Προς το περιεχόμενο

Εγκατσταση ανεμιστηρα και γενικες ερωτησεις πανω στο θεμα

alexhs gk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...θελω να βαλω εναν ανεμιστηρα στον υπολογιστη μου...το συστημα μου ειναι

Τροφοδοτικο: Πλαισιο 450W

Μητρικη: Gigabyte H55 M S2

Μνημες: 4gb

Σκληρος: Seagate Barracuda 500gb

Επεηεργαστης: Intel i3 3.07ghz

Καρτα γραφικων: ATI Shaphire 5670 1gb

Το θεμα μου ειναι αν θα τον σηκωσει το τροφοδοτικο(μπορει να ειναι και γελοια η ερωτηση μιας και δεν ειναι και τιποτα μεγαλο)

ο ανεμιστηρας ειναι ενας Jeantech δεν την ξερω την μαρκα...ειναι απο τον παλιο μου τον υποπολογιστη

12v...αν γινεται χωρις προβλημα τοτε ωραια...τον εβαλα για λιγο για να δω αμα δουλευει και ηταν ενταξει αλλα το θεμα ειναι οτι δουλευε πολυ γρηγορα με αποτελεσμα να κανει θορυβο οποτε ρωταω αμα μπει και ολα ωραια γινεται να κατεβασουμε τις στροφες του να μην δουλευει δηλαδη τοσο γρηγορα..????

και επισης απο πισω εχει ενα μπουρι που φαινεται πως βιδωνει κιολας δεν ξερω αμα καταλαβατε αμα θελετε να ανεβασω φωτογραφιες...τελωςπαντων αυτο το χρειαζομαι..??? υποψιν ο ανεμιστηρας θα μπει στο καπακι πανω...

Ευχαριστω πολυ...αν μπορουσατε να βοηθησετε θα ηουν ευγνωμων... :-D

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου το σηκώνει άνετα.

Αυτό που λές για να μειώσεις τις στροφές γίνεται αν είναι 3pinος(θα έχει το χαρακτηριστικό κίτρινο καλώδιο). Αν δεν το έχει γίνεται, αν δεν κάνω λάθος, με το να συνδέσεις πάνω μία αντίσταση.

Αυτό με το μπουρί δεν το πολυκατάλαβα. Για ανέβασε μία φοτο.

Δημοσ.

Δεν εχει θεμα το τροφοδοτικο, σηκωνει 30 ανεμιστηρες και βαλε. Εγω εκανα αυτη την καταπληκτικη πατεντα που περιγραφει εδω ο φιλος μας How-to: Μετατροπη Ανεμηστηρων 12v-7v-5v και τους εκανα ολους τους ανεμιστηρες αθορυβους. Και στο καπακι μπαινει μια χαρα αν εχει τις καταληλες τρυπες κ υποδοχη. Υποψη να βγαζει αερα απο το κουτι.

Δημοσ.

Σας ευχαριστησω για τις απαντησεις...με καλυψατε πανω κατω ανεβαζω φωτογραφιες για διευκρονηση μην γινει κανα λαθος... :P

Δημοσ.

λοιπον τελικα ολα καλα.....το συνδεσα το κατεβασα στα 7 και δεν ακουγεται τιποτα...ολα ρολοι.....χιλια ευχαριστω :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

παρατηρησα οτι ο ανεμιστηρας της ψυκτρας ειναι πολυ αργος δηλαδη κατω απο 7 βολτ...να τον ανεβασω η δεν κανει..???βρηκα ενα προγραμμα μεσα στο insomnia αυτο που λεγεται speedfan442 και αναφερει οτι ελεγχεις ταχυτητα ανεμιστηρων ξερετε τιποτα??

Δημοσ.

παρατηρησα οτι ο ανεμιστηρας της ψυκτρας ειναι πολυ αργος δηλαδη κατω απο 7 βολτ...να τον ανεβασω η δεν κανει..???βρηκα ενα προγραμμα μεσα στο insomnia αυτο που λεγεται speedfan442 και αναφερει οτι ελεγχεις ταχυτητα ανεμιστηρων ξερετε τιποτα??

Ο ανεμηστηρας της ψυκτρας του επεξεργαστη ελεγχεται απο pwm. Το οποιο ελεγχει τις στροφες του ενεμιστηρα αναλογα με την θερμοκρασια του cpu. Οποτε λογικο ειναι μερικες φορες να ειναι πολυ αργο, και μερικες πολυ γρηγορο. Μην το πειραξεις καθολου αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...