Dbzakias2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλησπερα, Απο τοτε που πηρα το pc μου αρχισα να παιζω απαιτητικά παιχνιδια και συγκεκριμενα στο Mafia 2 σε Full Settings δυναμωνει ο θορυβος και οταν ακουμπαω το pc μου το νιωθω (το κουτι) λιγο ζεστο. Πριν απο δυο λεπτα εκλεισα το παιχνιδι και ανοιξα το RealTemp και οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ηταν κανονικες (37 βαθμοι) αλλα βεβαια οταν εκλεισα το παιχνιδι αρχισε να ηρεμει το συστημα και τωρα το κουτι αρχιζει να ξανακρυωνει, οποτε ρωταω: 1. υπαρχει κανενα προγραμμα που να μου λεει τις θερμοκρασιες CPU και GPU; 2. τι μπορω να κανω για να σταματησω τους θορυβους και της ανόδους θερμοκρασιας; 3. Ειναι το παιχνιδι πολυ απαιτητικο και τα παθαινω αυτα;
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Για τον i5 της υπογραφής μιλάμε; εννοείται δλδ ο επεξεργαστης φταιει; Το θεμα οτι εχω τετοιο προβλημα (σε τετοιο βαθμο εννοω) μονο σε αυτο το παιχνιδι δεν παιζει κανεναν ρολο;
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εννοείται δλδ ο επεξεργαστης φταιει; Το θεμα οτι εχω τετοιο προβλημα (σε τετοιο βαθμο εννοω) μονο σε αυτο το παιχνιδι δεν παιζει κανεναν ρολο; Ρωτάω σύστημα για να ξέρω με τι έχω να κάνω Μόνο με αυτό το παιχνίδι έχεις θέμα δηλαδή; Εχεις στρεσάρει το σύστημά σου να δεις τι παίζει με τις θερμοκρασίες σου; Ο θόρυβος έχεις εντοπίσει από που προέρχεται; Με τι μοιάζει με ήχο από ανεμιστήρες;
flogerakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 1. υπαρχει κανενα προγραμμα που να μου λεει τις θερμοκρασιες CPU και GPU; 2. τι μπορω να κανω για να σταματησω τους θορυβους και της ανόδους θερμοκρασιας; 3. Ειναι το παιχνιδι πολυ απαιτητικο και τα παθαινω αυτα; 1.Ειτε χρησιμοποιησεις το software της μητρικης & καρτας γραφικων, ειτε το siw η πολλα ακομα προγραμματα που υπαρχουν. 2.Τιποτα. Ειναι απολυτος φυσιολογικο. Οταν η καρτα γραφικων αρχιζει να χρησιμοποιηται παραπανω απο χρηση internet, ταινιων κτλ, ειδικα με ενα παιχνιδι στο full η φυσιολογικη ανοδος θερμοκρασιας αναγκαζει τον ανεμηστηρα της καρτας κυριος και του επεξεργαστη να λειτουργισουν πολυ πιο γρηγορα. 3.Οχι καμοια σχεση. Ολα σχεδων τα pc το παθαινουν. Και γω οταν ειμαι στο ιντερνετ η βλεπω ταινιες κτλ το pc ειναι σχεδων αθορυβο. Οταν ξεκινω καποιο παιχνιδι τα ανεμηστηρακια παιρνουν μπρος.
