Προς το περιεχόμενο

Ρατσιστική επίθεση κατά μαγαζάτορα

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα μονο το βιντεο,βαριεμαι να διαβασω posts.

ειναι λιγο σκληρο,αλλα θελουν σκοτωμα.να σαπισουν και να φυτρωσουν χορτα απο τα ματια τους.μ@λακες.

Εμ, ποιοί;

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβαμαι να πω την γνωμη μου γιατι μπορει να ξαναφαω ban..

Ειμαι δασκαλος σε δημοτικο σχολειο..

Την πεμπτη που μας περασε ειχαμε τους σχολικους αγωνες..

Καποια στιγμη τερματιζει 2ος ο "Τζιμης"..ετσι τον φωναζουν ολοι..!!

2 παιδια που ηταν απο πισω μου ( αλλοδαποι )

( ηλικιας γυμνασιο-λυκειο )

συζητανε:

-Ρε μλκ ο Τζιμης αλβανος δεν ειναι;

-Ναι ρε μλκ..Αν ηταν Ελληνας 2ος θα εβγαινε;Τελευταιος θα εβγαινε..

Αν το ελεγε ενας Ελληνας αυτο θα τον λεγατε φασιστα και ρατσιστη!Αλλα τωρα που το λεει αλβανος ( μαλλον αλβανος θα ηταν για να υποστηριζει ετσι αυτον που διαγωνιζοταν ) ειναι λογικο γιατι Εμεις ΠΡΩΤΟΙ του φερθηκαμε ρατσιστικα!!!;;;;

iphone.png

Δημοσ.

Οχι φιλε μου. Λεγεται αντιστροφος ρατσισμος και ειναι το ιδιο με τον ρατσισμο. Εκτος αν το ελεγε 'χιουμοριστικα' , αλλα κ παλι, και το χιουμορ μας κατι δειχνει.

Δημοσ.

δεν εκανε χιουμορ.. ή ηταν πολυ εξυπνο χιουμορ και δεν το καταλαβα! :Ρ

Πως μπορεις να μιλας ετσι για τους πολιτες μιας χωρας η οποια ( χωρα ) σου εδωσα φαϊ και στεγη..Γιατι αν θεωρεις σκατα την χωρα που σε φιλοξενει και τους πολιτες της

ας μην ερχοσουν να μεινεις σε αυτη!Για να ερθεις σημαινει οτι ειναι καλυτερη απο την δικια σου..

Δημοσ.

-Ναι ρε μλκ..Αν ηταν Ελληνας 2ος θα εβγαινε;Τελευταιος θα εβγαινε..

Αν το ελεγε ενας Ελληνας αυτο θα τον λεγατε φασιστα και ρατσιστη!

Μάντεψε! Ο ρατσισμός δεν έχει εθνικότητα!

Δημοσ.

Μαντεψε! Μονο τους Ελληνες λεμε ρατσιστες-φασιστες!

Ουτε καν. Οπως υπαρχουν ελληνες φασιστες και ρατσιστες, υπαρχουν και οποιασδηποτε εθνικοτητας.

Δημοσ.

Μαντεψε! Μονο τους Ελληνες λεμε ρατσιστες-φασιστες!

Δηλαδή η λέξη fascist/racist είναι ελληνικό δημιούργημα; :P

Δημοσ.

Το ότι ήταν μαγαζάτορες δεν σημαινει τίποτα....και οι Ιταλοί μαφιόζοι στις ΗΠΑ ήταν εστιάτορες...

Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το πρώτο video. Μακάρι να παρακολουθούσαν όλοι αυτή την ταινία μήπως και περνάνε μια ιδέα τι σημαίνει ρατσισμός και τι αποτελέσματα έχει.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκείνος ο χοντρός στο πρώτο video πολύ μάγκας μιλάμε , α ρε μπουνιές που θέλουν...

Όπως θα κοπάναγα έναν αλλοδαπό που θα έκανε κάτι τέτοιο άλλο τόσο θα κοπάναγα και έναν Έλληνα , δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπουμε έτσι, αφού το πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα από όπου και αν προκύπτει.! :eek: :eek: :eek: :eek:

Καλά δεν υπάρχει πιό ΚΑΡΑbiased ταινία in History. Οι κακοί λευκοί νεοναζί, οι κακοί λευκοί κρατούμενοι, ο κακός λευκός ρατσιστής πατέρας, ο καλός μαύρος συγκρατούμενος, ο καλός μαύρος καθηγητής, ο καλός εβραίος σχολικός σύμβουλος...ΕΛΕΟΣ δηλαδή κάνει καραμπάμ.

Το τέλος δέχεται πολλές ερμηνείες...τι κατάλαβε ο πιτσιρικάς που άλλαξε μυαλά; Σκοτώθηκε σε μια προφανώς ρατσιστική επίθεση. Οπότε εμείς και να μην είμαστε ρατσιστές οι άλλοι είναι ΠΑΝΤΑ ρατσιστές και σε εθνικό αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ επίπεδο. Μόνο μια ματιά να ρίξετε στο τι λέει το Ισλάμ για τους Χριστιανούς και θα καταλάβετε.

Δημοσ.

Οχι αλλα ως γνωστον αν αγαπας την πατριδα σου ( με μετρο ) σε λενε φασιστα..

Δηλαδη αν ακους καποιον που την βριζει και εκνευριζεσαι με αυτο σε λενε εθνίκι..

Ε αν ειναι επειδη αγαπαω την πατριδα μου ( ακομα και αν αυτοι που την κυβερνανε δεν το κανουν )

και ειμαι "πατριωτης" να ειμαι ταυτοχρονα και εθνικιστης-φασιστας-ρατσιστης, ε τοτε ειμαι!

Απλα πρεπει να επισημαινουμε και τις ρατσιστικες συμπεριφορες των αλλοδαπων, οχι μονο τις δικες μας!

ps Η αφαιρεση της ελευθεριας του λογου δεν ειναι φασισμος; Ο Coddoc γιατι εφαγε ban? Επειδη ελεγε την γνωμη του και εμεις δεν συμφωνουμε ή επειδη ειναι ακραια για εμας;

και για τους φασιστες οι δημοκρατικες αποψεις ακραιες φαινονται..

Δημοσ.

Οχι αλλα ως γνωστον αν αγαπας την πατριδα σου ( με μετρο ) σε λενε φασιστα..

Δηλαδη αν ακους καποιον που την βριζει και εκνευριζεσαι με αυτο σε λενε εθνίκι..

Ε αν ειναι επειδη αγαπαω την πατριδα μου ( ακομα και αν αυτοι που την κυβερνανε δεν το κανουν )

και ειμαι "πατριωτης" να ειμαι ταυτοχρονα και εθνικιστης-φασιστας-ρατσιστης, ε τοτε ειμαι!

Απλα πρεπει να επισημαινουμε και τις ρατσιστικες συμπεριφορες των αλλοδαπων, οχι μονο τις δικες μας!

ps Η αφαιρεση της ελευθεριας του λογου δεν ειναι φασισμος; Ο Coddoc γιατι εφαγε ban? Επειδη ελεγε την γνωμη του και εμεις δεν συμφωνουμε ή επειδη ειναι ακραια για εμας;

και για τους φασιστες οι δημοκρατικες αποψεις ακραιες φαινονται..

Οι λέξεις πατριώτης, εθνικιστής, φασίστας, είναι λίγο μπερδεμένες, και όσο διαφορετικές είναι, είναι κι άλλο τόσο όμοιες.

"Όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, θα πάψει να είναι Έλληνας", λένε εξάλλου.

Παρεπιπτόντως, για την εθνική περηφάνεια:

http://www.youtube.com/watch?v=MfwzZ8jJFNk

Τέλος, όχι, το insomnia δεν είναι ούτε δημοκρατικό ούτε φιλελεύθερο φόρουμ, μιας που οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται από τον κανονισμό.

Και κακά τα ψέματα, ελάχιστα φόρουμς είναι. Το μόνο ελληνικό που ξέρω είναι το webwar3 (παρόλο που ο admin του είναι φασιστας :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...