Προς το περιεχόμενο

laptop

Jimaraz97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μαγκες

εχω ενα fujitsu siemens amilo A1630....

εδω και κανα χρονο μετα απο ενα φορματ τα παιχνιδια που παλιοτερα επαιζαν κανονικα χωρις κανενα κολλημα τωρα εχουν αρχισει να κολλανε δν ξερω τι να κανω αρχικα πιστεψα πως ζεστενοτανε ο υπολογιστης αλλα εβαλα εξωτερικο ανεμιστηρα και συνεχισε να το κανει βοηθεια καποιοςςς

:whistle:

cpu:amd athlon 64 3700+

gpu:ati radeon 9700

ram:512mb

Δημοσ.

Ο εξωτερικός ανεμιστήρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν μπαίνει αέρας μέσα στο laptop λόγο σκόνης. :mrgreen:

Τρέξε το everest για να δεις θερμοκρασίες.

Κάνε και ένα defrag

Δημοσ.

γεια σας μαγκες

εχω ενα fujitsu siemens amilo A1630....

εδω και κανα χρονο μετα απο ενα φορματ τα παιχνιδια που παλιοτερα επαιζαν κανονικα χωρις κανενα κολλημα τωρα εχουν αρχισει να κολλανε δν ξερω τι να κανω αρχικα πιστεψα πως ζεστενοτανε ο υπολογιστης αλλα εβαλα εξωτερικο ανεμιστηρα και συνεχισε να το κανει βοηθεια καποιοςςς

:whistle:

cpu:amd athlon 64 3700+

gpu:ati radeon 9700

ram:512mb

Που το έχεις ακουμπησμένο ; Εγώ θα σου έλεγα να πήγαινες για αλλαγή ram ( αναβάθμιση )

http://www.mrmemory.co.uk/memory/product.asp?ProductID=26644

μαλλον θα χρειαστείς βάση cooler γιατί τα fujitsu ανεβάζουν γενικά θερμοκρασίες , τι λειτουργικό του έχεις επάνω ; ( ελπίζω όχι vista ):eek:

Δημοσ.

εχω windows xp και the elf.. δν νομιζω να ειναι σκονες γτ το χω καθαρισει .. θα βαλω το everest και θα σου ανεβασω την εικονα που να μ μ πεις αν ειναι λογικες οι θερμοκρασιες...

εδω οι θερμοκρασιες οπως τις εβγαλε το speed fan

η επισυναψη δν επιασε οποτε καντε το download απο τη megaupload.. ειναι λογικες οι θερμοκρασιες?

\

http://www.megaupload.com/?d=5C7TIX4B

Δημοσ.

Αυτο το 75 αρι δεν μαρέσει καθόλου...

Για δες λίγο και με το πρόγραμμα που σου είπε ο TheELF

Δημοσ.

Πολλοί είναι ... παρε ένα δοχίο πεπιεσμενου αέρα και φύσα το μέσα στις γρίλιες εξαερισμού να φύγουν οι σκόνες... αν και πάλι δεν πέσουν οι θερμοκρασίες τότε μπαινεις σε ιστορίες ανοιγματος .. καθαρισματος .. αλλαγή θερμοαγώγιμης!

Δημοσ.

βασικα το χω κανει αυτο και επεσε η θερμοκρασια του σκηρου και η αλλαγή θερμοαγώγιμης ποσο κοστιζει περιπου?

Δημοσ.

Αν το κανεις μονος σου τότε 3 - 5 ευρώ για την θερμοαγώγιμη συν το οτι θα μαθεις καποια πράγματα...

Αν στο κάνει τεχνικος... αναλόγως ποσο κλέφτης είναι από 20 - 70 Ε.

Δημοσ.

Πολλοί είναι ... παρε ένα δοχίο πεπιεσμενου αέρα και φύσα το μέσα στις γρίλιες εξαερισμού να φύγουν οι σκόνες... αν και πάλι δεν πέσουν οι θερμοκρασίες τότε μπαινεις σε ιστορίες ανοιγματος .. καθαρισματος .. αλλαγή θερμοαγώγιμης!

Εγω παντως σε ενα fujitsu siemens που ειχα εφτανα τους 85 βαθμους χωρια να εχω θεματα στην επιδωση του υπολογιστη. Και ο υπολογιστης ηταν πεντακαθαρος! Ηταν απο την εταιρια κατασκευασμενο να φτανει σε τετοιες θερμοκρασιες.
Δημοσ.

οντως οι amd φτανουν μεγαλες θερμοκρασιες.. αλλα ο δικος μ δεν ξερω γτ κολλαει

μπορειτε να μ πειτ ακρυβως τις κινησεις γ να βαλω παστα στον επεξεργαστη??(ποσοτητα και τα δυσκολα σημεια π πρεπει να προσεχω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...