alestr9s Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Η start-up εταιρεία που δημιουργήσαμε πριν 12 μήνες δύο φοιτητές απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ένας απόφοιτος του ΕΜΠ έχει προταθεί για το βραβείο Best Practices. Το project μας αφορά σε μία πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει για διαχείριση ψηφιακής διαφήμισης (digital signage) για το σημείο πώλησης (PoP) σε καταστηματα μικρής λιανικής (mini-market περίπτερα). Το i-kiosk είναι εμπορικά διαθέσιμο τον τελευταίο χρόνο, σαν σύστημα διαχείρησης καταστήματος, και μετράει, ήδη, πάνω απο 70 εγκαταστάσεις πανελλαδικά! (...περισσότερα στο http://www.i-kiosk.gr) Για να μας στηρίξετε στο διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε το http://go.dimiourgw.com/?p=662 και να μας ψηφίσετε κάνοντας πρώτα "Login with Facebook" (or Twitter) Η ψηφοφορία λήγει τη Δευτέρα 23/5!!! Η στήριξη σας είναι πολύ σημαντική!!! Thank you for your support!!!!!
gtroza Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κάνοντας πρώτα "Login with Facebook" (or Twitter) ? bravo για το i-kiosk καλή επιτυχία .
alestr9s Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπαίνοντας στο link http://go.dimiourgw.com υπάρχουν στα αριστερά 2 κουμπιά ("Login with Facebook" "Login with Twitter") Αφού κάνουμε το log-in βρίσκουμε το i-kiosk και ψηφίζουμε πατώντας τα 5 αστερακια. :) Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!
Orgasmic Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Προσωπικα ομως ολο αυτο με το "μπειτε και ψηφιστε μας" δεν μου μοιαζει για best practise...
alestr9s Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Φελι orgasmic ανακοίνωσα μια συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό. Ο καθένας σε αυτό το φορουμ έχει πιστεύω τη κρίση να για να αποφασίσει εάν αυτο που κάνουμε αξίζει ή όχι. Επίσης τυγχαινει να είμαι χρόνια μέλος της κοινότητας του insomnia. Που βρίσκεις το κακό στο να ανακοινώνονται επιχειρηματικές κινήσεις απο φοιτητές και να ζητείται η στήριξη του community δεν μπορώ να καταλάβω. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως σαν μέλος με 8 post σου φάνηκε τόσο εγκληματική η ανακοίνωση που έκανες αμέσως comment. Το community είναι για διαμοιρασμο της πληροφορίας και όχι για να ρίχνουμε βέλη ο ένας στον άλλον. Αν κάτι σου κακοφάνηκε μπορείς απλά να μην ασχοληθείς μαζί του!
gtroza Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπαίνοντας στο link http://go.dimiourgw.com υπάρχουν στα αριστερά 2 κουμπιά ("Login with Facebook" "Login with Twitter")Αφού κάνουμε το log-in βρίσκουμε το i-kiosk και ψηφίζουμε πατώντας τα 5 αστερακια. :) Ευχαριστούμε για τις ευχές!!! alestr9s το ? ήταν για τον τρόπο "εισόδου" και δεν αναφέρεται σε σας ή στις άλλες συμμετοχές, ούτε στην ανάρτηση στο insomnia (+1) δίνω άπειρες^n ψήφους στη δημιουργία αλλά όχι μέσω υποχρεωτικής "κοινωνικής δικτύωσης" < πρόβλημά μου ! εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία ! .
alestr9s Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Χαχαχα όντως ο τρόπος για το δικαίωμα ψήφου είναι κάπως "κουλός"... Θα μπορούσαν να το κάνουν και με κάποιο πιο απλό login και όχι με υποχρεωτικό φακέλωμα! I don't like it either........... Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!
gtroza Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Χαχαχα όντως ο τρόπος για το δικαίωμα ψήφου είναι κάπως "κουλός"... Θα μπορούσαν να το κάνουν και με κάποιο πιο απλό login και όχι με υποχρεωτικό φακέλωμα! I don't like it either........... Ευχαριστούμε για τις ευχές!!! εύχομαι να πιάσουν! .
