driftingcris Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπερα, Πριν κανα μηνα ειχα παρει μια μητρικη Gigabyte G31M-ES2L... Οταν εβγαλα το προστατευτικο του socket ειδα πως στο socket υπηρχαν 2 σταβομενα Pin.... Ειμουν ετοιμος να παω να σκυλοβρισω αυτον που μου την πουλισε που ειταν και γνωστος.... Αλλα πρωτα εβαλα πανω τον Q6660... Δουψε αψογα.... Το βλεπετε και απο κατω στην υπογραφη μου... Απλα ρωταω αν ετσι πρεπει να ειναι....
driftingcris Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αρα??? Προβλημα???Θα εδινε πιο πολλα γκαζια αν ειταν κανονικα?
paulchro Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 τώρα αν μιλάμε για 2 πινς δεν έχει θέμα. Λογικα για να δουλεύουν ακουμπάνε καλά οπότε μην αγχώνεσαι. Το χω πάθει κ εγω.
skim045 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πιο πολλά γκάζια όχι αλλά είναι πολύ πιθανό την επόμενη φορά που θα πας να τα βγάλεις όλα για να καθαρίσεις το pc να κοπούν τα 2 pin. Για να τα ισιώσεις πρέπει με χειρουργική ακρίβεια, να πάρεις μία κάρτα(αυτές που μοιράζουν τις μικρές απο δικηγόρους κτλ.), και να τη σύρεις κατα μήκος των pins. Καλό βέβαια θα ήταν, αν δεν είσαι σίγουρος για να κάνεις κάτι τέτοιο να μη το προσπαθήσεις αφού ήδη δουλεύει αλλά να μην μετακινήσεις τον επεξεργαστή απο τη θέση του.
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Προσοχή και έλενχος αλλη φορά σε τι αγοράζουμε αν ειναι για μεταχειρισμένα
driftingcris Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Η πλακα ειναι οτι το πηρα καινουριο και απο εναν γνωστο...
TheELF Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πιο πολλά γκάζια όχι αλλά είναι πολύ πιθανό την επόμενη φορά που θα πας να τα βγάλεις όλα για να καθαρίσεις το pc να κοπούν τα 2 pin. Για να τα ισιώσεις πρέπει με χειρουργική ακρίβεια, να πάρεις μία κάρτα(αυτές που μοιράζουν τις μικρές απο δικηγόρους κτλ.), και να τη σύρεις κατα μήκος των pins. Καλό βέβαια θα ήταν, αν δεν είσαι σίγουρος για να κάνεις κάτι τέτοιο να μη το προσπαθήσεις αφού ήδη δουλεύει αλλά να μην μετακινήσεις τον επεξεργαστή απο τη θέση του. Εσύ καθαρίζεις και τα πιν του επεξεργαστή όταν καθαρίζεις τον Η/Υ σου;
paulchro Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εσύ καθαρίζεις και τα πιν του επεξεργαστή όταν καθαρίζεις τον Η/Υ σου; Μπορει να εννοει οτι ειναι πιθανο να θελει να αφαιρεσει την παστα κ να βγαλει το cpu.
skim045 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εσύ καθαρίζεις και τα πιν του επεξεργαστή όταν καθαρίζεις τον Η/Υ σου; Χαχαχαχα. Αν ήταν να τα καθαρίζω τώρα θα είχα αλλάξει 100 μητρικές Φυσικά και εννοώ αυτό που λέει ο paulchro
basilis5 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εγω εχω παει να βγαλω ψυχτρα απο παλιο επεξεργαστη και ειχε κολλησει,κι οπως το τραβηξα,ξεκουμπωσε απο την μητρικη και ο επεξεργαστης μαζι με την ψυχτρα, και στραβωσαν 2-3 σειρες πινακια του επεξεργαστη. τα ισιωσα μονος με ενα μαχαιρι,και εκτοτε δουλευει απροβληματιστα. μηπως τα 2 πινακια δεν ειναι και τοσο θεμα;
driftingcris Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ποση παστα εβαλες και κολισε βρε? Θελει ισα ισα να μην φενονται τα γραμματα πανω στον επεξεργαστη... Οχι εναν τονο.... (Παντα φιλικα το λεω... )
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αυτο που λεει ο basilis5 μου είχε τύχει και εμένα με παλιές μητρικές που η πάστα ηταν η ίδια και ειχε να βγεί απο την εποχή των παγετώνων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.