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ρωτάω σύστημα για να ξέρω με τι έχω να κάνω Μόνο με αυτό το παιχνίδι έχεις θέμα δηλαδή; Εχεις στρεσάρει το σύστημά σου να δεις τι παίζει με τις θερμοκρασίες σου; Ο θόρυβος έχεις εντοπίσει από που προέρχεται; Με τι μοιάζει με ήχο από ανεμιστήρες; λοιπον: 1. σε ολα τα παιχνιδια (φυσιολογικο κιολας) ο υπολογιστης παιρνει λιγο τα πανω του αλλα σε φυσιολογικο βαθμο, απλα σε αυτο το παιχνιδι το παρακανει. να πω πως παιζω ολα τα παιχνιδια σε full settings. 2. λογισμικο γι' αυτην την δουλεια ψαχνω επειδι το RealTemp που εχω ειναι μονο για επεξεργαστη. 3. να σου πω την αληθεια θα σε γελασω... ο θορυβος που λεω ειναι αυτος ο απαλος που κανει το συστημα καθως λειτουργει απλα πιο δυνατα. Λες και εχει κατι μεσα το οποιο γυρναει συνεχως απλα κατα την διάρκεια του παιχνιδιου ακου μονο ενα δυτο βουητο.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κατέβασε το HWmonitor να βλέπεις θερμοκρασίες. Κατέβασε και το Intel burn test να δεις τι παίζει όταν στρεσαριστεί με τις θερμοκρασίες σου. Πέρασε και την κάρτα από ένα furmark... Δεν νομίζω να έχεις θέμα αλλά για ψυχολογικούς λόγους. Το τροφοδοτικό πέρα απο 600W έχεις να μου πεις κάτι άλλο γι' αυτο; Επίσης extra cooler έχεις ή της μαμάς φοράει;
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κατέβασε το HWmonitor να βλέπεις θερμοκρασίες. Κατέβασε και το Intel burn test να δεις τι παίζει όταν στρεσαριστεί με τις θερμοκρασίες σου. Πέρασε και την κάρτα από ένα furmark... Δεν νομίζω να έχεις θέμα αλλά για ψυχολογικούς λόγους. Το τροφοδοτικό πέρα απο 600W έχεις να μου πεις κάτι άλλο γι' αυτο; Επίσης extra cooler έχεις ή της μαμάς φοράει; για το τροφοδοτικο δεν εχω να σου πω κατι αλλο διοτι το συστημα μου ετσι το πειρα απο εναν γνωστο που ειναι αρκετα ''ψαγμενος'' με η/υ σε καλη τιμη. οποτε λογικα και για να μην λεει κατι για ψυκτρα η υπογραφη μου θα ειναι της μανας του... υ.γ. κανενα λογισμικο για να μαθω τιποτα παραπανω για το τροφοδοτικο δεν υπαρχει; και οι 42 βαθμοι για καρτα γραφικως (σε κανονικη λειτουργεια και οχι gaming) ειναι φυσιολογικο;
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Οι θερμοκρασίες σου σε idle ειναι μια χαρά και μην ξεχνάς οτι εξαρτάται και απο την εσωτερική θερμοκρασία του κουτιού οποτε εισαι μια χαρά. Το μόνο που θα σου πρότεινα οταν εχεις χρήματα ειναι να πάρεις μια καλή ψήκτρα για τον επεξεργαστή (εφόσον εχεις της μάνας του επάνω) όπως την Thermalright 120
driftingcris Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μια χαρα εισαι... Εμενα στο χαλαρο η καρτα γραφικων ειναι στα 47 και με crysis 2 σε μετριες ρυθμισεις παει 67.... :mrgreen:
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οκ απλα υπαρχει κανα λογισμικο που να μου λεει τιποτα παραπανω για το τροφοδοτικο μου;
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οκ απλα υπαρχει κανα λογισμικο που να μου λεει τιποτα παραπανω για το τροφοδοτικο μου; Σαν τι; Αν δουλεύει σωστά;
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σαν τι; Αν δουλεύει σωστά; οχι απλα να μου λεει τι μοντελο ειναι, την εταιρια κτλ διοτι το astra32 δεν λεει τιποτα για το τροφοδοτικο
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ανοιξε βρε φίλε το κουτί και δες τη μάρκα, που θα βάλεις ένα πρόγραμμα να σου πει τι έχεις μέσα
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ανοιξε βρε φίλε το κουτί και δες τη μάρκα, που θα βάλεις ένα πρόγραμμα να σου πει τι έχεις μέσα ναι απλα ολες τις προηγουμενες φορες που ανοιγα το κουτι εχανα τις βιδες και δεν θελω να το ξαναρισκαρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.