Προς το περιεχόμενο

ΟΣΕ - ένα θετικό και ένα αρνητικό

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θετικό είναι ότι μόλις είδα την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει με το site (έχει και προ κράτηση και αγορά εισιτηρίου online).

Το αρνητικό είναι ότι τα 2 ασανσέρ της υπόγειας διάβασης στον ΟΣΕ της Λάρισας δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια (φαντάζομαι ότι θα λειτούργησαν για κανένα μήνα).

Επίσης φαντάζομαι ότι όπου υπάρχει ασανσέρ θα είναι χαλασμένο και σε άλλους σταθμούς με αποτέλεσμα αφάνταστη ταλαιπωρία για τους επιβάτες, ειδικά για αυτούς με αποσκευές.

Έστειλα και ένα email στο Υπουργείο Μεταφορών για να δούμε πώς αντιδρά ο κρατικός μηχανισμός.

Δημοσ.

Το θετικό είναι ότι μόλις είδα την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει με το site (έχει και προ κράτηση και αγορά εισιτηρίου online).

Το αρνητικό είναι ότι τα 2 ασανσέρ της υπόγειας διάβασης στον ΟΣΕ της Λάρισας δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια (φαντάζομαι ότι θα λειτούργησαν για κανένα μήνα).

Επίσης φαντάζομαι ότι όπου υπάρχει ασανσέρ θα είναι χαλασμένο και σε άλλους σταθμούς με αποτέλεσμα αφάνταστη ταλαιπωρία για τους επιβάτες, ειδικά για αυτούς με αποσκευές.

Έστειλα και ένα email στο Υπουργείο Μεταφορών για να δούμε πώς αντιδρά ο κρατικός μηχανισμός.

Για τα ασανσέρ δε ξέρω να σου πω κάτι αλά για το email μπορώ να σου πω με 90% ακρίβεια ότι δεν θα λάβεις ποτέ απάντηση.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είναι από αυτά τα site που είχε βγει ότι κόστισαν 1 εκατομμύριο το καθένα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσωπικά δε θυμάμαι να λειτούργησε ποτέ.

Όσον αφορά το site, πριν περίπου 1,5 χρόνο είχα κοιτάξει ένα δρομολόγιο, όταν πήγα δεν υπήρχε και όταν ρώτησα τις πληροφορίες μου απάντησαν "τι τα κοιτάτε μωρέ τα site; Ότι να 'ναι γράφουν εκεί μέσα". Ο υπάλληλος, έτσι;

Μακάρι να έχουν διορθωθεί πια τα πράγματα.

Δημοσ.

Τα δρομολογια του site πλεον ειναι εγκυρα, αντιστοιχουν πληρως στα... πραγματικα, οπως θα νομιζε κανεις. Απλα για το μηνα Μαιο λογω καποιον προβληματων εχει απερεργοποιηθει η ηλεκτρονικη κρατηση/αγορα εισιτιριων ... Που μεταξυ μας ειναι και λιγο αχρειαστη, συν του οτι πρεπει οπωσδηποτε να παρεις τα εισιτηρια τουλαχιστον 3 μερες πριν, αλλιως δεν ισχυει η κρατηση.

Δημοσ.

Η αγορά εισιτηρίου από το Internet είναι αχρείαστη?!

Πλάκα κάνεις τώρα?!

wtf!

Μην ανησυχεις. Θα ιδιωτικοποιηθει και θα φτιαξουν ολα.

Εγώ ειδικά που την κάνω για εξωτερικό σε λίγο καιρό δεν ανησυχώ καθόλου.

Αφήνω τις ανησυχίες για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα σε όσους μείνουν Ελλάδα.

Δημοσ.

Η αγορά εισιτηρίου από το Internet είναι αχρείαστη?!

Πλάκα κάνεις τώρα?!

wtf!

Αν το αγοραζεις μια και καλη και μπορουσες να πας στο τρενο μια χαρα ,τοτε θα ηταν οντως χρησιμη. Αλλα οπως σου πα, εχουν βαλει οριο οτι πρεπει να παραλαβεις το εισιτηριο σου 72 ωρες πριν, τουλαχιστον. ΤΙ να το κανεις, αφου παλι θα πρεπει να τραβηχτεις στον σταθμο ? Εκτος αν εχω καταλαβει κατι λαθος.

Δημοσ.

Αν το αγοραζεις μια και καλη και μπορουσες να πας στο τρενο μια χαρα ,τοτε θα ηταν οντως χρησιμη. Αλλα οπως σου πα, εχουν βαλει οριο οτι πρεπει να παραλαβεις το εισιτηριο σου 72 ωρες πριν, τουλαχιστον. ΤΙ να το κανεις, αφου παλι θα πρεπει να τραβηχτεις στον σταθμο ? Εκτος αν εχω καταλαβει κατι λαθος.

Μου φαίνεται πολύ τρελό αυτό που λες, αλλά ας μας ενημερώσει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία.

Στο faq αυτό βλέπω ότι όλα είναι εντάξει και δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος ότι πρέπει να πας δυο φορές http://tickets.trainose.gr/dromologia/i.php?c=faq

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...