Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιός φταίει;

Γιατί δε λες εσύ ποιος δε φταίει; Κι ο διάλογος επιχειρημάτων συνεχίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, έχω απαντήσει ήδη στο παρόν θέμα, όπως και σε αυτά που επαναλαμβάνει ο ερώδιος.

Δημοσ.

Γιατί δε λες εσύ ποιος δε φταίει; Κι ο διάλογος επιχειρημάτων συνεχίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, έχω απαντήσει ήδη στο παρόν θέμα, όπως και σε αυτά που επαναλαμβάνει ο ερώδιος.

Το ότι εγώ κατεβαίνω για καφέ στο Σύνταγμα δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να το γνωρίζεις.

Το ότι εσύ κάθεσαι απλά σπίτι σου είναι κάτι το οποίο ο ίδιος ανέφερες. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα δηλαδή.

Διάλογος με αυθαίρετα συμπεράσματα δεν μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Το ότι εγώ κατεβαίνω για καφέ στο Σύνταγμα δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να το γνωρίζεις.

Το ότι εσύ κάθεσαι απλά σπίτι σου είναι κάτι το οποίο ο ίδιος ανέφερες. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα δηλαδή.

Ετσι ετσι .. στην πυρα οσοι δεν πανε στην διαδηλωση..

οτι να ναι..

Δημοσ.

Και εγώ δεν κατεβαίνω στην διαδήλωση.Και ούτε ποτέ πήγα σε καμία.Ειδικά εδώ στην επαρχία που είναι λίγος ο κόσμος και λίγο πολύ γνωρίζει ο ένας τον άλλο είναι κάπως να πάω εγώ με 10 φίλους ξέρω εγώ που είμαστε όλοι άνεργοι και να βλέπουμε δίπλα Δ.Υ που παίρνουν 2.000+ ευρώ το μήνα να κλαίγονται γιατί τους κόβουν 500 ευρώ.Και ναι ρε πούστη μου να τα πάρεις αμα τα δουλεύεις.Αλλά να ξέρεις ότι αυτός/η παίρνει 3000 το μήνα για να πάει στο γραφείο 3 ώρες να παίξει πασιέντζα ε λες δεν πάω καθόλου.

Δημοσ.

Μα και οταν κατεβαινουν , λετε οτι πανε για γκομενακια...

Αν εννοεις με το "κατεβαινουν" εννοεις αυτο που βλεπουμε με το κινημα των αγανακτισμενων επετρεψε μου να διατηρω τις αμφιβολιες μου για πολλους λογους, αρκετοι εκ των οποιων ηδη αναφερθηκαν απο συνομιλητες.

[Ασε που οταν κατεβαινουν σε πορειες με συγκεκριμενα συνθηματα καποιοι μιλανε για τυφλη κομματικοποιηση και αντιδρασεις της 'μιας πορειας' , οταν ψηφιζουν καποιοι μιλανε για πολιτες της 'μιας ημερας' μονο κλπ κλπ]

τελικα η ανεξοδη (τηλε)κριτικη δεν εχει οριο... :rolleyes:

Απο τις εκλογες, απο τα πανεπιστημια, απο τις παραταξεις, φαινεται ποιος ειναι ο προσανατολισμος των νεων. Ακομα και απο τις συζητησεις που θα κανεις με τους φιλους σου, θα δεις οτι πολλοι χτυπησαν πορτα πολιτικου για να βρουν δουλεια, πολλοι χτυπησαν πορτα πολιτικου για να βολεψουν το φανταρικο τους κλπ. Ε μετα κατεβαινουν στο συταγμα με τα smartphones και κοβουν κινηση μπας και χτυπησουν κανα γκομενετο (δε λεω υπαρχουν και καποιοι σταληθεια ρομαντικοι που πιστευουν σε αυτη τη μορφη αντιδρασης).

Οταν ολοι αυτοι ξεκινησουν να αποκτουν μια ιδεολογια που θα την κανουν πραξη περα απτη θεωρια, τοτε θα εκτιμησω καθε πολιτικη τους κινηση, καθε πολιτικη τους αντιδραση κλπ.

Επισης ολοι αυτοι πρεπει να βρουν συνθημα, πρεπει να βρουν εκφραστη των συνθηματων τους, πρεπει να εχουνε δυναμικη. Nα καταλαβει και ο πιο ανιδεος οτι προκειται περι συγκεντρωσης-κινηματος πολιτικης διαμαρτυριας. Οι πολιτικοι να τρομαξουν.

