγάλει και δεν το θυμόμουν και νόμιζα πως τα έλεγα.

Εκτός της υπογραφής μου έχω 3 σκληρούς sata 7200στροφές, 2 αντιγραφικά, από ανεμιστήρες έχω 1χ140, 3χ120, 1χ120 led, πληκτρολόγιο, ασύρματο ποντίκι, ένα χειριστήριο και μια συσκευή bluetooth νομίζω πως τα είπα όλα.

Όταν έλεγα σε full load εννοούσα CPU/GPU και οι σκληροί

1 δεν τα λες ολα στην υπογραφη σου.......!! Π.Χ. που ειναι οι σκληροι σου? εχεις 1-2-10?

Πιο μετρητή έχεις?

Δημοσ.

οταν λεμε full load ενοουμε Full load σε CPU/GPU συνηθως και ολες οι συσκευες σε λειτουργια αν οχι εστω καρτα γραφικων και επεξεργαστης.

συμφωνω. οπως για παραδειγμα, οταν κανεις μετατροπη βιντεο και ταυτοχρονα παιζεις παιχνιδι....!!!!!

Δημοσ.

συμφωνω. οπως για παραδειγμα, οταν κανεις μετατροπη βιντεο και ταυτοχρονα παιζεις παιχνιδι....!!!!!

Η αν έχεις να τρέχει το boinc... Πιο πάνω λες ότι έχεις μετρητή είναι κάποιο από αυτά στο skroutz σε κάποιο προηγούμενο ποστ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...