Orgasmic Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Φελι orgasmic ανακοίνωσα μια συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό. Ο καθένας σε αυτό το φορουμ έχει πιστεύω τη κρίση να για να αποφασίσει εάν αυτο που κάνουμε αξίζει ή όχι. Επίσης τυγχαινει να είμαι χρόνια μέλος της κοινότητας του insomnia. Που βρίσκεις το κακό στο να ανακοινώνονται επιχειρηματικές κινήσεις απο φοιτητές και να ζητείται η στήριξη του community δεν μπορώ να καταλάβω. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως σαν μέλος με 8 post σου φάνηκε τόσο εγκληματική η ανακοίνωση που έκανες αμέσως comment. Το community είναι για διαμοιρασμο της πληροφορίας και όχι για να ρίχνουμε βέλη ο ένας στον άλλον. Αν κάτι σου κακοφάνηκε μπορείς απλά να μην ασχοληθείς μαζί του! Συγνωμη αλλα εγω δεν βλεπω απλη ανακοινωση επιχειρηματικης κινησης-η οποια προφανως και ειναι αξιολογη και μονο που εγινε σε αυτους τους καιρους. Πιο πολυ βλεπω ενα "μπειτε και ψηφιστε μας επειδη ειμαστε ολοι μαζι στο insomnia", και με επιβεβαιωνεις νομιζω αναφεροντας μου οτι εσυ εισαι χρονια μελος της κοινοτητας ενω εγω εχω μολις 8 ποσταρισματα, αρα φανταζομαι οτι υπονοεις οτι εχουμε και διαφορετικη βαρυτητα. Αυτο που μου λες με τα 8 ποστ δεν το καταλαβα, δηλαδη μετα απο ποσα ποστ καποιος μπορει να εκφραζει γνωμη?Και μεχρι να φτασει αυτα τα ποστ, τι θα γραφει σε αυτα τα ποστ αφου δεν μπορει να εκφρασει γνωμη?
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Φελι orgasmic ανακοίνωσα μια συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό. Ο καθένας σε αυτό το φορουμ έχει πιστεύω τη κρίση να για να αποφασίσει εάν αυτο που κάνουμε αξίζει ή όχι. Επίσης τυγχαινει να είμαι χρόνια μέλος της κοινότητας του insomnia. Που βρίσκεις το κακό στο να ανακοινώνονται επιχειρηματικές κινήσεις απο φοιτητές και να ζητείται η στήριξη του community δεν μπορώ να καταλάβω. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως σαν μέλος με 8 post σου φάνηκε τόσο εγκληματική η ανακοίνωση που έκανες αμέσως comment. Το community είναι για διαμοιρασμο της πληροφορίας και όχι για να ρίχνουμε βέλη ο ένας στον άλλον. Αν κάτι σου κακοφάνηκε μπορείς απλά να μην ασχοληθείς μαζί του! δεν ειναι community ειναι forum so anything goes αλλα αυτο το "χρονια μελος" δεν μου αρεσε καθολου ομως
alestr9s Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Επαναλαμβάνω, εάν σας ενοχλεί τόσο πολύ η ανακοίνωση μιας συμμετοχής σε ένα διαγωνισμό καινοτομίας μπορείτε να προσπεράσετε το συγκεκριμένο thread. Ευτυχώς υπάρχουν 100δες αλλα ενεργά topic για να σχολιάσετε!
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 μπορείτε να προσπεράσετε το συγκεκριμένο thread. we already have ;-)
Orgasmic Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Επαναλαμβάνω, εάν σας ενοχλεί τόσο πολύ η ανακοίνωση μιας συμμετοχής σε ένα διαγωνισμό καινοτομίας μπορείτε να προσπεράσετε το συγκεκριμένο thread. Ευτυχώς υπάρχουν 100δες αλλα ενεργά topic για να σχολιάσετε! Εγω παντως στην θεση σου φιλε αντι να ελεγα στους αλλους "αμα δεν γουσταρετε που ζηταμε να μας ψηφισουν σε ενα διαγωνισμο μην ασχολειστε" θα κοιταγα να απαντησω σε οτι μου ειχαν προσαψει ωστε να ειναι καθαρη η θεση μου. Γιατι εγω που σου ανεφερα οτι αυτο που κανεις δεν μου μοιαζει για best practise (να μας λες δηλαδη "ψηφιστε μας εναντι των αλλων με κριτηριο το οτι ειμαστε ινσομνιακοι, οχι επειδη μπορει να ειμαστε καλυτεροι απο αλλους") δεν βλεπω καν προσπαθεια να με "ταπωσεις" και να κανεις αυτο που ανεφερα να μοιαζει μπαρουφα. Αντιθετως φαινεται σαν να μου λες "ναι ρε φιλε, ετσι ειναι, εσενα τι σε νοιαζει?αμα δεν γουσταρεις, μην ασχολεισαι"...και μετα μας πετας και αυτο με το "χρονια μελος, ενω εσυ εχεις μονο 8 ποστ"....φιλικα
Luciddream Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εμένα δεν μαρέσει το i-kiosk, επρεπε να το βγάλετε i-periptero μπράβο για την δουλειά πάντως και τον χρόνο που προφανώς έχετε ρίξει... για εσάς που κράζετε δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... μπορεί για εσένα να μην είναι κριτήριο το οτι είμαστε ινσομνιακοί, για τον άλλον μπορεί να είναι... οπότε απλα μην ασχολείσαι. και αν κράξεις σε κάθε πόστ που χρειάζεται κράξιμο εδω μέσα μη ανησυχείς θα τα φτάσεις γρήγορα τα 1000 πόστ...
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 για εσάς που κράζετε δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... μπορεί για εσένα να μην είναι κριτήριο το οτι είμαστε ινσομνιακοί, για τον άλλον μπορεί να είναι δεν ηταν μονο αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.