Γιατι εγω μεχρι στιγμης δεν βλεπω να ξεχωριζουν σε κατι, απο ενα τσουρμο που περιμενει να μπει στο ΟΑΚΑ να παρακολουθησει μια συναυλια της Μαντονα η της Λειντι Γκαγκα. Ιδια ενδυμασια, ιδια ανεση, ιδιος χαβαλες, καφεδακι, smartphones, trendy μαλλια, γενικα ο μπαμπης ο Φλου ειναι η ολη φαση, παρα αγωνια για τα τεκταινομενα στη χωρα.

the 500 euros generation is back :shifty:

China λεμε.

Δημοσ.
Ετσι ετσι .. στην πυρα* οσοι δεν πανε στην διαδηλωση..

εισαγωγής

κατά προτίμηση

*μη γίνει παρεξήγηση

νόμισα μπύρας :mrgreen: γι' αυτό χρειάζονται καί οι τόνοι! :-D

.

Δημοσ.

Γιατι εγω μεχρι στιγμης δεν βλεπω να ξεχωριζουν σε κατι, απο ενα τσουρμο που περιμενει να μπει στο ΟΑΚΑ να παρακολουθησει μια συναυλια της Μαντονα η της Λειντι Γκαγκα. Ιδια ενδυμασια, ιδια ανεση, ιδιος χαβαλες, καφεδακι, smartphones, trendy μαλλια, γενικα ο μπαμπης ο Φλου ειναι η ολη φαση, παρα αγωνια για τα τεκταινομενα στη χωρα.

Περιμενοντας την lady gaga... :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dZSH9XTNUUQ

Δημοσ.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών κ. Δημήτρη Κουσελά.

Σε περιπτωση που δεν το ακουσες

το ιδιο ειχαν πει

και πριν κατι μηνες

με τα 600 δις

http://24wro.blogspot.com/2011/02/600.html

αλλα μετα κατι

περιεργο εγινε

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/129634/den-ehoume-600-dis-euro-stin-elvetia/

το ποιο περιεργο ακομα είναι οτι οι ελβετοι

λενε οτι ειναι ζητημα αν οι καταθεσεις με ελληνικα ονοματα

να φτανουν τα 200 δις ευρω

Δημοσ.

Ετσι ετσι .. στην πυρα οσοι δεν πανε στην διαδηλωση..

οτι να ναι..

Διακρίνω ένα πρόβλημα ανάγνωσης και κατανόησης όσον αφορά τα δικά μου σχόλια και μόνο?

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Γιατί (άραγε) τα ΜΜΕ, που πάντα παραγκωνίζουν και θάβουν τις λαικές διαδηλώσεις, αυτή τη φορά στηρίζουν με τόσο πάθος τα τεκταινόμενα;

Σχετικό - άσχετο με τη συζήτηση (εγώ κρίνω σχετικό για να το παραθέτω - ειδικά για όσους απορούν ή "απορούν" για την ξαφνική αγάπη των ΜΜΕ στο #greekrevolution) ας το κρίνει ο καθένας

Link: Αγανακτισμένοι προσοχή, εμείς ξυπνήσαμε αλλά αυτοί δεν κοιμούνται

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες ότι γίνονται προσπάθειες από τέτοιους είδους ιδρύματα να επηρεάσουν τα κινήματα των Αγανακτισμένων πολιτών και αυτό μετά την αποτυχία τους να τα καθοδηγήσουν.

Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε και τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, είναι αρκετά αποκαλυπτικά και φανερώνουν πως «αγαθοεργή» ιδρύματα που έχουν την ταμπέλα ΜΚΟ δίνουν συμβουλές στους διαδηλωτές προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί.

...και για να πώ και εγώ τη γνώμη μου (αν και την είπα και πέντε - εξι σελίδες πιο πρίν) τα "κινήματα" σαν αυτά που βλέπουμε την τελευταία εβδομάδα πρέπει να αποκτήσουν πολιτική θέση και να μιλήσουν με συγκεκριμένες προτάσεις. Όσο παραμένουν "είμαι αγανακτισμένος έτσι γενικά με όλους και είμαι χωρίς πολιτική ταυτότητα" μοιάζουν περισσότερο με αυριανές ψήφους παρά με απειλή.

Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει από χθες μία προσπάθεια χειραγώγησης της κατάστασης με το άρθρο του Θεοδωράκη

Σήμερα τους πειράζει η μούτζα, αύριο θα τους πειράζει η παρουσία μας. Σε καλό δρόμο είμαστε.

Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει από χθες μία προσπάθεια χειραγώγησης της κατάστασης με το άρθρο του Θεοδωράκη

Σήμερα τους πειράζει η μούτζα, αύριο θα τους πειράζει η παρουσία μας. Σε καλό δρόμο είμαστε.

Μα δεν λεει κατι λαθος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...