George! Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σε 23 μέρες η συνέχεια των απόψεων του Coddoc. Άσχετα αν ο Coddoc λέει βλακίες ή όχι, το να φάει ban δεν είναι ρατσιστικό; Αυτό που είπε είναι η γνώμη του και είναι δικαίωμά του.
insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μήπως είναι ρατσιστικό να αποκαλείς την άποψη του οποιουδήποτε βλακεία; Γενικά, ας ανοίγουμε κανένα λεξικό πριν αρχίσουμε τα παιχνίδια με τις έννοιες. Κι επίσης, δε βλέπω να επέβαλε έκτρωση 23 χρόνια μετά τη γέννηση.
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Άσχετα αν ο Coddoc λέει βλακίες ή όχι, το να φάει ban δεν είναι ρατσιστικό; Αυτό που είπε είναι η γνώμη του και είναι δικαίωμά του. Όταν δεν σέβεται τους κανόνες του insomnia, όχι.
gnsX Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ποσες φορες πρεπει να του το σπασουν πια για να καταλαβει να γυρισει στη χωρα του..?Ελεος με μερικους. Ρε παιδες αλλοδαπος δεν ειναι?Ε τι συζηταμε τοτε...Το καναμε και θεμα.... Τι ελαμπορειτ μωρε?Ελα συ.... Τεσπα,οσο γα το οτι θες να μαθεις την αποψη μου,ειναι απλο.Ειναι αλλοδαπος.Οχι Ελληνας.Τι αλλο να λεμε τωρα. Δε καταλαβαινω το υφακι μερικωνε...Δεν μπωρουμε δηλαδη να λεμε τι γνομη μας?Οσο για τα μακντοναλντσ δε καταλαβενω πως γινεται παντα να μπλεκουμαι την αμερικη σε καθε θεμα...Καραμελα καταντισε... Όταν δεν σέβεται τους κανόνες του insomnia, όχι. Αυτά είναι τα posts του με τα οποία κι εγώ διαφωνώ αλλά μου φαίνεται ότι ήταν ειρωνικά. Αν σβήστηκε κάποιο δεν ξέρω,δεν βλέπω να μην σέβεται κάποιο κανόνα. Γενικά στο μπλα-μπλα είμαστε λίγο πιο επιεικής στο trolling ορισμένων και δη στο trolling κάποιου moderator
tolis_01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όσοι γράφουν στα ελληνικά χωρίς τόνους είναι ανθέλληνες και ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Να διαγραφούν από το φόρουμ παρακαλώ και να φύγουν γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ; Δεν σε συμφέρει Δεν έχω βρει εθνικιστή που να γράφει σωστά ελληνικά, όσο κι αν έψαξα
Nikosgiann Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 10 χαρακτήρες τωρα που μου εκανες facepalm εισαι καποιος ετσι? εγω βλεπω ενα παιδακι που δεν μπορει να υποστηριξει τις ρατσιστικες αποψεις του και νομιζει οτι ειναι θεος..Βυντρα, έ Βυντρα...
insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Eχουν διαγράφει μηνύματά που το περιεχόμενο τους πηγάζει στη Γερμανία του μεσοπολέμου.
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν σε συμφέρει Δεν έχω βρει εθνικιστή που να γράφει σωστά ελληνικά, όσο κι αν έψαξα Αυτό είναι αλήθεια.
Dosas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 τωρα που μου εκανες facepalm εισαι καποιος ετσι? εγω βλεπω ενα παιδακι που δεν μπορει να υποστηριξει τις ρατσιστικες αποψεις του και νομιζει οτι ειναι θεος..Βυντρα, έ Βυντρα... 10 χαρακτήρες
George! Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μήπως είναι ρατσιστικό να αποκαλείς την άποψη του οποιουδήποτε βλακεία; Γενικά, ας ανοίγουμε κανένα λεξικό πριν αρχίσουμε τα παιχνίδια με τις έννοιες. Κι επίσης, δε βλέπω να επέβαλε έκτρωση 23 χρόνια μετά τη γέννηση. Δεν αποκάλεσα την άποψη κανενός βλακεία, οπότε μάλλον εσύ παίζεις με τις λέξεις και διαστρευλώνεις αυτό που έγραψα. Για μένα είναι λάθος το ban που έφαγε....σε λίγο θα λέμε ότι είμαστε έλληνες και θα τρώμε ban!
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Για μένα είναι λάθος το ban που έφαγε....σε λίγο θα λέμε ότι είμαστε έλληνες και θα τρώμε ban! Γ. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή. Δ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από το forum (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όσοι γράφουν στα ελληνικά χωρίς τόνους είναι ανθέλληνες και ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Να διαγραφούν από το φόρουμ παρακαλώ και να φύγουν γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ; Κατω η χουντα της ορθογραφιας κ του τονισμου Αμα λαχει το ρημα θα το γραφω με ομικρον,επειδη ετσι θελω!γκε γκε? *εφυγε ο καφες απο την μυτη μολις το διαβαζα
Dosas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Κατω η χουντα της ορθογραφιας κ του τονισμου Αμα λαχει το ρημα θα το γραφω με ομικρον,επειδη ετσι θελω!γκε γκε? *εφυγε ο καφες απο την μυτη μολις το διαβαζα 10 χαρακτ
35apontos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 23 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 23 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος γκε γκε? Έφαγε πόδι (; ) ο ινδός; *εφυγε ο καφες απο την μυτη μολις το διαβαζα Από που;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.