Προς το περιεχόμενο

lg E2260V-pn 22'

idomeneas26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, εκτός κι αν είσαι με καμια 15άρα CRT 10ετίας.

Πόσα διαθέτεις maximum;

Περίμενε και απόψεις κατόχων.

Δημοσ.

και εγώ την σκεφτόμουνα αυτην την οθόνη,λόγω design κυρίως, αλλά έπειτα απο πολύ διάβασμα, τελικά κατεληξα σε dell u2311h.

αυριο λογικά θα μου έρθει κιόλλας.Βέβαια εάν δεν μείνω ικανοποιημένος πρεπει να κυνηγήσω το μισό insomnia που την προτείνει... :devil:

Δημοσ.

Χεχ, και ικανοποιημένος να μη μείνεις (δύσκολο), μετά από αυτό:

[...]λόγω design κυρίως[...]

...δε νομίζω να μπορείς να μας προσάψεις σοβαρές κατηγορίες :Ρ

Δημοσ.

Ώς άσχετος με τις οθόνες ψάρωσα με την super duper new LED fucking crazy technology.

Έπειτα ήρθε και το design,που btw το συγκεκριμένο είναι all the focking money bro.

P.S. ποιός έχει μεζουρα πρόχειρη να μετρήσει τις διαστάσεις της βάσης της u2311h?

θέλω να δω έαν θα την έχω στο stand της ή να παραγείλω και vesa mount για να την κάνω εντοιχεσμένη στον τοίχο. :rolleyes:

Δημοσ.

Ώς άσχετος με τις οθόνες ψάρωσα με την super duper new LED fucking crazy technology.

Έπειτα ήρθε και το design,που btw το συγκεκριμένο είναι all the focking money bro.

P.S. ποιός έχει μεζουρα πρόχειρη να μετρήσει τις διαστάσεις της βάσης της u2311h?

θέλω να δω έαν θα την έχω στο stand της ή να παραγείλω και vesa mount για να την κάνω εντοιχεσμένη στον τοίχο. :rolleyes:

Οπως την βλεπω περιπου 25x15 πρεπει να ειναι.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα μην περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, εκτός κι αν είσαι με καμια 15άρα CRT 10ετίας.

Πόσα διαθέτεις maximum;

Περίμενε και απόψεις κατόχων.

Βασικά ψάχνω μια καλή 22αρα LED, με τιμη γύρω στα 160 ευρω.Δεν θέλω πάνω απο 22 γιατι θα έχω πρόβλημα χώρου. Έχετε να μου προτείνετε κατι;Αυτην την στιγμή είμαι με μια 17αρα Philips 5ετίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...