FaRMaKhs Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ελα μου ντε διαβαζω το θεμα και παραξενευομαι γιατι να πας σε woofer αυτ/του και να μην παρεις ενα Yamahaκι με 150Ε και να καθαρισεις ασε που τα του αυτ/του ειναι 4Ωμα και θα εχεις τρελο προβλημα
warewolf Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μηπως μπορεις να μοθ πισ πως μειωνω τα μπασα απο το εκουαλαιζερ? Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο, μιας και δεν γνωριζω τις λειτουργιες/menu/κουμπια του sony. Mπορεις ομως να κοιταξεις στο manual του sony. Αν δεν το εχεις, κατεβασε το απο εδω Link αφου πας στην παραπανω σελιδα, πατα εκει που λεει Operating Instructions (primary manual) (βρισκεται στο πρασινο-γκρι φοντο της σελιδας) για να κατεβασεις το manual του sony. (ειναι στα Αγγλικα) Τελος, αφου κατεβασεις το manual σε μορφη pdf, ανοιξε το και πηγαινε στη σελιδα 28-29 οπου περιγραφεται πως ακριβως θα ρυθμισεις το εκουαλαιζερ.
wertyo12 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο, μιας και δεν γνωριζω τις λειτουργιες/menu/κουμπια του sony. Mπορεις ομως να κοιταξεις στο manual του sony. Αν δεν το εχεις, κατεβασε το απο εδω Link αφου πας στην παραπανω σελιδα, πατα εκει που λεει Operating Instructions (primary manual) (βρισκεται στο πρασινο-γκρι φοντο της σελιδας) για να κατεβασεις το manual του sony. (ειναι στα Αγγλικα) Τελος, αφου κατεβασεις το manual σε μορφη pdf, ανοιξε το και πηγαινε στη σελιδα 28-29 οπου περιγραφεται πως ακριβως θα ρυθμισεις το εκουαλαιζερ. ΟΚ το βρηκα που να το βαλω μου εχει κατι επειλογες για Hz και dB...Ποσο να βαλω το καθενα;
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Απο 120Hz και κατω βαλτο να δουλευει (το cross του ειναι αυτο) Τωρα για τα db του αυτο θα το ρυθμισεις παιζοντας
warewolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ΟΚ το βρηκα που να το βαλω μου εχει κατι επειλογες για Hz και dB...Ποσο να βαλω το καθενα; Συνηθως τα subwoofer παιζουν μεχρι 100-120 Hz, οποτε εσυ πρεπει να κοψεις το sony να μην παιζει τις χαμηλες (αφου θα τις παιζει το subwoofer) Aναλογα το εκουαλαιζερ σου, θα κοιταξεις να κοψεις αυτες τις συχνοτητες. Ενδεχεται να μην εχει μια περιοχη για 50 hz, αλλα για 100 κλπ. αλλα να εχει την πρωτη περιοχη μεχρι τα 250 hz πχ. αν εχει καποια κλιμακα πχ οπου μπορεις να πειραξεις απο τα 120 και κατω, την μειωνεις τελειως. Αν παλι εχει καποια περιοχη οπου πηγαινει μεχρι τα 250 πχ, εκει ισως χρειαστει να κατεβασεις, αλλα οχι τερμα. Θα συνιστουσα να καλεσεις καποιο φιλο που γνωριζει απο αυτα, αν δεν ξερεις πως. Επισης, οταν θα αγορασεις το subwoofer, τοτε θα πρεπει να ρυθμισεις το εκουαλαιζερ, μιας και θα χρησιμοποιησεις σαν γνωμονα το αυτι σου. επειδη, και το subwoofer θα χρειαστει ρυθμιση εντασης (και φασης πιθανον) θα ηταν καλυτερα μετα την αγορα και συνδεση του subwoofer να καλεσεις καποιον να στα ρυθμισει, μιας και δεν εχεις ξανα ασχοληθει.
evoracing Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Να μπορέσεις.... πλέον υπάρχουν απειροι ορθογράφοι για τους browsers! Ελληνες είμαστε ... και η γλώσσα μας είναι τα ελληνικά και οχι τα greeklish! για το safari υπαρχει κατι???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Η έξοδος του sw θα είναι ανεξάρτητη από τις ρυθμίσεις;
Navu Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Συσκευές των 220 και των 12 βολτ δε συνδυάζονται ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολα ή ΦΤΗΝΑ, το σαμπ αυτοκινήτου μπορείς απλώς να το ξεχάσεις (αν ήξερες τι χρειάζεται για σωστό και ασφαλές car-subwoofer δε θα έμπαινες καν στον κόπο να ρωτήσεις)... Τσίμπα ένα οικιακό σαμπ (σαν αυτά που έχουν προταθεί) και είσαι άρχοντας. - Το βαθυπερατό φίλτρο αποκοπής στο χώρο του αυτοκινήτου είναι η περιοχή των 80 κύκλων, τώρα στα οικιακά ίσως μπορείς να το πας και λίγο παραπάνω αν τα περιφερειακά ηχεία σου είναι ψόφια. Όσο πιο ψηλά αποκόπτεις, τόσο μεγαλύερος ο κίνδυνος να εισβάλει το σαμπ στα μεσαία. - Τα "dB" (κάποιο είδος bass-boost υποθέτω) μην τα πολυτσιτώνεις, κάτι μου λέει ότι αυτή η λειτουργία είναι απλώς ρύθμιση του level ανάμεσα σε σαμπ και δορυφόρους. - Ο ισοσταθμιστής δυστυχώς λειτουργεί ως αυξομειωτής στάθμεων, οπότε τον ρυθμίζεις κατά βούληση. όπου νιώθεις ότι υπάρχει πληθώρα, κόβεις ντεσιμπελάκια, όπου νιώθεις ότι υπάρχει έλλειψη, προσθέτεις ντεσιμπελάκια. Καλό θα ήταν όταν ανεβάζεις τις στάθμες τεχνιέντως μέσω ισοσταθμιστή να μην ξεπεράσεις τα +2 ντεσιμπέλ.
warewolf Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Η έξοδος του sw θα είναι ανεξάρτητη από τις ρυθμίσεις; ναι θα ειναι ανεξαρτητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.