Προς το περιεχόμενο

Ρατσιστική επίθεση κατά μαγαζάτορα

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ελαμπορειτ μωρε?Ελα συ....

Τεσπα,οσο γα το οτι θες να μαθεις την αποψη μου,ειναι απλο.Ειναι αλλοδαπος.Οχι Ελληνας.Τι αλλο να λεμε τωρα.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατί μωσαϊκό; Να στιγματιστούν τα ρεμάλια, να περπατάνε και να τους φτύνει ο κόσμος!

Και καμιά μαχαιριά στα νεφρά δεν θα ήταν άσχημη :)

Ποσες φορες πρεπει να του το σπασουν πια για να καταλαβει να γυρισει στη χωρα του..?Ελεος με μερικους.

Δεν πας καλά, σε χτύπησαν τα μακντόναλτς στο κεφάλι.

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω το υφακι μερικωνε...Δεν μπωρουμε δηλαδη να λεμε τι γνομη μας?Οσο για τα μακντοναλντσ δε καταλαβενω πως γινεται παντα να μπλεκουμαι την αμερικη σε καθε θεμα...Καραμελα καταντισε...

Δημοσ.

Απο που συμπεραινεις οτι δεν δουλευει παρανομα? Το ρωταω γιατι απλως οι πιθανοτητες (δηλαδη οσα βλεπουμε τριγυρω μας) συνηγορουν στο αντιθετο συμπερασμα.

Οι δικές μου στατιστικές μετρήσεις λένε πως είναι πολύ πιθανότερο το μαγαζάκι να είναι δικό του και να είναι και νόμιμος.

Δημοσ.

Γελοιοι αλητες και τραμπουκοι και ξεφτιλα στην τοπικη αστυνομια που εχει γινει τοσες φορες και δεν εχουν κανει τιποτε.Και ντροπη στους γειτονες που καθοταν και κοιταγανε τον βανδαλισμο και δεν τους σπασανε τα μουτρα.

Δημοσ.

"Γιατι έχει Αθηναϊκές πινακίδες!" φάση;

http://www.youtube.com/watch?v=PKV9hRG0eko

Αυτό ακριβώς! Αυτό το βίντεο είναι η καλύτερη ανάλυση όλων αυτών των φαινομένων. Της οπαδικής βίας, της ρατσιστικής βίας, της λεγόμενης και ταξικής βίας.

Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω για ποιο λόγο ασχολούμαστε με το αν είναι παράνομος ή όχι ο εργαζόμενος. Το ότι είναι παρκαρισμένο παράνομα ένα αυτοκίνητο θα σλημαινε κάτι αν πήγαινα να το σπάσω στα καλά καθούμενα; Κάπου έχουμε χάσει το νόημα.

• Moderators
Δημοσ.

Θεωρω πως δουλευει νομιμα εκει, διοτι (εικαζω πως) αν συνεβαινε το αντιθετο δεν θα εβγαινε να μιλησει ετσι χαλαρα στην εκπομπη απο την οποια ειναι το βιντεο.

Φυσικα και αν δουλευει παρανομα, την ευθυνη την εχει ο εργοδοτης, ο οποιος ειναι ενας αναμεσα στους πολλους που απασχολουν προσωπικο (ανεξαρτητως εθνικοτητας) μαυρα. Αλλα αφενος μεν το θεμα δεν εκει, αφετερου δε και το παραπανω να ισχυε, δεν αλλαζει το καταδικαστεο της πραξης.

Απο που συμπεραινεις οτι δεν δουλευει παρανομα? Το ρωταω γιατι απλως οι πιθανοτητες (δηλαδη οσα βλεπουμε τριγυρω μας) συνηγορουν στο αντιθετο συμπερασμα.

Οσο για το ποιος φταιει, αυτος που τον εργοδοτει (εργοδοτης) και αυτος που "επιτρεπει" την εργοδοτηση του (κρατος).

android.png

Δημοσ.

Γελοιοι αλητες και τραμπουκοι και ξεφτιλα στην τοπικη αστυνομια που εχει γινει τοσες φορες και δεν εχουν κανει τιποτε.Και ντροπη στους γειτονες που καθοταν και κοιταγανε τον βανδαλισμο και δεν τους σπασανε τα μουτρα.

Μα αφού είναι απολίτιστοι (λόγο θρησκείας εξ ορισμού) καλά τους έκαναν ρε συ Τσε.

Εμείς οι πολιτισμένοι Χριστιανοί εν έτη 2011 να κάνουμε τέτοια πράματα?

Κάτι μυρίζει. Μπαρούτι μου φαίνεται.

Για να σε μπερδέψω λίγο ακόμη ακόμη θα σου θυμίσω πως ο Τσε ήταν υπέρ της ένοπλης αντίστασης από την άλλη.

Κουλουβάχατα.

Δημοσ.

Σε 23 μέρες η συνέχεια των απόψεων του Coddoc.

Γιατί βρε χαμένε,δεν έχεις κουμπί για perma;

Να πεις να σου φτιάξουν.

Πάμε χαμένοι...

Δημοσ.

Μα αφού είναι απολίτιστοι (λόγο θρησκείας εξ ορισμού) καλά τους έκαναν ρε συ Τσε.

Εμείς οι πολιτισμένοι Χριστιανοί εν έτη 2011 να κάνουμε τέτοια πράματα?

Κάτι μυρίζει. Μπαρούτι μου φαίνεται.

Για να σε μπερδέψω λίγο ακόμη ακόμη θα σου θυμίσω πως ο Τσε ήταν υπέρ της ένοπλης αντίστασης από την άλλη.

Κουλουβάχατα.

Εγω ''φιλε'' ειμαι αθεος,αριστερος.Και τους μουσουλμανους φανταμενταλιστες που δολοφονουσαν και δολοφονουν τους αριστερους στις Ισλαμικες χωρες δεν τους συμπαθω.Ειναι απολιτιστοι.

Αλλα εδω εχουμε εναν απλο ανθρωπο,εντιμο,με εργασια που προσπαθει ο φουκαρας νομιμα να βγαλει το ψωμι του.Και πανε οι βρωμοφασιστες και του σπανε το φτωχομαγαζακι του που εχτισε με κοπο.Να εισαι σιγουρος οτι αν ειμουν εκει θα τους εκανα κιμα.

Επισης κοψε την προβοκατσια δεν σε παιρνει με μενα.Ειμαι ανωτερου βεληνεκους,απλα δεν εχεις το επιπεδο.Πηγαινε σε καμμια αυλη Δημοτικου.Εκει ισως εχεις καποιες μικρες ελπιδες. :devil:

Δημοσ.

Επισης κοψε την προβοκατσια δεν σε παιρνει με μενα.Ειμαι ανωτερου βεληνεκους,απλα δεν εχεις το επιπεδο.Πηγαινε σε καμμια αυλη Δημοτικου.Εκει ισως εχεις καποιες μικρες ελπιδες. :devil:

Το πρώτο μάθημα στα Ελβετικά σχολεία είναι να μάθουν τα παιδιά να περιμένουν τη σειρά τους για να κάνουν τσουλήθρα. Εσύ άρχισες με εξισώσεις και πήδηξες τα basics.

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω το υφακι μερικωνε...Δεν μπωρουμε δηλαδη να λεμε τι γνομη μας?Οσο για τα μακντοναλντσ δε καταλαβενω πως γινεται παντα να μπλεκουμαι την αμερικη σε καθε θεμα...Καραμελα καταντισε...

παιδιά εγώ απέχω τελευταίως από το φόρουμ, αλλά όσοι είστε θαμώνες πείτε λίγο την ιστορία. Ο Coddoc είναι κάποιος από εσάς που τρολλάρει εθνικιστικά και επίτηδες ανορθόγραφα;

Αν όχι, Coddoc λυπάμαι, δεν μπορείς να πεις τη γνώμη σου. Όχι επειδή δεν σε αφήνω, απλά φαίνεσαι ανορθόγραφος και γενικά αγράμματος και αυτό θα σε δυσκολέψει αρκετά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...