mythodia Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Εδώ και ένα μήνα έχω αγοράσει από το Πλαίσιο την LG M2380DF-pz και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι σε μερικά .avi ενώ ξεκινάνε να παίζουν οι υπότιτλοι μετά από λίγα δευτερόλεπτα χάνονται. Ειδικά στα .mkv δεν μπορώ να παίξω καθόλου υπότιτλους. Η τηλεόραση έχει την Έκδοση Λογισμικού: V03.10.01 Έχει κανείς καμία ιδέα για το πως λύνεται αυτό το πρόβλημα. Μήπως χρειάζεται upgrade το λογισμικό και αν ναι ξέρατε που θα βρω οδηγίες; Ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2011 από mythodia
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=M2380DF-PZ&matchedModelCode=6100001820&searchEngineModelCode=M2380DF-PZ&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile
mythodia Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Έχ μπει αρκετές φορές αλλά έχουν μόνο drivers για pc. Για update το firmaware δεν έχουν βάλει κάτι.
dantes.00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Έχ μπει αρκετές φορές αλλά έχουν μόνο drivers για pc. Για update το firmaware δεν έχουν βάλει κάτι. Έχω και γω την ίδια οθόνη από το χειμώνα. Κάποια στιγμή συνάντησα το ίδιο πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται ότι μόνο σε συγκεκριμένους υπότιτλους το κάνει. Π.χ. ότι έχω κατεβάσει από το xsubs τα διαβάζει κομπλέ.
seriousam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 γεια σας παιδια,εχω μια ερωτηση. Βλεπω πως η συγγεκριμενη οΘονη εχει υποστηριξη VESA.Την εχει κρεμασει κανεις σας?το μονο που με απασχολει ειναι αν την κρεμασω αν βγαινει αυτο το τεραστιο αντιαισθητικο μαυρο ημικυκλιο της βασης. Ευχαριστω.
stm00192 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 γεια σας παιδια,εχω μια ερωτηση. Βλεπω πως η συγγεκριμενη οΘονη εχει υποστηριξη VESA.Την εχει κρεμασει κανεις σας?το μονο που με απασχολει ειναι αν την κρεμασω αν βγαινει αυτο το τεραστιο αντιαισθητικο μαυρο ημικυκλιο της βασης. Ευχαριστω. Εννοειται οτι βγαινει!
GIOMIL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγω την εχω γυρω στους 6 μηνες και πραγματικα εχω απογοητευτει απο την αποδοση των χρωματων που εχει η συγκεκριμενη τηλεοραση και στο pc.....συμφωνειτε!!!Εχει κανει κανεις firmware update μπας και φτιαξουν τα χρωματα??
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια το βαζω το αρχειο στο στικακι αλλα δεν κανει τιποτα
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το USB stick είναι σε FAT32 ή σε NTFS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα