florevil Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Και κακά τα ψέματα, ελάχιστα φόρουμς είναι. Το μόνο ελληνικό που ξέρω είναι το webwar3 (παρόλο που ο admin του είναι φασιστας ) ποπο τι ιστοσελιδα ειναι αυτη ρε... τωρα κοιταξα λιγο και δεν μπορω να το πιστεψω... :/ pff edit: Ποπο ελεος για τα καλα :/ που ζουμε ρε ?
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=y_P1QWQXS_Q&feature=player_embedded τον χοντρό με το τσαντάκι στη μέση τον έχω ξαναδεί σε παρόμοια βίντεο και φωτος, έχει χαρακτηριστικό σουλούπι. Στάνταρ τον ξέρουν οι αρχές και τον καλύπτουν και υποψιάζομαι ο λόγος της επίθεσης δεν ειναι ρατσιστικός αλλά προστασία. Αρνήθηκε να πληρώσει τους μπάτσους και έστειλαν τους χοντρομπινέδες να τον τρομοκρατήσουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το ειδα το βιντεο και ντρεπομαι. Εδω γραφει τι λεει το Ισλαμ για τον χριστιανισμο http://islamforgreeks.org/2008/04/11/ihsous_sto_korani/
koulouri Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Tolis_01 δυστυχως δε μπορω να δω το βιντεο, ουτε το topic starter γιατι στο σπιτι εχω vodafone mobile internet 1GB που δεν φθανει ουτε για τα e-mail.. οποτε απο Δευτερα θα ξαναμπορω να εκφερω γνωμη!
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ο Carlin ειναι καταπληκτικος.Εχω δει ολες η τις περισσοτερες των παραστασεων του.Δεν ειναι μονο το χιουμορ αλλα και τα σωστα κοινωνικα μυνηματα που περναει.Μια χιουμοριστικη μαστιγα της μικροαστικης υποκρισιας.
tolis_01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ποπο τι ιστοσελιδα ειναι αυτη ρε... τωρα κοιταξα λιγο και δεν μπορω να το πιστεψω... :/ pff edit: Ποπο ελεος για τα καλα :/ που ζουμε ρε ? Δεν έχεις μπει ποτέ στο /b/, ε;
Dosas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όσοι γράφουν στα ελληνικά χωρίς τόνους είναι ανθέλληνες και ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Να διαγραφούν από το φόρουμ παρακαλώ και να φύγουν γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ;
tritonas00 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όσοι γράφουν στα ελληνικά χωρίς τόνους είναι ανθέλληνες και ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Να διαγραφούν από το φόρουμ παρακαλώ και να φύγουν γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ; Ελα ρε... Καινουργιο αυτο?
Tenshi Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μλκ,παίζει να με είχαν λιθοβολήσει εάν είχα περάσει το add-on στον FF. Ον δάτ μπόμ-σελ,θα μπορούσα να ζητήσω την παραδειγματική εκτέλεση συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων (σσ. ενοχλητικών/ηλίθιων/κομπλεξιπρόβατων®).Κάθε μέρα και μια μικρή γενοκτονία...
Nikosgiann Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όσοι γράφουν στα ελληνικά χωρίς τόνους είναι ανθέλληνες και ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Να διαγραφούν από το φόρουμ παρακαλώ και να φύγουν γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ; να φανταστω οτι εισαι φασιστας?(υπο την βιτρινα "Πατριωτης") δηλαδη οσοι δεν βαζουν τονους,πρεπει να τους σκοτωσουμε...ε? χμμ,μηπως αμα εχουν κ μαγαζι,να παμε να τους το σπασουμε?ειμαι κοντα?
Dosas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 να φανταστω οτι εισαι φασιστας?(υπο την βιτρινα "Πατριωτης") δηλαδη οσοι δεν βαζουν τονους,πρεπει να τους σκοτωσουμε...ε? χμμ,μηπως αμα εχουν κ μαγαζι,να παμε να τους το σπασουμε?ειμαι κοντα? 10 χαρακτήρες
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Όσοι γράφουν στα ελληνικά χωρίς τόνους είναι ανθέλληνες και ευθύνονται για την κατάντια της χώρας σε ηθικό και πνευματικό επίπεδο. Να διαγραφούν από το φόρουμ παρακαλώ και να φύγουν γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ ; εχής δικίο.. σύμφωνο μαζη σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.