cyber_katsarida Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 όπως το σκέφτομαι εγώ, εφόσον είναι ενήλικας ο συνοδηγός γιατί να μην έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη και να την πληρώσει ο οδηγός; το βλέπεις λογικό; δηλαδή αν ο άλλος δε θέλει να φορέσει, θα πλακωθώ μαζί του; δε μιλάω για μικρό παιδί. και ακούστε γιατί ρωτάω. έχω ένα γνωστό που όποτε μπαίνει στο αυτοκινητό μου δε φοράει ποτέ ζώνη και δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά επειδή το αυτοκίνητο έχει αισθητήρα και χτυπάει καμπανάκι όταν κάποιος δε φοράει ζώνη, ενοχλείται και κάνει ολόκληρη φασαρία του στυλ.. άντε ρε ακόμα να το βγάλεις αυτό; αντί να μπει στον κόπο να φορέσει τη ζώνη είναι ικανός να με πρήζει σε ολόκληρη τη διαδρομή. πολύ θα γούσταρα λοιπόν να με σταματήσουν και να φάει ένα ωραίο πρόστιμο. Υ.Γ όταν οδηγάει το δικό του συνήθως φοράει (όχι πάντα, αλλά φοράει)
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 γιατι δε του τραβας μια σφαλιαρα και μετα να τον κατεβασεις?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 γιατι δε του τραβας μια σφαλιαρα και μετα να τον κατεβασεις? Εσυ αυτο κανεις στους φιλους σου? Αφου ξερουμε οτι η ζωνη ειναι ενα μεσο φιλικης διαμαχης μεταξυ οδηγου και συνοδηγου που εχει διπλωμα.ο συνοδηγος το παιζει ανετος παντα.χαχαχαχαχα
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 no offence αλλα δεν εχω φιλους καθυστερημενους που να μη ξερουν τους λογους που φοραμε ζωνη και οτι στο αμαξι του αλλου δε κανει ασχετος κουμαντο.
akpe Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γιατί δεν την κουμπώνει να κάτσει επάνω; Πολλοί ταξιτζήδες και αστυνομικοί αυτό κάνουν
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γιατί δεν την κουμπώνει να κάτσει επάνω; Πολλοί ταξιτζήδες και αστυνομικοί αυτό κάνουν το έχει κάνει και αυτό. ας κάνει ό,τι θέλει οκ. απλά αυτό που με κάνει να απορώ με το πόση βλακεία υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο είναι το γεγονός ότι ενώ μπορεί με μια απλή κίνηση να τη φορέσει, κάθεται και γκρινιάζει γιατί χτυπάει το "καμπανάκι" και ψάχνει πατέντες να μη χτυπάει.
panosno1com Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 οχι κοβουν αυτο το κλιπ που κουμπωνει στη "θηκη" της ζωνη; και το εχουν μονιμα κουμπωμενο !!
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Βεβαιώνεται παράβαση στον συνοδηγό, νομίζω. αυτο γινεται (αν εχει διπλωμα), παρολα αυτα μια φορα την ειχα φαει εγω (οδηγος) στο ονομα μου τη κληση δεν εχει ομως ποντους γιατι δε του τραβας μια σφαλιαρα και μετα να τον κατεβασεις? + 00 αμα θελει να σακατευτει ας το κανει, αλλα οχι μεσα στο αυτοκινητο σου.. ειναι παντως αποριας αξιο οτι υπαρχουν ακομα και σημερα ανθρωποι που δε καταλαβαινουν τη χρησιμοτητα της ζωνης.. ελπιζω οταν γνωρισουν τον αεροσακο τους απο κοντα , να ειναι μετα σε θεση να αλλαξουν γνωμη και οχι σε κανα αναπηρικο καροτσακι ή σε κανα φερετρο στο αυτοκινητο μου παντως οταν καποιος δε βαζει ζωνη απλα δε ξεκιναω, οποιος κι αν ειναι αυτος. και φυσικα οχι για τη κληση, αλλα για την ασφαλεια του και για να μην εχω μετα μπλεξιματα
CyberWalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Το ίδιο κι εγώ... όταν είναι να κάτσει κάποιος ως συνοδηγός τον προτρέπω να φορέσει ζώνη. Και ευτυχώς έως τώρα δεν μου έχει τύχει κανένας που να μην παίρνει από λόγια. Οι φίλοι της ηλικίας μου και όλοι οι μικρότεροι φορούν από μόνοι τους ζώνη, δεν χρειάζεται καν να το θίξω. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζω συνήθως με τις παλαιότερες γενιές... Εξαίρεση αποτελούν οι υπερήλικες που ακόμα κι αν έχουν την θέληση (λέμε τώρα!) λόγω ηλικίας δυσκολεύονται να κάνουν οι ίδιοι την κίνηση οπότε και τους βοηθάω... ΥΓ : Τελικά με τα κράνη στα μηχανάκια τι παίζει; Απλώς πληρώνει αυτός που δεν φοράει; Μια εποχή είχα ακούσει πως αν δεν φοράει ο συνοδηγός τότε πληρώνει και ο οδηγός ένα ποσό ακόμα και αν αυτός φορούσε (ως συνυπεύθυνος). Ισχύει;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 cyber_katsarida o φίλος σου διαβάζει το Insomnia? Αν ναι, δώστου λινκ να του πούμε πόσο μαλακισμένος ακούγεται!
CyberWalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ... είναι ο τρόπος του να το παίξει 'cool' και να δίξει στον cyber_katsarida το πόσο τον εμπιστεύεται! Μου το έχουν πει κι αυτό! ότι δηλαδή δεν φοράνε ζώνη γιατί με εμπιστεύονται! Στο καπάκι όμως την φόρεσαν την ζώνη! Χοχοχο!!!
FilipposMD Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Άσχετο αλλά τώρα μου 'ρθε! Πως και δεν έχουν βάλει ζώνες ασφαλείας στα αστικά λεωφορεία;! (καλά, ο προσανατολισμός των θέσεων είναι άλλο θέμα) Με αφορμή αυτό που λες, έχει κανείς παιδί/ανηψάκι/γνωστό παιδάκι που να κυκλοφορεί με σχολικό, να μας πει αν τους βάζουν ζώνη στα σχολικά;
CyberWalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ψάχνοντας για τα παιδιά, βρήκα αυτό. Δεν απαντά στο ερώτημά σου αλλά ξεδιαλύνει έναν μύθο, σχετικά με το αναποδογυρισμένο πορτ-μπεμπέ στο μπροστινό κάθισμα. Δεν επιτρέπεται πλέον εκτός και εάν ο αερόσακος έχει απενεργοποιηθεί. ΥΓ : Πολύ αμφιβάλλω πάντως για τις ζώνες ασφάλειας στα σχολικά... Θα πρέπει να ρωτήσουμε το κάθε παιδάκι ώστε να μάθουμε για τον εκάστοτε παιδικό σταθμό / σχολείο που μας ενδιαφέρει.
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ζωνες ασφαλειας εχουν ολα τα σχολικα αν τους πιασουν χωρις τους κοβουν κυριολεκτικα το κωλο. φανταζομαι εστω ενας γονεας ειναι αρκετος για να τους σκισει. πριν 3-4 χρονια ειχε γινει στουκα,τυπος με αμαξι πηγαινε γαμιοντας σε κεντρικο και βγηκε σχολικο απο στοπ και τρακαρανε και το σχολικο γυρισε τουμπα φοραγανε ολα ζωνη και δε παθανε τιποτα...
leftermann Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με αφορμή αυτό που λες, έχει κανείς παιδί/ανηψάκι/γνωστό παιδάκι που να κυκλοφορεί με σχολικό, να μας πει αν τους βάζουν ζώνη στα σχολικά; Δεν ξέρω για σχολικό, αλλά ο γιός μου (νηπιαγωγείο) έχει πάει με το σχολείο 5-6 εκδρομές (σε μουσεία, θέατρα και τέτοια) με πούλμαν. Κάθε φορά τον ρωτάω αν φόρεσε ζώνη, και κάθε φορά μου λέει ότι ο οδηγός ελέγχει αν όλα τα παιδάκια φόρεσαν ζώνη πριν ξεκινήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.