Giwrgos1996 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλησπερα σας.Είμαι 16 χρονων και εχω γενικα πολλες ελιές στο σωμα μου(κληρονομικο ειναι μαλλον) και θελω να τις αφαιρεσω αλλα οχι με τον παραδοσιακο τροπο με το νυστερι καθως ειναι πολλες και επισης θα αφησει ανεξιτηλα σημαδια. Ξερετε αλλους τροπους για την αντιμετωπιση τους?κατι ακουσα σημερα για κρεμες αλόης αλλα δεν ξερω αν ισχυει!
sheik Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κι εγω εχω ενα σωρο ελιες, αλλα αυτο που θες να τις αφαιρεσεις ολες ειναι αδυνατο να γινει.Δε πιστευω να δεχτει γιατρος να κατσει να σου τις αφαιρεσει 1-1 εκτος φυσικα απο αυτες που πιθανον να δημιουργησουν προβλημα στο μελλον ή ειναι αντιαισθητικες. Εγω ευτυχως παρα τον αριθμο τους, δεν εχω πολλες "ασχημες" σε φανερα σημεια οποτε δεν με πολυ ενοχλουν. Στο προσωπο μοναχα μια κατω απο το σαγονι μου δημιουργει προβλημα εαν ξυριστω με ξυραφι και δεν προσεξω και μου ειχε πει γιατρος που την εξετασε οτι δεν εχει προβλημα απλα επειδη ειναι σε μερος που την βλεπει συχνα ηλιος και ερεθιζεται απο ξυραφια κλπ θα μπορουσα να την αφαιρεσω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Έχω ακούσει για laser που αφαιρεί σπήλους κτλ. για κρέμες όχι.Tο καλύτερο είναι να απευθυνθείς στο δερματολόγο σου ώστε να δει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και να σε συμβουλεύσει ανάλογα.
green gordon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Φυσικα και μπορει να τις αφαιρεσει ολες αν πληρωσει.
Giwrgos1996 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ειναι αντιαισθητικες..δεν ειναι μεγαλες αλλα εμενα με πειραζουν τουλαχιστον για το laser δεν ξερω..μου φαινεται παραξενο να αφαιρουνται ετσι απλα
μαφαλντα Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με νυστέρι νομίζω αφαιρούνται οι μεγάλες ή ύποπτες(στέλνονται για βιοψία). Καυτηριασμό είχα κάνει σε δύο μικρές(σπίλοι) που είχα στην πλάτη.Με τοπική αναισθησία,δεν έμεινε σημάδι μου είχε δώσει ο δερματολόγος μια αλοιφή.
spacefart Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 παρε τηλεφωνο στο νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρος που ειδικευεται σε σπιλους και αφαιρεσεις. εκει θα σε κοιταξει γιατρος και θα σου πει ποιους πρεπει να αφαιρεσεις. επισης μπορεις να κανεις χαρτογραφηση σπιλων καθε χρονο ωστε να βλεπεις την εξελιξη τους και ποιοι θα πρεπει να αφαιρεθουν.
μαφαλντα Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν ενιωσες τιποτα δηλαδη? Οχι δεν πόνεσε.Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Να κάνεις αυτό που θα σου πει ο γιατρός σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.