anafleksh Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια, λοιπον η ατυχια μου δεν εχει τελος μετα απο καψιμο του πυργου μου τωρα ειχε σειρα και η μπαταρια. Αφου εκλεισε η μανα μου το γενικο να αλλαξει μια λαμπα αυτο δεν εκανε κανεναν ηχο, απο οτι γινοταν συνηθως το βλεπω λεω ελα μωρε θα ανοιξει μολις ανοιγει το γενικο τιποτα αυτο με αποτελεσμα η οθονη του υπολογιστη να μην ανοιγει.. αναρωτιεμαι τωρα τα επαιξε η μπαταρια ή υπαρχει τροπος να το φτιαξω αυτο?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αν βγάλεις την οθόνη απ'το UPS και τη συνδέσεις απευθείας στην πρίζα,ανάβουν οι ενδείξεις της; Κι αν ναι, δοκίμασέ την, αν μπορείς, σε άλλο pc(αφού το δικό σου είναι καμένο όπως λες) για να διασφαλίσεις ότι δεν έπαθε κάτι η οθόνη. Όσον αφορά το UPS τώρα, πιθανότατα τα 'φτυσε η μπαταρία και θέλει αλλαγή. Στο 90% των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει. Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί κι η περίπτωση -χτύπα ξύλο- να έχει καεί το κύκλωμα του UPS και να πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο(λίγο απίθανο μου φαίνεται να συνέβη αυτό μετά από ένα "απλό" κατέβασμα του γενικού, αλλά λέμε τώρα). Τέσπα, θα χρειαστεί να του βάλεις άλλη μπαταρία και να το δοκιμάσεις για να μπορείς να αποφανθείς. edit: Το tower ήταν καμένο από πριν ή κάηκε τώρα που κατέβασε το γενικό η μάνα σου; edit2: Το nick σου είναι τυχαίο;
anafleksh Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αν βγάλεις την οθόνη απ'το UPS και τη συνδέσεις απευθείας στην πρίζα,ανάβουν οι ενδείξεις της; Κι αν ναι, δοκίμασέ την, αν μπορείς, σε άλλο pc(αφού το δικό σου είναι καμένο όπως λες) για να διασφαλίσεις ότι δεν έπαθε κάτι η οθόνη. Όσον αφορά το UPS τώρα, πιθανότατα τα 'φτυσε η μπαταρία και θέλει αλλαγή. Στο 90% των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει. Βέβαια, δεν μπορεί να αποκλειστεί κι η περίπτωση -χτύπα ξύλο- να έχει καεί το κύκλωμα του UPS και να πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο(λίγο απίθανο μου φαίνεται να συνέβη αυτό μετά από ένα "απλό" κατέβασμα του γενικού, αλλά λέμε τώρα). Τέσπα, θα χρειαστεί να του βάλεις άλλη μπαταρία και να το δοκιμάσεις για να μπορείς να αποφανθείς. edit: Το tower ήταν καμένο από πριν ή κάηκε τώρα που κατέβασε το γενικό η μάνα σου; edit2: Το nick σου είναι τυχαίο; οχι τρελε ο πυργος χαλασε απο βλακεια δικια μου, η μπαταρια τωρα στα καλα του καθουμενου καηκε κατεβαζωντας το γενικο... το νικ ειναι απο το συγκροτημα ΑΝΑΦΛΕΞΗ...αν με πιανεις...
_filippos_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γειά σας. Έχω το mustek must800 usb κι εδώ και χρόνια η μπαταρία του έχει χαλάσει. Αγόρασα ενα APC και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Είναι δυνατόν να αντικαταστήσω την μπαταρία του mustek κι αν ναι πως; που θα βρώ πληροφορίες; Ή να το πάω για ανακύκλωση το μηχάνημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα