Προς το περιεχόμενο

lg m2380df-pz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και ένα μήνα έχω αγοράσει από το Πλαίσιο την LG M2380DF-pz και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε μερικά .avi ενώ ξεκινάνε να παίζουν οι υπότιτλοι μετά από λίγα δευτερόλεπτα χάνονται.

Ειδικά στα .mkv δεν μπορώ να παίξω καθόλου υπότιτλους.

Η τηλεόραση έχει την Έκδοση Λογισμικού: V03.10.01

Έχει κανείς καμία ιδέα για το πως λύνεται αυτό το πρόβλημα.

Μήπως χρειάζεται upgrade το λογισμικό και αν ναι ξέρατε που θα βρω οδηγίες;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από mythodia
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχ μπει αρκετές φορές αλλά έχουν μόνο drivers για pc.

Για update το firmaware δεν έχουν βάλει κάτι.

Έχω και γω την ίδια οθόνη από το χειμώνα. Κάποια στιγμή συνάντησα το ίδιο πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται ότι μόνο σε συγκεκριμένους υπότιτλους το κάνει. Π.χ. ότι έχω κατεβάσει από το xsubs τα διαβάζει κομπλέ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια,εχω μια ερωτηση. Βλεπω πως η συγγεκριμενη οΘονη εχει υποστηριξη VESA.Την εχει κρεμασει κανεις σας?το μονο που με απασχολει ειναι αν την κρεμασω αν βγαινει αυτο το τεραστιο αντιαισθητικο μαυρο ημικυκλιο της βασης.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

γεια σας παιδια,εχω μια ερωτηση. Βλεπω πως η συγγεκριμενη οΘονη εχει υποστηριξη VESA.Την εχει κρεμασει κανεις σας?το μονο που με απασχολει ειναι αν την κρεμασω αν βγαινει αυτο το τεραστιο αντιαισθητικο μαυρο ημικυκλιο της βασης.

Ευχαριστω.

Εννοειται οτι βγαινει!

android.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω την εχω γυρω στους 6 μηνες και πραγματικα εχω απογοητευτει απο την αποδοση των χρωματων που εχει η συγκεκριμενη τηλεοραση και στο pc.....συμφωνειτε!!!Εχει κανει κανεις firmware update μπας και φτιαξουν τα χρωματα??

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...