Sarandis Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 βρες που το κανει extract και τρεξε το setup απο εκει
nikomas50 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 %Temp% ή %Tmp% στη γραμμή διευθύνσεων του Explorer για να βρεις το φάκελο αποσυμπίεσης (Ταξινόμησε κατά ημερομηνία), πριν κλείσεις την αποτυχημένη εγκατάσταση (διότι αλλιώς θα σβηστεί) Στην ανάγκη προσπάθησε να βάλεις την 64bit έκδοση του Firefox (Nightly) beta που λειτουργεί αρκετά καλά. http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-6.0a1.en-US.win32.installer.exe
zaras27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μα με τιποτα λέμε .Και εστειλα και οτι με συμβουλεψατε στην Mozilla και δεν βρισκουν λύση !
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πολύ περίεργο πρόβλημα ειμαι περίεργος αν θα το έκανε και στα 32b. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ειναι οτι υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα με την εκδοση των windows που έχεις, οχι απαραίτητα των x64 αλλα το συγκεριμένο δισκάσκι που έκανες την εγκατάσταση
zaras27 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πολύ περίεργο πρόβλημα ειμαι περίεργος αν θα το έκανε και στα 32b. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ειναι οτι υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα με την εκδοση των windows που έχεις, οχι απαραίτητα των x64 αλλα το συγκεριμένο δισκάσκι που έκανες την εγκατάσταση Τα 7αρια τα ειχε ήδη το laptop οταν το πήρα και την 1η φορά που τον εβαλα ολα καλά . μετά από καιρό σε μια απο τις αναβαθμίσεις τον windows αρχισε τα περίεργα και λέω δεν του κανεις από την αρχή ενα format ? Ε το εκανα και ενω ολα τα προγραμματα λειτουργουν κανονικά είχε προβλημα με τον ΙΕ9 στον οποίο ξαφνικά είχε 2 εκδοσεις μέσα και εσβησα την μία και με τον Mozilla που με τιποτα δεν τον εγκαθιστά .Επίσης λέει και να βγάλω το iMesh το οποίο εψαξα σε ολα τα φορουμ και εκανα οτι λενε αλλά δεν υπάρχει πουθενα στο δίσκο μου ! Και λέω λές να επεηρεάζει το ενα το αλλο ? Τι να πω πια...
nikomas50 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Eπίσης λέει και να βγάλω το iMesh το οποίο εψαξα σε ολα τα φορουμ και εκανα οτι λενε αλλά δεν υπάρχει πουθενα στο δίσκο μου ! Και λέω λές να επεηρεάζει το ενα το αλλο ? Τι να πω πια... Αυτό το τελευταίο πάλι τί φρούτο είναι; Όταν λες "δεν υπάρχει πουθενα στο δίσκο μου !" εννοείς ότι δεν υπάρχει σχετικός φάκελος ούτε στο C:\Program Files ούτε στο C:\Program Files (x86); Αν ισχύει κάτι τέτοιο μήπως μπήκε κάποιος στον υπολογιστή σου και σου εγκατέστησε κανένα πρόγραμμα τύπου deepfreeze για να σου κάνει πλάκα και εξαφανίζει τα πάντα μετά από κάθε επανεκκίνηση;
zaras27 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ναι δεν υπάρχει φακελος !Δεν εχω ανοιχτές πόρτες να μπει καποιος ουτε τιποτα απ ολα αυτά .Δεν υπάρχει μιλάμε αυτό που βλέπω.... και εχω κουφαθει .Τωρα πχ εχει εξαφανιστει το εικονίδιο που βλέπει τις συσκευες και δεν μπορω να κανω ασφαλη καταργηση ! . Παντως το να μπει καποιος στο laptop ΔΕΝ παιζει
nikomas50 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ναι δεν υπάρχει φακελος !Δεν εχω ανοιχτές πόρτες να μπει καποιος ουτε τιποτα απ ολα αυτά .Δεν υπάρχει μιλάμε αυτό που βλέπω.... και εχω κουφαθει .Τωρα πχ εχει εξαφανιστει το εικονίδιο που βλέπει τις συσκευες και δεν μπορω να κανω ασφαλη καταργηση ! . Παντως το να μπει καποιος στο laptop ΔΕΝ παιζει Μου μυρίζει ιός και αφού έχεις κάνει έλεγχο με όσα ανέφερες παραπάνω βρες κάποιο Live CD που να κάνει έλεγχο χωρίς να έχουν φορτωθεί τα Windows. Κυκλοφορούν πολλά του είδους αυτού όπως πχ Dr Web, Kaspersky κλπ.
lefta_yparxoun Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 αφού ξέρεις το format, προχώρα σε νέα εγκατάσταση των win7 και αν στο ξανακάνει το πιθανότερο είναι να έχεις κάποια μνήμη με πρόβλημα. (εννοείται ότι βάζει τα ορίτζιναλ win7 που είχε ο υπολογιστής από την αρχή και όχι καμιά μαϊμού έκδοση...)
zaras27 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τα original εχει σε κρυφο partition οπότε ξαναδοκιμαζω
eddie1996 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΖΙΛΑ ΤΟΝ 4!!! ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΙΝΚ http://www.mozilla.com/el/firefox/
zaras27 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μετά από εκτεταμένο format και πλήρη καθαρισμό το ΔΕΧΤΗΚΕ ! Φυσικά έχασε όλα τα αγαπημένα τα οποία και έβαζε μόνο του και έβρισκε κάθε φορά .Τέλος πάντων μην τα θέλουμε κι όλα . Να ευχαριστήσω την παρέα για τις πολύτιμες συμβουλές .Εξάλλου χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα με εκτίμηση Δμηήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.